szerk: na meg persze magyaros is

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. szeptember 11., hétfő 18:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 30., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 29., szombat 17:13
Ennek az egyik elodjet hasznalom olyan 10+ eve heti rendszeresseggel. Kinezetre mar nem a legszebb, a grillezolapok is ossze vannak karcolva, a hőfokot sem lehet mar maximumrol atallitani, de csak nem akarja megadni magat.realistahuni írta:Esetleg valaki otthon van kontakt grill témában? Szeretnék egyet venni, de nem igazán találok elég leírást a típusokról, gondoltam hátha van akinek bevált egy-egy darab.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 29., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 16:49
Hát nem tudom. Saját tapasztalat, de szerintem a legalapabb grill is tökéletes, ha jól van használva. Ez a gyors tisztíthatóság meg kevésbé füstölés inkább marketing duma. Akár egy saját készítésű grillt is elmosol 5 perc alatt, nem kell ennyi miatt magasabb kategóriában gondolkodni. A füstölésre is oda lehet figyelni, az sem a grillen múlik. Tegnap pl egy tök egyszerű baconbe tekert virslit csináltunk, pár ezer forintos grillen. Aztán mégis olyan finom lett, hogy csak na.realistahuni írta:Bocs nem írtam oda, de nekem idősporlás céljából kell, mindennapi használatra, szóval a gyorsaság és a könnyen tisztíthatóság a prioritás nekem. Meg persze az, hogy kevés zsiradékkal süssek, ezért is akarok kontakt grillt. Leírások alapján állítólag sok olyan van ami eléggé okádja a füstöt magából, azt is jó lenne elkerülni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 29., szombat 16:35
M1Ö írta:Nem vagyok profi a dologban, de nem teljesen mindegy a grill? Bármilyen grillen isteni kajákat tudsz csinálni, ha jól dogozol a faszénnel. Mondjuk ja, az szempont, hogy ne elektromos legyen.realistahuni írta:Esetleg valaki otthon van kontakt grill témában? Szeretnék egyet venni, de nem igazán találok elég leírást a típusokról, gondoltam hátha van akinek bevált egy-egy darab.De amúgy szerintem teljesen mindegy, hogy 100.000 forint, vagy 20.000. Nem maga a grill a lényeg, hanem, hogy a faszénre figyelj oda, na meg nem utolsó sorrendben a hús fűszerezésére.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 16:32
Nem vagyok profi a dologban, de nem teljesen mindegy a grill? Bármilyen grillen isteni kajákat tudsz csinálni, ha jól dogozol a faszénnel. Mondjuk ja, az szempont, hogy ne elektromos legyen.realistahuni írta:Esetleg valaki otthon van kontakt grill témában? Szeretnék egyet venni, de nem igazán találok elég leírást a típusokról, gondoltam hátha van akinek bevált egy-egy darab.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 29., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. július 24., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. július 22., szombat 11:02
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 22., szombat 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 22., szombat 9:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 22., szombat 9:52
Saját pufiban saját húspogácsa szarvas húsból kövön grillezve.messideco írta:Új téma: életed legjobb burgerje?
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 22., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 13., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. július 4., kedd 10:14
dettorealistahuni írta:Rántottákba, salátába szerintem egész finom, másra nem használom.Ti hogy vagytok ezzel?
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 4., kedd 2:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 3., hétfő 17:37
Rántottákba, salátába szerintem egész finom, másra nem használom.Ti hogy vagytok ezzel?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 3., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. július 3., hétfő 15:00
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem