De legalább odakerült a kapu elé

HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 28., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 28., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. augusztus 28., hétfő 11:23
Nem hiszem , h befér, ott van egy Mariano. Amúgy egy meccsre emlékszem, talán épp a vale ellen volt.realistahuni írta:Az egy dolog, hogy kezdőbe nem való, de ha visszagondolok nem ugrik be nagyon meccs amikor csereként beállt és lendületet hozott volna a játékba, nem igazán az a fajta játékos. Kezdőként inkább hasznosabb ha van játszótárs és van kedv, de ez mostmár tényleg évi 10 meccs kb. Szerintem vissza kellene mennie a Lyonba és onnan visszavonuljon, ott még szeretik. De itt pár ilyen meccs és minden el lesz felejtve, nem lesz szép a búcsú.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. augusztus 28., hétfő 11:19
Nem ez a mérce. Torghelle is hajt, mégsem játszik a realban.Sokan fikázzák, de azért rendesen oda tette magát tegnap, hajtott , küzdött, sajnos ez most ennyire volt elég.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 28., hétfő 11:12
Ettől függetlenül az ajtó-ablakokat be kell lőni. Tegnap egyet is elég lett volna.Shektor írta:Sokan fikázzák, de azért rendesen oda tette magát tegnap, hajtott , küzdött, sajnos ez most ennyire volt elég.
HozzászólásSzerző: Shektor » 2017. augusztus 28., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 28., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. augusztus 28., hétfő 10:51
Nem néztem vissza így utólag, de én komoly emelkedésre emlékeztem, jó, biztos nem volt CR szint, ha semmi komoly nem volt, akkor én kérek elnézést, akkor nincs pozitívuma a tegnapinak, semmi.Berti írta:Mert el tudott fejelni egy labdát egy maximum 1,80-as kölyök elől?lordgabi írta:A kapufára tolt fejese volt az egyetlen pozitívum, akkor rendesen odatette magát.
Azért ne hülyéskedjünk már..
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 28., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 28., hétfő 10:33
Mert el tudott fejelni egy labdát egy maximum 1,80-as kölyök elől?lordgabi írta:A kapufára tolt fejese volt az egyetlen pozitívum, akkor rendesen odatette magát.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 28., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. augusztus 28., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 28., hétfő 10:20
Azért tud hasznos lenni, ha van mellette egy gólfelelős. Tegnap nem volt, de látszott, hogy a labdák megtartása és a megjátszása még mindig megy neki, csak nem volt kinek adni a zsugát. Valahogy a fejében kellene rendet rakni, mert mindent jól csinál, kivéve, mikor szembe kerül a kapuval. Ott olyan, mint ha elizgulná, mint egy első bálozó.p.csabi1 írta:Szerintem meg nem való a Real kezdőjébe.
1 évbe van 10-15 jó meccse aztán ennyi.
Ha meg nincs C.Ronaldo egyszerűen tőle és Baletől nem lehet gólt várni mert fogalmatlanok amikor be kell rúgni a labdát.
Még hogy nem kell csatár...
![]()
MBappeért mindent meg kellett volna adni.
Benzema ment volna padra,Bale helyére meg mehetett volna Asensio.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. augusztus 28., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 28., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. augusztus 28., hétfő 9:32
Remélem Perez papa ebben a pillanatban indult egy pénzzel dugig rakott aktatáskával Monaco felé.rashidm írta:Hát amikor kb az üres kapu előtt állt Asensio blokkolt lövése után és mellé gurította a labdát...priceless.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 28., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 28., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 28., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 28., hétfő 9:01
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem