Akkor iden ezert nem rugott meg golt, hogy minel olcsobban johessen. Madridisra szivRealista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 30., szerda 23:09
Akkor iden ezert nem rugott meg golt, hogy minel olcsobban johessen. Madridisra szivRealista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. augusztus 30., szerda 22:23
Arra a manchesteri faxra holnap ilyenkor már nem bíznék semmit.tibi18 írta:Na, holnap ilyenkor indul a fax Manchesterből.. 10 perccel később pedig a miénk Monacoba..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 30., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 30., szerda 20:31
Ha ez igaz, adminná teszel.Realista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 20:30
Remélem, egy jó 150-et adunk érteRealista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 30., szerda 20:29
Tehát, elbuknánk egy focistát megint egy angolért.Realista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 30., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 30., szerda 20:26
Nyugalom, ZZ intézett egy telefont még.Mickey írta:Off
"
An interesting line tonight from @mohamedbouhafsi on Kylian Mbappé: PSG still haven't finalised an agreement with AS Monaco. More follows. "
realista nem véletlen intézkedett
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. augusztus 30., szerda 20:15
finalizálni fogják... csak idő kérdése márMickey írta:Off
"
An interesting line tonight from @mohamedbouhafsi on Kylian Mbappé: PSG still haven't finalised an agreement with AS Monaco. More follows. "
realista nem véletlen intézkedett
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 30., szerda 19:13
Vagy most is csak a Castillaba akartuk hozni. TrololoM1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 30., szerda 19:10
14 évesen hogy foglalkozott volna vele?M1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 30., szerda 18:54
Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 30., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 16:11
off:Realista24 írta:A Monaco nincs pénzszűkében, alapból sem, de ha megnézed ezt:150körül, mi most fizetünk.
Players bought: 10
Spent: £91.8m
Players sold: 8
Received: £159.75m
Akkor újfent megerősíti azt, hogy még akár jobb is, ha jövőre kapják a pénzt. Idén már megvannak, minden szempontból.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 16:10
Szerintem most nyáron már senki.V. Mester 77 írta:Ha van akkor..
Szerinted ki lehet a B terv?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 30., szerda 15:43
Ha van akkor..ericco írta:El. Viszont Neymar sem akkor lett teljesen elcseszve, amikor nem sikerült leigazolni, hanem mikor hoztuk helyette Bale-t. Én ettől tartok, hogy a B terv ismét fájni fog.BlancoMark írta: Ezt elcsesztek sajnos.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 30., szerda 15:23
Igy van, esetleg abban bizhatunk hogy a PSG-ben vegre betoltodni latszik a tamadosor es nem fognak a kovetkezo nagy kivalasztottunkra raigerni nagy fizuval, a City meg tovabbra se szint.ericco írta:El. Viszont Neymar sem akkor lett teljesen elcseszve, amikor nem sikerült leigazolni, hanem mikor hoztuk helyette Bale-t. Én ettől tartok, hogy a B terv ismét fájni fog.BlancoMark írta: Ezt elcsesztek sajnos.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem