most úgy néz ki tényleg össze vannak rakva és a legjobb játékosuk még nem is játszott idén. 3meccs 3rúgott gól midnhárom sturridge és 0 kapott, utóbbi miatt mégegyszer le a kalappal.

sokat savaztam őket általában jogosan(

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:55
3.14sty írta:Hy!
Valami PL szakértő felvilágosítana, hogy Rooney miért nem játszik? Sérült, vagy Ő is eligazol?
HozzászólásSzerző: 3.14sty » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:51
Dr. Lecter az eltiltását tölti.DavieS írta:Suárez miért nem játszik?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:47
igen.Ferencváros írta:Pool nem szarozott. Csak szerintem volt les amúgy?
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:33
A th-nek kb annyit jelentett mint nektek messi,vagy nekünk cr....sajnálom,ha ez megfekszi a gyomrot,de ez van.már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi,
megint elmegyek egy kis időre röhögni....majd jövök,cső.legendary írta:Nem, közel se volt azon a szinten. Bale nem jobb játékos, mint Suárez, Robben, Ribéry vagy Neymar.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 1., vasárnap 13:02
Nevetséges és még Neymart is ide keveredlegendary írta:Nem, közel se volt azon a szinten. Bale nem jobb játékos, mint Suárez, Robben, Ribéry vagy Neymar. A tavalyi szezon alapján se. És ezt halál komolyan mondom, mert így van. Egyesek nagyon elszálltak tőle, isteni magasságokba emelik - messze nincs ott.
Mindent meglehet magyarázni, ez egyértelmű. Nem tudom, hol álmodtad ezt a fegyelmezetlenségetlegendary írta:Robben pedig a fegyelmezetlensége miatt nem volt kezdő a Bayernben.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 1., vasárnap 12:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 1., vasárnap 12:10
szerintem a közelükben sincs még.Wertz írta:Pedig hozzájuk hasonló szinten játszott a Spursben. Pótolni nem fogja tudni senki. Esetleg az új igazolások csapatjátékban kiválthatják'shutterisland írta:már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:16
Ettől én is félek, szerintem esélyes, hogy a szezon első fele rá fog menni a csapatépítésre.Marky írta:pont ezért lesznek idén is 5-ek. ennyi új emberrel ütőképes csapat csak túl későn lesz, főleg úgy, hogy a húzóemberük lelép.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:15
Pedig hozzájuk hasonló szinten játszott a Spursben. Pótolni nem fogja tudni senki. Esetleg az új igazolások csapatjátékban kiválthatják
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:05
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 1., vasárnap 8:17
Pedig hozzájuk hasonló szinten játszott a Spursben. Pótolni nem fogja tudni senki. Esetleg az új igazolások csapatjátékban kiválthatják'shutterisland írta:már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi,
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 1., vasárnap 3:22
Hány Ajax meccset láttál az előző szezonból? ne azt írd, hogy eleget, komolyan kérdezem.hehe írta:a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 1., vasárnap 2:28
már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi, ráadásul a tottenham esetében az, hogy kipofozzák több poszton is a keretet bale árából, simán bejöhet.Bale-t nem tudja pótolni a th.
szerintem nem.a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 22:47
![]()
![]()
![]()
elég sokáig tart![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 31., szombat 22:40
R.M.C.F írta:Kicsit elmegyek röhögni,pár perc és jövök.....addig cső.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem