Azt nem értem, h Cavanit majd padoztatják?ToniKroos írta:Már 2 hete kb minden nap hivatalos...elmondom írta:Megállapodás született a psg meg a Monaco között. Kölcsön megy és jövőre 166 millió fontot utal a Párizs.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. augusztus 28., hétfő 11:31
Azt nem értem, h Cavanit majd padoztatják?ToniKroos írta:Már 2 hete kb minden nap hivatalos...elmondom írta:Megállapodás született a psg meg a Monaco között. Kölcsön megy és jövőre 166 millió fontot utal a Párizs.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 11:26
Ez egyértelmű számomra is, kellemeset a hasznossal.RealMadridFanatic írta:Szerintem meg nem.
Eleve ez csak a színpad, hogy a háttérben épülhessenek nyugodtan a kapcsolatok. Volt egy enyhén összeesküvéselmélet szagú cikk erről, de biztos vagyok benne, hogy nem csak kedvtelésből csinálják ezt, szépen mennek a háttérben a lényeges dolgok, pénzmosás, bizniszek alapozása, akármi. Erre meg nem fognak ráunni, a foci itt másodlagos.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 28., hétfő 9:10
Egyáltalán nem biztos. Gondolom, ha lesz eredményesség, akkor jönnek a reális szponzorációk, magasabb tv-s bevételek, stb. Ezután átállnak egy józanabb modellre, mert ne higgye azt senki, hogy csak azért vették meg a klubot, mert már unják a Ferrarikat. Birtokolni akarnak egy gigaklubot, amely idővel el tudja látni saját magát, esetleg bevételt is termel, kb mint most a Chelsea. Viszont ha majd égni fog a ház, továbbra is a zsebükbe tudnak majd nyúlni probléma nélkül, de talán nem kell olyan gyarkan, mint most. Ez baj, mert hosszútávon nem tudjuk felvenni velük a versenyt. Ha gondolnak egyet, kicsnegetnek akármelyik játékosért 200 milliót, és olyan fizut kínálnak nekik, amennyit nálunk csak Ronaldo keres, több száz gól, és pár cím meg Aranylabda után.ToniKroos írta:Az a baj, hogy ha valamikor megunja az arab és elmegy, abban a pillanatban megy csődbe a PSG és megy vissza a negyed osztályba kb. Lehet itt nagy pénzeket költeni, de ez csak időleges. Én 5-10 évet adok nekik, azt ha megnyerik a BL-t 1-2x akkor szerintem rá is un Kelaifi.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 28., hétfő 9:04
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. augusztus 28., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. augusztus 28., hétfő 7:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 6:51
Erről is írnak nagyjából 2 hete, ez az egyetlen esélyük kicselezni az FFP-t, illetve így az UEFA/FIFA nem szólhat bele.Sierra írta:Igen, de ez a kölcsönszerződés új, lehet van alapja sajnos.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 28., hétfő 0:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 28., hétfő 0:41
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. augusztus 28., hétfő 0:40
Már 2 hete kb minden nap hivatalos...elmondom írta:Megállapodás született a psg meg a Monaco között. Kölcsön megy és jövőre 166 millió fontot utal a Párizs.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 28., hétfő 0:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 27., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 27., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 27., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 27., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:49
Bale-t hogy hova erőlteted...édes jó anyám.realistahuni írta:Bappé Bale mellett is megférne, ha hajlandóak lennénk zsebbe nyúlni CR-Bappé-Bale hármas lenne a gálakezdő, csak az a baj hogy nem vagyunk hajlandóak. Így hogy Dembelé úszott szerintem marad minden így ahogy van. Engem a Benzema-Mayoral csatárduó aggaszt, másképp rendben leszünk.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:16
Mondjuk igen. Ha realizálódna a kis fejecskéjében, hogy amúgy kb Monaco szint és ott császár lehetne, akkor plusz pont lehetne, hogy ott élvezhetné az életet.H.E.H.E. írta:ha még nincs feleség és gyerek, akkor igen
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem