HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:27
Nyugi szerintem majd Khedria ma is "kitesz magáért" és félidőben jöhet Casemiro.nmate írta:Kiteszi Özilt, erre Khedira újra pályánFaszé nem lehet Casemirot bedobni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:18
Inkább azért a spanyol média volt hírhajhász; ebből a szempontból az angolok végig óvatosabban fogalmaztak és komolyan poén lesz, ha Levy taktikai megfontolásból (az angol riválisok /különösképp az Arsenal/ esetleges erősítéseinek akadályozása, késleltetése) és "enyhe" szopatásból, bosszúból ma az észak-londoni derbi után ad majd zöld utat a transzferhez (7-8 körül érdemes a hivatalos honlapot lesni)!mar egy heten minden nap megjelenik minden újságnál egy cikk
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:00
szerintem se...Géci írta:Ez a Kancselotti nem vicces szerintem....
mar egy heten minden nap megjelenik minden ujsagnal egy cikk, hogy aznap fogjak bejelenteni. vegulis vagy ma jelentik be vagy holnap.szbence írta:Sky Sports Football
Sky sources understand Gareth Bale’s move to Real Madrid will be completed today.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:50
Ancelotti eldöntötte hogy Diego Lopez az első kapus.Casillas csak spanyol kupa meccseken áll majd a kapuban.Eltelik pár forduló?Nem hinném,hogy a bajnokság közepe felé Kapust cseréljenEz mondjuk teljesen tiszta szitu.
Casillas elkezdett keményen dolgozni, mert látja, hogy nincs bérelt helye a kezdőben, és ezt Carlo meg is mondta neki. Most megnézi mit csinál a válogatottban, és a szünet után, pár fordulón belül meg fogja kapni a lehetőséget véleményem szerint, ha látja Casillason, hogy mentálisan is készen áll.
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:36
Szerintem este az Arsenal-Tottenham meccs után hivatalos lesz (persze ez csak tipp, de kinézem Levyből ezt a piti pletykát isElvileg minden megvan, Levy aláírta a papírokat, a Sanitas Bale-re vár, holnap estére be is mutathatják.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:00
A Milanban felesleges bízni szerintem, amerikai csapat nincs a képben? Európában nem hiszem, hogy valaki is látna benne fantáziát ilyen fizetési igénnyel. Az újgazdagcsapatok már sokkal ambiciózusabbak, mintsem Kaká általi hírverésre vágyjanak (Monaco-nak is adóznia kell jövőre valószínűleg), Oroszországba Kaká nem menne el szvsz, marad a kontinensváltás. Brazil csapatok közül senki nem jöhet szóba? Nem tudom mennyire gondolja ő komolyan ezt a VB szereplést, abszolút lehetetlennek tűnik. Simán el tudom képzelni, hogy marad a seggén a padon, vagy egyre inkább a lelátón...BBeno írta:Milanos hírek szerint kakának összesen évi 3,5 milliót adna galliani.
most majd kiderül kaká mennyire akar távozni![]()
van az a 6,5 millió amiért itt padozik még egy évet.
nevetséges ez a milan.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:32
Holnap éjfélig.Összefoglalná valaki, hogy áll a Bale ügy és hogy meddig tart az átigazolási időszak? Ma éjfélig?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 31., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 21:54
Ez mondjuk teljesen tiszta szitu.Casillas és Diego López helyzete: “Az Athletic ellen Diego López fog védeni, úgy vélem, hogy jelen pillanatban Diego jól játszik, remek állapotban van és nyugodt… Az is igaz, hogy Casillas is remek munkát végez és minden tiszteletem az övé. Az első meccs előtt beszéltem vele és szeretnék ismét leülni beszélni vele ezekben a napokban és elmagyarázni neki a helyzetet.”
Casillas esetleges távozásáról: “Iker nem beszélt nekünk erről. Szükségünk van két nagyszerű kapusra, és biztos vagyok abban, hogy Casillasnak lesz lehetősége játszani ebben az idényben. Döntést fogok hozni az elkövetkezőkben, hogy lehetőséget adjak neki a játékra.”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 21:50
Hát ezt az elmúlt 2 bajnokin nem bizonyította. Volt pár hajmeresztő megmozdulása neki is, de mivel a Bilbao nem egyszerű ellenfél még tuti nem nézném meg Ikert élesben.BBeno írta:egy hisztis ikon. már várom is a nőjétől az insider infókat.
lópez nálma a látottak alapján semmivel sem rosszabb mint iker. ha iker bravúr kapus akkor lópez tavasszal mutatott teljesítménye alapján szintén igaz. emellett magasabb és biztosabb 5-ösön belül.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 31., szombat 21:37
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem