HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 29., kedd 11:01
Nem igazán értem a tagot.Amikor érkezett,úgy gondoltam ,hogy a fizikai adottságai,munkabírása,gyorsasága és távoli lövései nagy erősségünk lesz.Gondoltam beáll a sorba CR mögé és szépen csendesen kinövi majd magát.Az ilyen játékosokat sokkal többre tartom mint a pöcsömön pörgetős neymar féléket.
Viszont teljesen leépült és időközben a kontrafociból is inkább egy kevert labdatartásra és gyors ellentámadásokra alapozó mix lett, ahol még annyira sem vesszük hasznát mint előtte.Sérülései miatt ráadásul mintha gyengült és lassult volna.Mára teljesen használhatatlan lett minden szempontból, ráadásul a helyet is foglalja tehetséges nála jobb fiatalok elől és igazolásokat gátol meg.Persze voltak és lesznek jó meccsei, de még azok is inkább egy-egy győztes gól miatt kiemelkedők.
Na mind1 én azért nem értem a mi bélánkat, mert 4 éve volt rá ,hogy le essen neki,hogy ő ide nem passzol CR mellett sosem lehet alfahím mégha végig nyom egy szezont 200%on sem mert a portugál egyszerűen goat.De tegyük fel leszarja,hogy Cr mellett csak másodhegedűs lehet, szerintem akkor is többre tartja magát az itteni teljesítményénél(mert ennél több is).
Nem hiszem el,hogy nincs tisztában vele ő (és a managere),hogy adottságai és képességei meg a fizimiskája meg minden levegővétele angliába való.Egyszerűen tudnia kéne,hogy a csúcsteljesítmény esetén egy Unitedben,Chelseaben igazán nagy dolgokat vihetne véghez(akár aranylabda közelbe is kerülhetne).Itt nem,ez más közeg, más univerzum.
Én úgy gondolom,hogy a vezetőség elengedné egy megfelelő ajánlat esetén, de ő nem akar távozni és ezt képtelen vagyok felfogni miért.Azon kívül,hogy ő valami ős madridista és inkább elcseszi a pályafutását itt minthogy kiskirály legyen angliában még annyi magyarázat lenne,hogy itt még vannak céljai amiket nem ért el, de ez sem igaz.Megnyert mindent,többször is.Semmi nem indokolja sem az ő részéről sem a klub részéről,hogy ne távozzon 100 milláért angliába.
Egyszerűen idiotizmusnak gondolom amit csinál a saját pályafutása szempontjából és a vezetőséget sem értem.
Gyakorlatilag jött látott győzött,távozhatna mindenféle blama nélkül, lenne 1-2 cikk,hogy nem passzolt ide aztán vörös szőnyegen várná Mourinho ahol a kontrafociban kiteljesedhetne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams