Ó, de röhögném ha belerondítanának az Arsenal-Spurs BL-csatába
Premier League
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Premier League
Azt hittem a végén, addig fog tartani a meccs, ameddig a MU be nem gyötör egyet. Szerencsére nem jött be. A Pool meg eddig pofásan kezd, jól elvannak a kannibál nélkül is. Dr.Lecter visszatérésével lesznek még jobbak is.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Néhány észrevételem a Premier Leagueről,ahogy jelenleg állnak a dolgok:
Ez a M. United egyelőre nem az igazi, szerintem a keret sem valami acélos,ha a két közvetlen vetélytársat nézzük (Chelsea és City) egyértelműen a másik két csapatnak több a merítési lehetősége. Szerintem holnap éjfélig még fognak igazolni a középpályára, engem legalábbis meglepne,ha nem mert ott elég vékonykák. Moyes-ban pedig egyelőre nem látom azt a szellemet,amit Sir Alex meghonosított,hogy akármilyen trágya játékkal is de győzelemre vezette a csapatot.
Persze idejük még bőven lesz javítani, mert a City is fog még botladozni Pellegrini még nem találta meg az optimális kezdő 11-et és a felállást. Talán Mou előnyben lehet majd a Chelseavel itt az elején,egyelőre ők néznek ki úgy ebből a 3asból,akik a legstabilabban gyűjtögethetik a pontokat majd.
A többiek meg szerintem nem tudnak majd beleszólni a végső küzdelembe a bajnokságért, az Arsenal rém gyenge, a Spursnek rá fog menni az ősz,hogy összeszokjanak.
A Liverpool érdekes nekem eddig, a pontokat szépen gyűjtögetik, néha a játékuk is biztató,viszont a támadójátékuk egyelőre Strurridge egy személyben mellé kelleni fog nagyon Suarez és akkor akár okozhatnak meglepetést,ami nálam a 4. helyet jelentené,de a jó kezdés ellenére kizártnak tartom,hogy versenyezzen az első 3 hely valamelyikéért annak ellenére,hogy ma győztek a rangadón.
Ez a M. United egyelőre nem az igazi, szerintem a keret sem valami acélos,ha a két közvetlen vetélytársat nézzük (Chelsea és City) egyértelműen a másik két csapatnak több a merítési lehetősége. Szerintem holnap éjfélig még fognak igazolni a középpályára, engem legalábbis meglepne,ha nem mert ott elég vékonykák. Moyes-ban pedig egyelőre nem látom azt a szellemet,amit Sir Alex meghonosított,hogy akármilyen trágya játékkal is de győzelemre vezette a csapatot.
Persze idejük még bőven lesz javítani, mert a City is fog még botladozni Pellegrini még nem találta meg az optimális kezdő 11-et és a felállást. Talán Mou előnyben lehet majd a Chelseavel itt az elején,egyelőre ők néznek ki úgy ebből a 3asból,akik a legstabilabban gyűjtögethetik a pontokat majd.
A többiek meg szerintem nem tudnak majd beleszólni a végső küzdelembe a bajnokságért, az Arsenal rém gyenge, a Spursnek rá fog menni az ősz,hogy összeszokjanak.
A Liverpool érdekes nekem eddig, a pontokat szépen gyűjtögetik, néha a játékuk is biztató,viszont a támadójátékuk egyelőre Strurridge egy személyben mellé kelleni fog nagyon Suarez és akkor akár okozhatnak meglepetést,ami nálam a 4. helyet jelentené,de a jó kezdés ellenére kizártnak tartom,hogy versenyezzen az első 3 hely valamelyikéért annak ellenére,hogy ma győztek a rangadón.
- Galacticos
le a kalappal a pool előtt.
most úgy néz ki tényleg össze vannak rakva és a legjobb játékosuk még nem is játszott idén. 3meccs 3rúgott gól midnhárom sturridge és 0 kapott, utóbbi miatt mégegyszer le a kalappal.
sokat savaztam őket általában jogosan(
) most ugyanilyen jogosan kell őket dicsérnem.
most úgy néz ki tényleg össze vannak rakva és a legjobb játékosuk még nem is játszott idén. 3meccs 3rúgott gól midnhárom sturridge és 0 kapott, utóbbi miatt mégegyszer le a kalappal.
sokat savaztam őket általában jogosan(
-
realfan91
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
nagy meccs lesz ez az Arsenal-Spurs. remélem bemutatkozik majd Lamela és Eriksen is.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
3.14sty írta:Hy!
Valami PL szakértő felvilágosítana, hogy Rooney miért nem játszik? Sérült, vagy Ő is eligazol?
Sérült.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
3.14sty
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Roberto Carlos, Iker Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hy!
Valami PL szakértő felvilágosítana, hogy Rooney miért nem játszik? Sérült, vagy Ő is eligazol?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Dr. Lecter az eltiltását tölti.DavieS írta:Suárez miért nem játszik?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Pool nem szarozott. Csak szerintem volt les amúgy?
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A th-nek kb annyit jelentett mint nektek messi,vagy nekünk cr....sajnálom,ha ez megfekszi a gyomrot,de ez van.már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi,
megint elmegyek egy kis időre röhögni....majd jövök,cső.legendary írta:Nem, közel se volt azon a szinten. Bale nem jobb játékos, mint Suárez, Robben, Ribéry vagy Neymar.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nevetséges és még Neymart is ide keveredlegendary írta:Nem, közel se volt azon a szinten. Bale nem jobb játékos, mint Suárez, Robben, Ribéry vagy Neymar. A tavalyi szezon alapján se. És ezt halál komolyan mondom, mert így van. Egyesek nagyon elszálltak tőle, isteni magasságokba emelik - messze nincs ott.
Bale, Ribery kb. hasonló szint, a másik 3 meg a nyomukban sincs. Igen Ribery sokkal jobb játékos, mint Robben
Mindent meglehet magyarázni, ez egyértelmű. Nem tudom, hol álmodtad ezt a fegyelmezetlenségetlegendary írta:Robben pedig a fegyelmezetlensége miatt nem volt kezdő a Bayernben.
Szerintem se fogják tudni pótolni Bale-t.
Lehet hogy nem volt egy CR-Messi szinten, de akkor is egymaga volt az egész TH, és nem hinném hogy egy Lamela vagy Eriksen ugyanúgy az első évében húzni fogja a csapatot...
BL hely szerintem idén nem lesz meg, jövőre talán összeérnek, bár nem tartom nagyra AVB-t szóval ebben is kételkedem.
(Persze ez esélytelen, de ha most valahogy megtudnák tartani Bale-t ehhez a kerethez, akkor lennének egy igazán komoly csapat)
Lehet hogy nem volt egy CR-Messi szinten, de akkor is egymaga volt az egész TH, és nem hinném hogy egy Lamela vagy Eriksen ugyanúgy az első évében húzni fogja a csapatot...
BL hely szerintem idén nem lesz meg, jövőre talán összeérnek, bár nem tartom nagyra AVB-t szóval ebben is kételkedem.
(Persze ez esélytelen, de ha most valahogy megtudnák tartani Bale-t ehhez a kerethez, akkor lennének egy igazán komoly csapat)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem a közelükben sincs még.Wertz írta:Pedig hozzájuk hasonló szinten játszott a Spursben. Pótolni nem fogja tudni senki. Esetleg az új igazolások csapatjátékban kiválthatják'shutterisland írta:már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi,
illetőleg ronaldo meg messi 60-70 gólpontokat hoznak össze a szezonban.
az utolsó mondatod pedig az, amire gondoltam.
nem rövid távon, mert kell idő az építkezéshez.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ettől én is félek, szerintem esélyes, hogy a szezon első fele rá fog menni a csapatépítésre.Marky írta:pont ezért lesznek idén is 5-ek. ennyi új emberrel ütőképes csapat csak túl későn lesz, főleg úgy, hogy a húzóemberük lelép.
Éppen ezért jobban átgondolva a dolgokat idén nem várok BL-helyezést a csapattól. Jövőre viszont, ha összeérik az együttes, sokra lehetünk képesek.
Ja, és nagy álmom, hogy jövő nyáron elhozzuk Matát.
Pedig hozzájuk hasonló szinten játszott a Spursben. Pótolni nem fogja tudni senki. Esetleg az új igazolások csapatjátékban kiválthatják
Ez aranyos.
Nem, közel se volt azon a szinten. Bale nem jobb játékos, mint Suárez, Robben, Ribéry vagy Neymar. A tavalyi szezon alapján se. És ezt halál komolyan mondom, mert így van. Egyesek nagyon elszálltak tőle, isteni magasságokba emelik - messze nincs ott.
Robben pedig a fegyelmezetlensége miatt nem volt kezdő a Bayernben. Hasonló helyzetben Bale se lett volna kezdő ott, megnyugtatlak, mert ő is olyan játékos, akire építeni kell a csapatot, képes 60 percig teljesen észrevétlen lenni, védekezni nem szokott.
Remek játékos, nem vitatom, tényleg kiemelkedő, DE közel sincs Messihez vagy Ronaldóhoz.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
pont ezért lesznek idén is 5-ek. ennyi új emberrel ütőképes csapat csak túl későn lesz, főleg úgy, hogy a húzóemberük lelép.
Pedig hozzájuk hasonló szinten játszott a Spursben. Pótolni nem fogja tudni senki. Esetleg az új igazolások csapatjátékban kiválthatják'shutterisland írta:már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi,
- realmadridfan
Hány Ajax meccset láttál az előző szezonból? ne azt írd, hogy eleget, komolyan kérdezem.hehe írta:a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
már hogy ne tudná ? nem céronaldo vagy messi, ráadásul a tottenham esetében az, hogy kipofozzák több poszton is a keretet bale árából, simán bejöhet.Bale-t nem tudja pótolni a th.
soldado szerintem be fog válni, az eriksen-lamela duó pedig nagyon ígéretes.
szerintem nem.a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.
technikás, kombinatív és nagyon jól passzol.
vannak kérdőjelek, kapásból az, hogy a premier league talán nem a legjobban hozzá illő liga, de simán lehet belőle sztárjátékos, 21 éves még csak.