Bocsi, de nem hinném, hogy lenne rá alapod, hogy kioktass a témában.pheco írta:Miert vicces? Focistak is a +30 perces hosszabbitasokban mar gorcsolnek ossze-vissza, van amelyik lepni alig tud.Laikuskent is egyertelmu volt, hogy ez lesz a forgatokonyv. Ketrecben meg ugyanez a parositas tartana max felpercig.
Igen is vicces, mert egyrészt ez nem hosszabbítás volt, mint a focistáknál, McGregor 12 menetre készült. Másrészt meg a kondíciójával mindig is gondok voltak, ezt ő is elismerte korábban. Az 5 menetes UFC ütközeteket is alig bírja végig, Diaz II-nél kb már a 4. menetben a halálán volt, de valahogy sikerült még valamennyit kiszuszakolnia magából, hogy nyerjen.
A mai meccsen meg pont, ahogy lepörgött a UFC-s 5x5 perc ideje, elfogyott a lába. Persze nem lehet összehasonlítani, mert itt a karok is elfáradnak a kesztyű mérete miatt ésatöbbi. De itt az ékes példa rá, hogy nincsen megfelelő kondíciója, hogy végig bírjon egy egész bunyót.
Hozzáteszem, hogy McGregornak szurkoltam, és alig várom, hogy visszatérjen a ketrecbe. Kíváncsi vagyok lesz-e Diaz III, esetleg a Ferguson-Lee győztesével csap-e össze először. Na meg ugye, hogy mennyi pénzért. Szerintem 10 nem lenne elég neki ezek után.