Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 3., vasárnap 13:44

Drake írta:GOT teória.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudata vagy mi motiválná így... Mondjuk alapból mi motiválja mióta elszabadult? Látomásban mutathattak volna belőle többet. Ami biztos, hogy van közöttük kötelék és sanszos, hogy tényleg Stark volt egykoron. Viszont az baromság, hogyha meghalna, akkor az összes Stark is meghalna. Hát őket nem varázs ereje teremtette.

Jó lenne, ha tudnánk miért fordult az erdő gyermekei ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2017. szeptember 3., vasárnap 13:25

GOT teória.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek. :D

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:49

sebydani írta:
V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??

https://www.youtube.com/watch?v=Big3lnKoLk4

:ozil:
Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.

Köszönet :salute:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:12

V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??

Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:10

Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 31., csütörtök 10:07

nzooli93 írta:Jo amugy az osszes evad? Elso kettot lattam. 2.az nagyon bejott, de a 3.at anno a temaja miatt nem kezdtem el. Megeri? Mert az evad posztereket latom mindig,es azok nagyon betegek :mrgreen: :mrgreen:
A 3. gyenge, nem csak a gyerekes témája miatt, hanem az egész egy vicc, gagyi kategória. Szerintem azt az évadot arra szánták, hogy nyerjenek maguknak új tini nézőket, leginkább azokat akiknek bejött/bejön ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!boszorkányszarság és annak társai (vámpírok,vérfarkasok stb) és még nem ismerték az AHS-t.
A 4-5-6-os évadokban meg vannak gyengébb részek, mint a legtöbb sorozatban, de szerintem összeségében azok jók.
De nem veszítesz sokat ha kihagyod a 3.-at. Asszem talán az 5. évadban jelenik meg egyszer belőle egy karakter, de nem lesz szükség arra, hogy tudjuk hogy ki is ez és mit is csinált a harmadik évadban.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 31., csütörtök 9:01

Jo amugy az osszes evad? Elso kettot lattam. 2.az nagyon bejott, de a 3.at anno a temaja miatt nem kezdtem el. Megeri? Mert az evad posztereket latom mindig,es azok nagyon betegek :mrgreen: :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 31., csütörtök 8:57

lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno. :D
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig. :salute:
Én már nem is emlékszem az 5. évad sztorijára. Egy az hogy már régen volt, kettő hogy már várom a hetediket. B-)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. augusztus 31., csütörtök 5:01

Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno. :D
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 30., szerda 22:22

ziro4vr írta:Tudom nagyon vártátok már az évadzáró GOT kritikámat.
Ereztem en, hogy valami hianyzik. :mrgreen:

Na de hogy ne legyen off, hetvegen X-Faktor.. akarom mondani.. Narcos S3. :workout:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 30., szerda 21:00

Tudom nagyon vártátok már az évadzáró GOT kritikámat.

Csalódott vagyok, elég gyenge rész volt.

Köszönöm a figyelmet.
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 30., szerda 20:54

South Park season 21, sept. 13. :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 29., kedd 15:02

Kerlon írta:ez egy Khal Drogo teória, spoileres lehet
Rohadt nagy bullshitnek vélem.

az is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak túl csavarják ezt a profecia dolgot.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 13:38

ez egy Khal Drogo teória, spoileres lehet
Rohadt nagy bullshitnek vélem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 13:37

Kerlon írta:
wZoLee7 írta:Kerlon: (csak lusta voltam idézni)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazad van azzal, hogy nem tudom mi mikor történt, erre nem gondoltam.
Bronnra gondoltam, hogy ő nem fog onnan kijutni
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ő Jaime embere volt, de szerintem nem tudják levadászni. Okosabb ő annál, illetve Jaime lóg neki egy kastéllyal. Illetve kíváncsi vagyok, hogy Podrickkal mikor elvonultak ott történhetett-e valami érdekes.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bronn három dolgot szeret, arany, nők, meg hogy él. Mutatták őt azután, hogy Tyrionék elmentek?
Nem lepődnék meg, ha ő már Jamei előtt tiplizett volna

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 13:33

wZoLee7 írta:Kerlon: (csak lusta voltam idézni)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazad van azzal, hogy nem tudom mi mikor történt, erre nem gondoltam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ő Jaime embere volt, de szerintem nem tudják levadászni. Okosabb ő annál, illetve Jaime lóg neki egy kastéllyal. Illetve kíváncsi vagyok, hogy Podrickkal mikor elvonultak ott történhetett-e valami érdekes.
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 13:29

Kerlon: (csak lusta voltam idézni)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 11:22

ericco írta:
palesz77 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt csak én nem értem, hogy a Makulátlanok hogy a francba kerültek Királyvár alá? Legutóbb még akkor szerepeltek, amikor mindenki pánikolt, hogy körbevették őket, nem lehet elérni őket a flotta hiányában se, most meg egyszer csak ott voltak a kontinens túloldalán? Átvágtak Westeroson keresztbe mindenféle gond nélkül vagy mi? Ha igen, akkor miért volt a pánikolás előtte?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Lannister sereg hamuvá lett égetve, így gond nélkül el tudták hagyni Casterly-t
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!+ Euronék is visszjöttek. Meg amúgy mi értelme ilyen szarságokon fennakadni?

wZoLee7 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amugy a Stark lányokról nem írt senki? Kisujjat szépen eltették láb alól. Kicsit megmosolyogtam mikor Sansa azt mondta hogy lassan tanul :lol: Bran is beszállt végre, elvileg akkor azt is pontosan tudja, hogy Cersei mire készül majd.
Tyrion bármit is ígért, azzal, hogy az egyezséget felrúgta a nővére, valószínűleg semmis lesz (azért beszarok ha pont az nem fog hamar kiderülni, hogy átverték őket).
A falon elég gyorsan átjutottak, Deres közelebb kell h legyen a falhoz, mint királyvár dereshez, a holtaknak meg nem kell megállniuk sem enni vagy pihenni.
Jamei szerepe még érdekes lehet majd, bár szerintem nem lesz az hosszú, Bronn gondolom vele megy majd, vagy még mielőtt lelépne megölik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stark lányok badassek voltak, de valahogy nem mozgatott emg az a szál. Kisujjnak sem volt már túl sok értéke stb.

Bran meg láthatod, hogy nem tud mindent, hanem ráfókuszálás után tudja meg a dolgokat, mint Rhaegar és Lyana esküvője.

Deres meg közelebb van a falhoz, de honnét veszed, hogy melyik esemény mikor történt igazából? Már rég úton voltak a seregek, amiután támadták a falat. Szerintem ebbe is felesleges belekötni.

Jaimet nem vadásszák le, mert már a Hegy lecsapta volna.
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 29., kedd 11:11

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt csak én nem értem, hogy a Makulátlanok hogy a francba kerültek Királyvár alá? Legutóbb még akkor szerepeltek, amikor mindenki pánikolt, hogy körbevették őket, nem lehet elérni őket a flotta hiányában se, most meg egyszer csak ott voltak a kontinens túloldalán? Átvágtak Westeroson keresztbe mindenféle gond nélkül vagy mi? Ha igen, akkor miért volt a pánikolás előtte?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Lannister sereg hamuvá lett égetve, így gond nélkül el tudták hagyni Casterly-t
Merci Zizou!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 11:05

Ezeket el kell engedni, mivel sűrűre vették a programot előfordulnak ilyen dolgok. Most 2 évet várhatunk a befejezésre, 2 év alatt csak sikerül az utolsó pár részt jól átgondoltan megcsinálniuk, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk két hosszú csata nem fog beleférni, inkább 1 hosszú 1 rövid

Vissza: