Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. augusztus 29., kedd 12:04

Kövezzetek meg de én megtartanám. Egyrészt nem kellene több távozó, nehogy a csapaton belüli légkör (vagy nem is tudom, hogyan mondjam) nagyon megváltozzon. Morata James és Pepe távozása épp elég. Másrészt tud ő meg hasznosabb lenni, csak a mesternek nyugodtan padoztatni kellene néha. A legjobb az lenne ha BBC - ből egy mindig pihenne. Padrol beszállva azért bőven profitálhatunk a sebességéből.

Én is látom, hogy idegen test, de én ezt inkább az előnyünkre forditanam. Érts amikor bent nem megy a bugi akkor taktukailag még jelenthet egy opciót. Jövőre úgyis megy egy a BBC-ből.

És bár a múltból nem lehet megelni de amikor Bartrát megkerulte az kupát ért illetve a Decimánál is az ő góljával vezettünk először. Ezzel azt akarom mondani, hogy adott is bőven a csapatnak. (tavaly pl azzal hogy lesérült :mrgreen: )

Szerk. Ékezetek hiányáért elnézést kérek nem magyar billentyűzetről írtam és így macerás nem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 29., kedd 11:45

donor írta:Illetve az is lehet, hogy a kutyának sem kell 100 millió körül.
Ez is simán benne van a pakliban. Ha angol klubtulaj lennék, a jelenlegi Baleért én sem fizetnék ennyit. Sőt, el sem nagyon gondolkodnék a leigazolásán. Jó szélsőből annyi van, mint a fene.
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 29., kedd 11:30

Illetve az is lehet, hogy a kutyának sem kell 100 millió körül. Egyébként megy a Monacoba egy csere üzlet keretében, amit a Barcának köszönhetünk majd :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 29., kedd 11:05

A keret második legjobban fizetett játékosa, ha egészséges, alapkezdő, környezete (az ügynöke tuti, de lehet a vezetőség is) gondolom dúgja a fülébe, hogy mennyire istenkirály. Egyedül a Bernabeu füttyét nem tudja mire venni, nem érti.
Amíg nem lesz a padra b.szva, mint James barátunk, nem fog elgondolkodni ő semmint.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 29., kedd 11:01

Nem igazán értem a tagot.Amikor érkezett,úgy gondoltam ,hogy a fizikai adottságai,munkabírása,gyorsasága és távoli lövései nagy erősségünk lesz.Gondoltam beáll a sorba CR mögé és szépen csendesen kinövi majd magát.Az ilyen játékosokat sokkal többre tartom mint a pöcsömön pörgetős neymar féléket.

Viszont teljesen leépült és időközben a kontrafociból is inkább egy kevert labdatartásra és gyors ellentámadásokra alapozó mix lett, ahol még annyira sem vesszük hasznát mint előtte.Sérülései miatt ráadásul mintha gyengült és lassult volna.Mára teljesen használhatatlan lett minden szempontból, ráadásul a helyet is foglalja tehetséges nála jobb fiatalok elől és igazolásokat gátol meg.Persze voltak és lesznek jó meccsei, de még azok is inkább egy-egy győztes gól miatt kiemelkedők.

Na mind1 én azért nem értem a mi bélánkat, mert 4 éve volt rá ,hogy le essen neki,hogy ő ide nem passzol CR mellett sosem lehet alfahím mégha végig nyom egy szezont 200%on sem mert a portugál egyszerűen goat.De tegyük fel leszarja,hogy Cr mellett csak másodhegedűs lehet, szerintem akkor is többre tartja magát az itteni teljesítményénél(mert ennél több is).

Nem hiszem el,hogy nincs tisztában vele ő (és a managere),hogy adottságai és képességei meg a fizimiskája meg minden levegővétele angliába való.Egyszerűen tudnia kéne,hogy a csúcsteljesítmény esetén egy Unitedben,Chelseaben igazán nagy dolgokat vihetne véghez(akár aranylabda közelbe is kerülhetne).Itt nem,ez más közeg, más univerzum.

Én úgy gondolom,hogy a vezetőség elengedné egy megfelelő ajánlat esetén, de ő nem akar távozni és ezt képtelen vagyok felfogni miért.Azon kívül,hogy ő valami ős madridista és inkább elcseszi a pályafutását itt minthogy kiskirály legyen angliában még annyi magyarázat lenne,hogy itt még vannak céljai amiket nem ért el, de ez sem igaz.Megnyert mindent,többször is.Semmi nem indokolja sem az ő részéről sem a klub részéről,hogy ne távozzon 100 milláért angliába.

Egyszerűen idiotizmusnak gondolom amit csinál a saját pályafutása szempontjából és a vezetőséget sem értem.

Gyakorlatilag jött látott győzött,távozhatna mindenféle blama nélkül, lenne 1-2 cikk,hogy nem passzolt ide aztán vörös szőnyegen várná Mourinho ahol a kontrafociban kiteljesedhetne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 28., hétfő 19:45

ArjenMagicRobben írta:Komolyan mondom ha elmenne a MU-ba mindenki nyerne vele. Szerintem meg tudna újulni Angliában, ő lehetne a góré, lenne helye futni is. Mi pedig nem kellene többet nézzük a szenvedését :D
Ezzel a gyorsasaggal es mozgekonysaggal lehet, h a PL-ben is egne. Nem ilyen fizikuma volt a Spursban ezelott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2017. augusztus 28., hétfő 19:40

Komolyan mondom ha elmenne a MU-ba mindenki nyerne vele. Szerintem meg tudna újulni Angliában, ő lehetne a góré, lenne helye futni is. Mi pedig nem kellene többet nézzük a szenvedését :D
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 28., hétfő 19:36

Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=2TnjPCslbd4
vs Valencia.
hihetetlen mekkora alibi.

ravenite
Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo

HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. augusztus 28., hétfő 18:35

Lehet Benzemát is fikázni, de itt van ez a jómadár is. Ő hol volt tegnap? Neki kellett volna villantani valamit. Megvolt rá a lehetősége.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 28., hétfő 18:32

RaúlCF írta:
vs Valencia.
a zene jó :mrgreen:
A teljesítménye és a zöld miatt kajak azt hittem, Benny Hill zene lesz... :lol:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 28., hétfő 18:13

vs Valencia.
a zene jó :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 18:10

https://www.youtube.com/watch?v=2TnjPCslbd4
vs Valencia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. augusztus 28., hétfő 10:25

ThePilgrim írta:Nekem nem is az volt a legnagyobb bajom vele tegnap, hogy fos volt, mert ezt sajnos már elkönyveltem. Lelassult, nem lő, kombinatív játékra még a szögletzászló is alkalmasabb. Az igazi gondot én abban láttam, hogy egyszerűen nem volt szerepe és posztja a pályán. Néha felbukkant itt-ott, elbaszott egy-két dolgot, majd megint eltűnt 15-20 percekre. Hihetetlen, hogy milyen szinten leépült az emberünk, és még inkább hihetetlen, hogy ezt nem látják ott az elefántcsont toronyban Perezék, illetve ha látják, nem tesznek ellene semmit. Sajnos tényleg az a félelmem, hogy Benzemán és Bale-en fog elmenni a szezon. Félelmetes a keretünk, de ez a két balfék tönkretesz mindent... :(
Teljesen egyetértek. Nincsenek sprintek, megkerülős csel, vágta, bomba, semmi... Ha esély van kapuralőni kiteszi inkább, vagy vissza teszi a második hullámba érkezőnek, lőhetné, és inkább teszi tovább egyérintőben, ami eddig egyszer jött be nem tudom hány próbálkozásából, amikor Isco belőtte a MU ellen, simán pad lenne, meg eddig is az lett volna, csak ugye sajnos Karim is párját ritkítja. :(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 28., hétfő 10:19

Ezek a cikkek is. Ezzel van tele havonta a spanyol sajtó, hogy na Bale majd most megmutatja, itt a lehetőség, hogy kiaknázza a benne lévő potenciált, stb. Elegem van, unom. A legtöbbet akkor tette a csapatért, amikor lesérült. Ha az elmúlt két tavasszal egészséges marad, tuti nem szerzünk ennyi trófeát.
Merci Zizou!

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. augusztus 28., hétfő 10:14

Nekem nem is az volt a legnagyobb bajom vele tegnap, hogy fos volt, mert ezt sajnos már elkönyveltem. Lelassult, nem lő, kombinatív játékra még a szögletzászló is alkalmasabb. Az igazi gondot én abban láttam, hogy egyszerűen nem volt szerepe és posztja a pályán. Néha felbukkant itt-ott, elbaszott egy-két dolgot, majd megint eltűnt 15-20 percekre. Hihetetlen, hogy milyen szinten leépült az emberünk, és még inkább hihetetlen, hogy ezt nem látják ott az elefántcsont toronyban Perezék, illetve ha látják, nem tesznek ellene semmit. Sajnos tényleg az a félelmem, hogy Benzemán és Bale-en fog elmenni a szezon. Félelmetes a keretünk, de ez a két balfék tönkretesz mindent... :(

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 28., hétfő 10:06

A legjobban az első félidő közepe felé bacott fel. Karim a 16oson belül adott neki egy passzt, ő azonnal jól visszatette és... állt. Állt, mint aki jól végezte a dolgát. Se egy üresbe mozgás, se egy védő zavarás, még csak egy lépés se. És nem először fordul elő, hogy csak áll és mozizik, hogy mit csinálnak a többiek.

És ha már Mbappe-nél fel van hozva, hogy a fizetési struktúra meg fiszem faszom. Ez nem borítja fel a rendet? A második legjobban kereső játékosunk. Magasan többet keres, mint Luka, Toni, Sergio, Vieira (ha már mindenhol a másik nevét írtam :D ) vagy épp a kis Alarcon, akik mind rendre a legjobbak között vannak évek óta. És akkor mit fog szólni Marco, ha így fogja folytatni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 28., hétfő 9:26

Cseréljen fizut velem, az lenne a legjogosabb :mrgreen:
Merci Zizou!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. augusztus 28., hétfő 8:54

Inkább James maradt volna, őt meg ingyen adtuk volna kölcsön bárkinek, főleg a Barcának :mrgreen: 5 m visszapasszokon kívül semmit értelmeset nem csinált egész meccsen.
És ezért a teljesítményért az egyik legjobban fizetett játékosunk, cseréljenek fizut Asensioval jelenleg úgy lenne jogos. :'(

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 28., hétfő 8:43

Valaki írta, hogy Higuaín nem utáltatta meg magát ennyire, mint Bale. Mennyire igaz. Hozzá képest aranyat ért az ember. Ha valaki meglátja az állítólagos kérők közül a "játékát", gyorsan hármat visszalép, aztán a pofánkba nevet, hogy ezt a szerencsétlent nem adtátok el 100 millióért és kulcsjátékosotok??? :roll: Annyira imádom a fejét is mikor elront valamit, aztán bambán néz maga elé. Sajnos már hozzá szoktunk ahhoz az archoz, tiszta Cesar a majmok bolygójából... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 28., hétfő 0:53

Iden a sikeressegunk attol fog fuggeni, hogy mennyit lesz serult.

Tavasszal mazlink volt, iden nem biztos hogy ilyen konnyen megusszuk.

Vissza: