Vagy most is csak a Castillaba akartuk hozni. TrololoM1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."

Egy ideje nem hiszek az átigazolás végi nagy bumm-ban. Sajnos, aki komoly igazolás volt és így érkezett, arról hetekkel (hónapokkal) korábban folyamatosan tele volt a sajtó.
Akire emlékszem, hogy minden előzmény nélkül érkezett az uccsó pillanatban, az a kiöregedő félben lévő Essien és a kiegészítő Borsócska. Nagy név nem ugrik be.