Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért ebben Ramos arca bőven benne van. Nem tudom mi értelme 2-0 nal arcoskodni meg provokálni, ahelyett hogy nyugiban lehoznank a meccset. És én is amondó vagyok, hogy a második sárga bírói tulkapas volt, de ez mind megelozheto.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem Pepére reagálva, de az, hogy ramos eltiltott, vallejo, varane sérült, az nem biztos, hogy olyan egyszeri és meglepő volt

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem egy csapat keretében van 5 khv, főleg ha a meglévők fele üveglábú.
Vagy akkor fel kell hívni azt a nagy tehetség Castillás arcot.
Vagy akkor fel kell hívni azt a nagy tehetség Castillás arcot.
Kifejezetten kedvelem Pepét, de nem kell már ő ide. Főleg, hogy nem egyeztek a klub és az ő elképzelései. Azert alakult így a hétvége, mert Ramos eltitott, Vallejo és Varane pedig sérült volt egy időben. Kevés ilyen szituáció adódik egy szezon alatt, hogy így összejöjjenek a dolgok. Ezért felesleges 5 középhátvédet tartani a keretben.Sierra írta:Egyébként az ilyen szituk miatt kár, hogy Pepe lelépett... tökéletes lett volna a hétvégére a kezdőbe. Sajnálom, hogy így alakult.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem az lett volna a tökéletes, ha Ramos nem játssza az eszét a Depor ellen a 92. percben 0-3-nál.. Nem kell ide Pepe, egy okosabb Ramos kell. Elöl meg be kell rúgni a helyzeteket. Most már ez van, nincs mit tenni..Sierra írta:Egyébként az ilyen szituk miatt kár, hogy Pepe lelépett... tökéletes lett volna a hétvégére a kezdőbe. Sajnálom, hogy így alakult.
Egyébként az ilyen szituk miatt kár, hogy Pepe lelépett... tökéletes lett volna a hétvégére a kezdőbe. Sajnálom, hogy így alakult.

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo , Isco , Modric , Marcelo
- Kedvenc csapatod: Csak a Madrid!!!! Hala Madrid!!!
Kerlon írta:Erre szokták mondani, hogy egyszer hibázol és szabhatod. Amúgy nem Casemirot akartam ezzel bűnbaknak kikiáltani, hanem arra céloztam, hogy alapból van egy sebezhető pontunk a védelembe, amihez még hozzátettünk egy védekezésben gyengébb középpályát.___Samy___ írta:Hallod, ha nem láttad a meccset, akkor miért kérdőjelezed meg a felállást? Casemiro az első gólnál hibázott (azt hiszem), amúgy meg nem egy olyan mentése volt, ami 100%-os ziccert akadályozott meg. Ahhoz képest, hogy talán életében ez volt a harmadik meccs kh-kent, nem lehet rá nagy panasz.
A probléma a támadósorban keresendő.
Ezt Én is így gondolom!!! A legkisebb probléma volt ,hogy Casemironak védőt kellett játszania!Szerintem egész jól megoldotta! A nagyobb probléma a támadó sorban van!!!
Én mind a kettőt padoztatnám kicsit. Túl kényelmes dolog ez, hogy teljesítmény semmi, de mégis kezdő! Bale-nak helye van a csapatban ha egészséges ezzel sajnos a vezetőség így van. Pedig aztán tényleg szart sem csinál.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kerlon írta:Erre szokták mondani, hogy egyszer hibázol és szabhatod. Amúgy nem Casemirot akartam ezzel bűnbaknak kikiáltani, hanem arra céloztam, hogy alapból van egy sebezhető pontunk a védelembe, amihez még hozzátettünk egy védekezésben gyengébb középpályát.___Samy___ írta:Hallod, ha nem láttad a meccset, akkor miért kérdőjelezed meg a felállást? Casemiro az első gólnál hibázott (azt hiszem), amúgy meg nem egy olyan mentése volt, ami 100%-os ziccert akadályozott meg. Ahhoz képest, hogy talán életében ez volt a harmadik meccs kh-kent, nem lehet rá nagy panasz.
és hogy lett volna védekezésben jobb a kp, a sérülésből visszajött Kovával vagy a 0kilométeres Ceballossal? még Asensio is rengeteget dolgozott hátra felé, semmi gond nem volt a kp-n ezen a meccsen, ha legalább olyan teljesítményt hozott volna a támadó sor, nem lenne miről beszélni.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Erre szokták mondani, hogy egyszer hibázol és szabhatod. Amúgy nem Casemirot akartam ezzel bűnbaknak kikiáltani, hanem arra céloztam, hogy alapból van egy sebezhető pontunk a védelembe, amihez még hozzátettünk egy védekezésben gyengébb középpályát.___Samy___ írta:Hallod, ha nem láttad a meccset, akkor miért kérdőjelezed meg a felállást? Casemiro az első gólnál hibázott (azt hiszem), amúgy meg nem egy olyan mentése volt, ami 100%-os ziccert akadályozott meg. Ahhoz képest, hogy talán életében ez volt a harmadik meccs kh-kent, nem lehet rá nagy panasz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egyetlen középhátvéd volt Nacho személyében. Mellé Casemiro, Llorente (meg én még esetleg Theot mondanám, nem tudom játszott-e valaha középen). Llorente (és Theo) gyakorlatilag nullkilométeres(ek), így maradt az egyedüli opció Casemiro személyében.
A középpályán ott volt Modric és Kroos, oda Isco, Kovacic, Llorente és Ceballos jöhetett volna. Utóbbi kettő alig játszott, az Isco - Kova kettős közül meg Kova épp sérülésből tért vissza, nem biztos, hogy ment volna neki a 90 perc.
Nem érzem Zizout hibásnak a kezdő összeállítását illetően, talán a támadó harmadban fért volna el 2 zsámoly vagy raklap, az egyikről bepattant volna valami, a másikkal meg lehetett volna kényszerítőzni az állandó visszafordulás és hátrapassz helyett.
A középpályán ott volt Modric és Kroos, oda Isco, Kovacic, Llorente és Ceballos jöhetett volna. Utóbbi kettő alig játszott, az Isco - Kova kettős közül meg Kova épp sérülésből tért vissza, nem biztos, hogy ment volna neki a 90 perc.
Nem érzem Zizout hibásnak a kezdő összeállítását illetően, talán a támadó harmadban fért volna el 2 zsámoly vagy raklap, az egyikről bepattant volna valami, a másikkal meg lehetett volna kényszerítőzni az állandó visszafordulás és hátrapassz helyett.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Összességében elégedett vagyok a vasárnapi meccsel.Én valamelyik szuperkupa meccsre vizionáltam az első botlásunkat,de így legalább nem került trófeába.Azt valamiért éreztem,hogy befogunk ragadni az elején csak a hogyan zavaró,mert ez a meccs egy Ramos-al győzelem lett volna ,Cr-el meg gála.Egyiknek sem kellett volna hiányoznia ha a spanyol játékvezetés nem a világ legnívótlanabb és szánalmasabb testülete lenne.
Én ezt már nem tudom,hova rakni,hogy minden meccsünkön hátráltat minket valamelyik pszihopta,odaát meg alanyi jogon jár a büntető piroslap kombó.
Asensio:Én nem szoktam felülni ezekre a 20 éves hype vonatokra de a gyerek meg vett kilóra.
Benzemarol és Baleről már nem tudok mit írni.Szurkolok nekik,hogy legalább az egyik találja meg a formáját,más reményünk úgy sincs.
Én ezt már nem tudom,hova rakni,hogy minden meccsünkön hátráltat minket valamelyik pszihopta,odaát meg alanyi jogon jár a büntető piroslap kombó.
Asensio:Én nem szoktam felülni ezekre a 20 éves hype vonatokra de a gyerek meg vett kilóra.
Benzemarol és Baleről már nem tudok mit írni.Szurkolok nekik,hogy legalább az egyik találja meg a formáját,más reményünk úgy sincs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Hallod, ha nem láttad a meccset, akkor miért kérdőjelezed meg a felállást? Casemiro az első gólnál hibázott (azt hiszem), amúgy meg nem egy olyan mentése volt, ami 100%-os ziccert akadályozott meg. Ahhoz képest, hogy talán életében ez volt a harmadik meccs kh-kent, nem lehet rá nagy panasz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Amúgy nem láttam a meccset, illetve amit láttam is belőle nagyon offon voltam, de már így kapásból ránézek a kezdőre és azt mondom, hogy Zidane mégis mit csinálsz? Hiányzik 3 középső védőnk, hátra teszed az amúgy is dög lassú és helyezkedésben gyenge Casemirot vészmegoldásnak majd felraksz egy olyan középpályát, amit fullos védelemmel se szoktál. A második bekapott gól finoman szólva is amatőr dolog volt, Casemiro nem tudom, hogy miért gondolta, hogy ő szépen kilép a rövidről...
Benzemát meg Balet meg le kell ültetni a padra a 'csába, mert felháborító, hogy az elmúlt 1 évben talán nem volt olyan szériájuk, mint amiben Asensio most van. A gyerek egy kincs és nem kéne tőle elvenni a játék lehetőséget két ilyen haszontalan jó madárnak. Nevetséges, hogy évek óta nem tudunk megverni magabiztosan egy koncepció nélkül, szedett-vedett Valenciát. Ez a két pont fáj, de nem a világvége.
Benzemát meg Balet meg le kell ültetni a padra a 'csába, mert felháborító, hogy az elmúlt 1 évben talán nem volt olyan szériájuk, mint amiben Asensio most van. A gyerek egy kincs és nem kéne tőle elvenni a játék lehetőséget két ilyen haszontalan jó madárnak. Nevetséges, hogy évek óta nem tudunk megverni magabiztosan egy koncepció nélkül, szedett-vedett Valenciát. Ez a két pont fáj, de nem a világvége.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo , Isco , Modric , Marcelo
- Kedvenc csapatod: Csak a Madrid!!!! Hala Madrid!!!
Sziasztok Madridisták!!!
Eljött ez a nap is! Úgy döntöttem regisztálok a fórumra. Nagyon rég óta olvaslak titeket rendszeresen , mármint a madridom.hu oldalt. Igazi Madridistának tartom magam. Kis korom óta a Real Madrid - nak szúrkolok. A Galaktikusok játékának köszönhető, hogy megszerettem a focit és vele együtt a Real Madrid-ot!!!
Már 29 éves vagyok , de minden alkalommal olyan boldogsággal ülök le a meccsek elé és úgy várok minden mérkőzést mint egy kisgyerek. Nem tudom , hogy a galaktikusok óta láttam-e ilyen erős kiegyensúlyozott Madrid-ot , mint az elmúlt 3 évben. Rengeteg örömöt szereznek nekünk ezek a srácok!!!Voltak nehéz időszakok ,nagyon rossz emlékek is , de ez a mostani csapat annyi boldogsággal ajándékoz meg minket , hogy azok a régi emlékek egyre jobban halványulnak. Mindig is Madridista voltam ,akkor is kiálltam a csapat mellett mikor nem ment annyira, és akkor is ugyanolyan lelkesen ültem le minden meccs elé, csak kicsit félve! Mostanában ilyet nem érzek (érzünk) csak , hogy mások félnek helyettünk és Tőlünk!!! Félheti is minden csapat a találkozást!!!
Kicsit hosszúra sikeredett! Köszönöm , itt lehetek!!!
Hala Madrid!!!
Eljött ez a nap is! Úgy döntöttem regisztálok a fórumra. Nagyon rég óta olvaslak titeket rendszeresen , mármint a madridom.hu oldalt. Igazi Madridistának tartom magam. Kis korom óta a Real Madrid - nak szúrkolok. A Galaktikusok játékának köszönhető, hogy megszerettem a focit és vele együtt a Real Madrid-ot!!!
Már 29 éves vagyok , de minden alkalommal olyan boldogsággal ülök le a meccsek elé és úgy várok minden mérkőzést mint egy kisgyerek. Nem tudom , hogy a galaktikusok óta láttam-e ilyen erős kiegyensúlyozott Madrid-ot , mint az elmúlt 3 évben. Rengeteg örömöt szereznek nekünk ezek a srácok!!!Voltak nehéz időszakok ,nagyon rossz emlékek is , de ez a mostani csapat annyi boldogsággal ajándékoz meg minket , hogy azok a régi emlékek egyre jobban halványulnak. Mindig is Madridista voltam ,akkor is kiálltam a csapat mellett mikor nem ment annyira, és akkor is ugyanolyan lelkesen ültem le minden meccs elé, csak kicsit félve! Mostanában ilyet nem érzek (érzünk) csak , hogy mások félnek helyettünk és Tőlünk!!! Félheti is minden csapat a találkozást!!!

Kicsit hosszúra sikeredett! Köszönöm , itt lehetek!!!
Hala Madrid!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom, hogy lehetséges-e de én Mariano-t visszahoznám ha lövi a gólokat franszia honban. Akár már télen ha annyira nem megy Bale-nek és Benzema-nak.
- RealMadridFanatic
Facebookon a Bale vs. Asensio kép alatt vannak az igazi csemegék azért... Bale csak a sérülése után nem került még formába, amúgy klasszis, hozzuk Cavanit, hajjajj...
Kétségbeesés nincs szerintem, illetve nem is indokolt, mert ennél a két jómadár is csak jobb lehet (ugye?
), illetve Ronaldoban lehet bízni, de csak rá, vagy Asensiora építeni merész lenne.
Előbbi már korosodik, pihentetni is kell és elő-előfordul nála is a sérülés, utóbbi pedig nagy spíler, de egyelőre kérdéses, hogy elbírja-e a vezérbika szerepét hosszabb távon (megkapja egyáltalán az esélyt tartósan?).
Egy támadó mindenképpen kell, ez szerintem nem lehet kérdés. A csapat sikeressége minden felett áll, nem érdekel sem Bale ára, marketingje, sem Benzema lelki világa, ezzel a teljesítménnyel padon kell ülniük, de nem úgy, hogy Mayoralok kerülhetnek képbe. Erős konkurencia kellene, az talán felébreszti őket is, nem szabad bérelt helyeket hagyni, főleg nem így.
Kétségbeesés nincs szerintem, illetve nem is indokolt, mert ennél a két jómadár is csak jobb lehet (ugye?

Előbbi már korosodik, pihentetni is kell és elő-előfordul nála is a sérülés, utóbbi pedig nagy spíler, de egyelőre kérdéses, hogy elbírja-e a vezérbika szerepét hosszabb távon (megkapja egyáltalán az esélyt tartósan?).
Egy támadó mindenképpen kell, ez szerintem nem lehet kérdés. A csapat sikeressége minden felett áll, nem érdekel sem Bale ára, marketingje, sem Benzema lelki világa, ezzel a teljesítménnyel padon kell ülniük, de nem úgy, hogy Mayoralok kerülhetnek képbe. Erős konkurencia kellene, az talán felébreszti őket is, nem szabad bérelt helyeket hagyni, főleg nem így.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet ismét nem az én ingem, de egész nyáron egyetlen dologgal kapcsolatban votlak aggályaim, hogy a támadóink CR-n kívül nem gólerősek. Többi minden fasza. Bale is elférne nálam a padon. De klasszis támadót minél előbb szerzeni kell, Mbappé egy potenciális jelölt volt. Mi viszont drágáltuk, ez van. Bár véleményem szernt feleslegesen, mivel az árak már elszabadultak, csak idő kérdése, hogy mikor leszünk arra utalva, amire a Barca is volt pár napja, hogy felvegyük a versenyt az olajosokkal (20 éves játékosért adtak 150 milliót + nettó 12-13 milliós fizut, Mbappe nem sokkal került volna többe nekünk).BlancoMark írta:de ezt a ketsegbeesest amit egyesek produkalnak az egesz csapattal kapcsolatban az nevetseges kicsit
Merci Zizou!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A szar erdmény több tényező sajnálatos együttállása miatt alakult ki. Persze, hogy S.Redos is olyankor van eltiltva, természetesen vitatható második lap után, amikor másik két belső védő is sérült. (Mondjuk Varane ált. 30-40 százalékban sérült, úgyhogy ez nem nagy szám, megszoktuk.) Mindjárt egy zilált hátsó alakzattal indultunk neki, bár azért hellyel-közzel megoldotta a két srác, bár Nacho rengetegszer maradt le emberekről, nem ezt szoktuk meg tőle.
CR ügye. Szintén jogtalan lap vezetett azokhoz az eseményekhez, ami miatt nem lehet itt. Így az egyetlen csatárunk nélkül kellett felállni. Elől a két balfék köszöni szépen, de egyenlőre nem kíván részt venni a csapat munkájában.
Ahogy lenni szokott, ilyenkor jön még a vitatható tizi, amit persze nem kapunk, ilyenkor mindig van kapufa is, plusz az is, hogy a Valencia elképesztően felszívja magát mindig ellenünk, helyezéstől függetlenül. Tudtam, hogy nem lesz meg, két csapat van, akik ellen évek óta nem tudjuk hozni a 6 pontot, a két katalán, a bárszá és a Valencia. Tavaly is nyögvenyelős utolsó perces Marcelo döntött. Nálam ez a pontvesztés benne volt a pakliban, nem esek hasra tőle. Az fáj csak, hogy még így, kiherélt csapattal is könnyedén meglehetett volna, mert a helyzetek megvoltak (nekik is), a csapat nagy része tisztességgel dolgozott, Asensio tanár volt, példát mutatott, de elől volt két megye kettő szintet hozó nem mondom hogy játékos. Így már sok volt. Ez a két ember már tényleg az a kategória, hogy öreg Zidán egyszer megunja, beszalad a pályára, aztán öltönyben berúgja helyettük.
CR ügye. Szintén jogtalan lap vezetett azokhoz az eseményekhez, ami miatt nem lehet itt. Így az egyetlen csatárunk nélkül kellett felállni. Elől a két balfék köszöni szépen, de egyenlőre nem kíván részt venni a csapat munkájában.
Ahogy lenni szokott, ilyenkor jön még a vitatható tizi, amit persze nem kapunk, ilyenkor mindig van kapufa is, plusz az is, hogy a Valencia elképesztően felszívja magát mindig ellenünk, helyezéstől függetlenül. Tudtam, hogy nem lesz meg, két csapat van, akik ellen évek óta nem tudjuk hozni a 6 pontot, a két katalán, a bárszá és a Valencia. Tavaly is nyögvenyelős utolsó perces Marcelo döntött. Nálam ez a pontvesztés benne volt a pakliban, nem esek hasra tőle. Az fáj csak, hogy még így, kiherélt csapattal is könnyedén meglehetett volna, mert a helyzetek megvoltak (nekik is), a csapat nagy része tisztességgel dolgozott, Asensio tanár volt, példát mutatott, de elől volt két megye kettő szintet hozó nem mondom hogy játékos. Így már sok volt. Ez a két ember már tényleg az a kategória, hogy öreg Zidán egyszer megunja, beszalad a pályára, aztán öltönyben berúgja helyettük.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- BlancoMark
En megertem hogy valaki fikazza Balet meg Benzemat, de ezt a ketsegbeesest amit egyesek produkalnak az egesz csapattal kapcsolatban az nevetseges kicsit. Eddig mindenki rozsaszin kodben volt, most meg hogy x-eltunk egy Valencia ellen akik ellen mindig szopunk, ugy hogy nem volt rossz a jatek csak mindent kihagytunk mar egybol tele van hianyossagokkal a csapat es feltek a szezontol.
Egyetlen problemank van, hogy Bale vegre lekeruljon a melto helyere. Ezt kell Zizounak valahogy lemeccselnie Perezzel es visszterhetunk arra az osvenyre amivel lemostuk a Bayernt, Atleticot, Juventust, Barcelonat, Unitedet nem is olyan regen. Kikerulnek a fekek, es a kp es Ronaldo kegyetlenul megbac mindenkit.

Egyetlen problemank van, hogy Bale vegre lekeruljon a melto helyere. Ezt kell Zizounak valahogy lemeccselnie Perezzel es visszterhetunk arra az osvenyre amivel lemostuk a Bayernt, Atleticot, Juventust, Barcelonat, Unitedet nem is olyan regen. Kikerulnek a fekek, es a kp es Ronaldo kegyetlenul megbac mindenkit.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Igen, Nacho és Vallejo.Tavasszal egy BL negyeddöntőben is előjöhet bármikor hasonló helyzet. Ki játszik majd egy PSG vagy akárki ellen? Nacho-Vallejo? Az még a jobbik eset. Vagy megint Casemiro?
Jobbosra meg nem tud beugrani Nacho, ha szükség van rá középen, és ismét Achrafot ki ellen mernéd berakni? PSG? Dortmund? Szerintem max kupa első pár fordulóra jó. Carvajalnak is kéne pihenni valamikor.
Jobbosra meg Theo, akár..vagy Hakimi. Valamiért ZZ nek ők megfelelőek, én meg elhiszem neki.
De remélem, hogy nem sok ilyen helyzet áll majd fenn, hogy 3 belső védő nem lesz bevethető.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."