Valahogy egyik focistának sincs mostanában kedve az álmai csapatában játszani, ha az a Real Madrid

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 30., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. augusztus 30., szerda 8:14
És akkor majd ott is sírni fog és álmai klubja a Real Madrid ,mert mindig is ide akart jönni,csak apuci nem engedte,mert a Barca többet tett zsebébe. Ennek keretein belül ügynököt vált és Jorge Mendes szárnyai alá kerül...kelemen.istvan írta:Ha Mbappe tényleg menni Psg, és kijön belőle a benne rejlő potenciál, akkor rövid időn belül, akár Neymar fejére is nőhet. Aki Messi helyett most Mbappe mögött lesz másodhegedűs.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 30., szerda 8:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 30., szerda 7:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 30., szerda 2:20
Reménykedünk itt jobbra-balra, aztán elvileg ilyenket mond a kölyök. Mondjuk már szerda éjszaka van, de ettől még lehet minden le lett tegnap hivatalosan zsírozva, ma meg be is jelentik.Rabiot on Mbappe: "He’s told me that his move to PSG should be official on Tuesday. It’s great news for the club!"
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 30., szerda 1:05
Kerlon írta:Isten áldása, közismertebb néven Gareth Balekelemen.istvan írta:Ki volt az utolsó, utolsó napos nagy igazolasunk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 30., szerda 0:50
Ideggyenge es nyaka sincs.sonic írta:Tudom hogy megy a nagy fiatalitas es spanyolositas most. De...
Szerintem Alexis Sanchezre erdemes lett volna ramenni. Lejaro szerzodes. Gyengelkedo Arsenal. Valoszinuleg nem lett volna nehez meggyozni. Mai viszonyokat figyelembe veve draga se lett volna gondolom. Szerintem a jenlegi rendszerbe es keretbe szuperul illene...
Oriasi elorelepes lenne Bale-hez kepest. Ronaldoval es Iscoval nagyon jo harmasfogatot alkotnanak.
Na mindegy. Marad nekunk a BBC.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 29., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 29., kedd 23:05
A miértet nem értem. Lett volna előre egy Isco-Asensio-Bale-LV-Sánchez 5ösünk, miközben a csatárposztra kellene venni embert. Sánchez meg nem kimondott csatár nem? Helyzetek eddig is voltak, a Valencia ellen egy rakat volt, csak nem tudtuk értékesíteni őket. Valami fiatal emberkét kellett volna nézni, felkészülve arra, hogy Mbappé mégsem lenne a miénk. Bár nem lennék meglepve ha már megvan következő nyárra vagy télen a célpont.sonic írta:Tudom hogy megy a nagy fiatalitas es spanyolositas most. De...
Szerintem Alexis Sanchezre erdemes lett volna ramenni. Lejaro szerzodes. Gyengelkedo Arsenal. Valoszinuleg nem lett volna nehez meggyozni. Mai viszonyokat figyelembe veve draga se lett volna gondolom. Szerintem a jenlegi rendszerbe es keretbe szuperul illene...
Oriasi elorelepes lenne Bale-hez kepest. Ronaldoval es Iscoval nagyon jo harmasfogatot alkotnanak.
Na mindegy. Marad nekunk a BBC.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 29., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 29., kedd 16:54
Én azt hittem realista.Realista24 írta:En meg az örök optimista vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 29., kedd 16:51
Masodik a kuka sajnos valóban. Igy harmadikán kell majd.dannen írta:ha már itt vagy azt mondd el, hogy tényleg azt gondolod , hogy másodikán bejelentünk valakit? persze reális gondolkodás mellett, nem mbappét vizualizálva.Realista24 írta:Figyelek am.![]()
olvasgatom a híreket, de semmi jel, hogy bárki érkezne.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 29., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 29., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 16:37
Isten áldása, közismertebb néven Gareth Balekelemen.istvan írta:Ki volt az utolsó, utolsó napos nagy igazolasunk?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 29., kedd 16:36
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 29., kedd 16:34
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 29., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 29., kedd 16:22
Figyelek am.dannen írta:nem bántásból, de mit tud realista amit mi nem?tibi18 írta:Realista miatt még kicsit bízom, de 10%-nál több esélyt nem adnék, hogy nálunk köt ki..szó szerint semmi nem utal arra, hogy mbappé real madrid játékos lesz idén.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 29., kedd 16:20
Tudom én.. Ismerem. Pogbánál is ez volt.. de jobb még bízni két napig..dannen írta:nem bántásból, de mit tud realista amit mi nem?tibi18 írta:Realista miatt még kicsit bízom, de 10%-nál több esélyt nem adnék, hogy nálunk köt ki..szó szerint semmi nem utal arra, hogy mbappé real madrid játékos lesz idén.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem