HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 30., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 30., szerda 20:31
Ha ez igaz, adminná teszel.Realista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 20:30
Remélem, egy jó 150-et adunk érteRealista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 30., szerda 20:29
Tehát, elbuknánk egy focistát megint egy angolért.Realista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 30., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 30., szerda 20:26
Nyugalom, ZZ intézett egy telefont még.Mickey írta:Off
"
An interesting line tonight from @mohamedbouhafsi on Kylian Mbappé: PSG still haven't finalised an agreement with AS Monaco. More follows. "
realista nem véletlen intézkedett
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. augusztus 30., szerda 20:15
finalizálni fogják... csak idő kérdése márMickey írta:Off
"
An interesting line tonight from @mohamedbouhafsi on Kylian Mbappé: PSG still haven't finalised an agreement with AS Monaco. More follows. "
realista nem véletlen intézkedett
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 30., szerda 19:13
Vagy most is csak a Castillaba akartuk hozni. TrololoM1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 30., szerda 19:10
14 évesen hogy foglalkozott volna vele?M1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 30., szerda 18:54
Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 30., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 16:11
off:Realista24 írta:A Monaco nincs pénzszűkében, alapból sem, de ha megnézed ezt:150körül, mi most fizetünk.
Players bought: 10
Spent: £91.8m
Players sold: 8
Received: £159.75m
Akkor újfent megerősíti azt, hogy még akár jobb is, ha jövőre kapják a pénzt. Idén már megvannak, minden szempontból.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 16:10
Szerintem most nyáron már senki.V. Mester 77 írta:Ha van akkor..
Szerinted ki lehet a B terv?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 30., szerda 15:43
Ha van akkor..ericco írta:El. Viszont Neymar sem akkor lett teljesen elcseszve, amikor nem sikerült leigazolni, hanem mikor hoztuk helyette Bale-t. Én ettől tartok, hogy a B terv ismét fájni fog.BlancoMark írta: Ezt elcsesztek sajnos.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 30., szerda 15:23
Igy van, esetleg abban bizhatunk hogy a PSG-ben vegre betoltodni latszik a tamadosor es nem fognak a kovetkezo nagy kivalasztottunkra raigerni nagy fizuval, a City meg tovabbra se szint.ericco írta:El. Viszont Neymar sem akkor lett teljesen elcseszve, amikor nem sikerült leigazolni, hanem mikor hoztuk helyette Bale-t. Én ettől tartok, hogy a B terv ismét fájni fog.BlancoMark írta: Ezt elcsesztek sajnos.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 30., szerda 15:19
Ez nem naivitás. Simán megtörténhet, hogy behuzzuk a végén. Perez legalább kétszer hangoztatta, hogy nem áll távol tőle a lastminute igazolás. Logikus, hogy a Monaco is inkább nekünk adná (más liga, klubok közötti viszony, stb). Plusz ott van, hogyha tényleg elment volna ez a hajó, akkor eddig miért nem jelenti be a PSG?BlancoMark írta:Nyilvan Perezeknek is az elejen egyertelmu volt, hogy meg kell szerezni az altalad emlitett dolgok miatt Unico, csak aztan jottek a srac irrealis fizetesi igenyei meg a PSG es a varos ahonnan szarmazik. Ezt elcsesztek sajnos.
Remelem senki nem olyan naiv, hogy azt gondolja hogy megszereztunk egy 150 millas gyereket mar vagy egy honapja es varunk az utolso pillanatig hogy bejelentsuk es az osszeeskuvesben reszt vesz a nemzetkozi sajto is azzal hogy nulla azaz nulla hirt kozolnek le a Mbappe-Real kapcsolatrol.
Ez a hajo elment
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 15:17
El. Viszont Neymar sem akkor lett teljesen elcseszve, amikor nem sikerült leigazolni, hanem mikor hoztuk helyette Bale-t. Én ettől tartok, hogy a B terv ismét fájni fog.BlancoMark írta: Ezt elcsesztek sajnos.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem