ha még nincs feleség és gyerek, akkor igenTe a Real Madrid után elmennél egy Monacoba?

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:38
ha még nincs feleség és gyerek, akkor igenTe a Real Madrid után elmennél egy Monacoba?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:35
Te a Real Madrid után elmennél egy Monacoba? Pláne úgy, hogy Madridban imád a vezetőség, a sajtó és a szurkolók kritikáját meg elengeded a füled mellett és jelenleg fixen a kezdőcsapat tagja vagy. Én így nem.Remy írta:viccen kivul, a monaconak miert nem kell Bale? franciaknal jo lehetne siman.
tudom, inkabb fifa ez mint a valosag, de nagyon adnam.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:09
Angolok bármikor kifizetnék,itt a fő gond,hogy esze ágában sincs lépni a vadlónak.H.E.H.E. írta:bélát nem fogjuk eladni, mert nem kell senkinek.
magyarul bappe se jön.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:27
Júliusban pedig egy hajszál választotta el a Realtól. Oda-vissza körbenyalták egymást, elnököstől, edzőstől, játékostól, stb. Minden kész, azt már nem írom, hogy csak Bale eladására várunk, mert úgy a maradék kis hitelemet is elveszítenémH.E.H.E. írta:valamiért, valami okból még mindig nem a psg játékosa.
már hetek óta az megy, hogy hajszál választja el.
de valamiért mégsem hivatalos még.
egyértelmű, hogy mi az a 2-3 dolog, ami a háttérben lehet, kár hogy valszeg sose tudjuk meg.
monakónak és bappénak is az lenne a legjobb, ha most nyáron váltana.
remélem fű alatt még képben vagyunk és csütörtökön robban a bomba.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:19
azért nem megy jelenlegi állás szerint a psg-be.Realista24 írta:Nem értelek, nekünk mi gondunk lenne az ffp-vel.H.E.H.E. írta: uefa rálépett a fékpedálra, ffp-re hivatkoznak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:18
Nem értelek, nekünk mi gondunk lenne az ffp-vel.H.E.H.E. írta: uefa rálépett a fékpedálra, ffp-re hivatkoznak.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:14
uefa rálépett a fékpedálra, ffp-re hivatkoznak.Realista24 írta:Dehogy marad. 200 milliót még a Monaco sem hagy veszni.Kerlon írta:Mbappet amúgy ismét nevezték a soron következő meccs keretbe, ha pályára lép akkor marad is szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:05
Dehogy marad. 200 milliót még a Monaco sem hagy veszni.Kerlon írta:Mbappet amúgy ismét nevezték a soron következő meccs keretbe, ha pályára lép akkor marad is szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 27., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 27., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 27., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 15:44
csak aztán nehogy gond legyen 2 év múlva, amikor céronaldo végleg lerongyolódik....RaúlCF írta:ez is egy szemlélet. szerencsére a klubnál nem ez megy most
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 27., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 15:33
pont elég volt nekem, hogy 20 meccsenként letesz egy átlagosnál kicsit jobbat a pályára, erre már ódanovella születik neki blog formájábanRealista24 írta:A Barca elleni meccs elott is toltad a kulakamiont a franciára, meccs utan viszont nem láttalak a topicjaban.H.E.H.E. írta:hát nyilván ha lenne reális esély bappéra, akkor benzemát én is elkukáznám, de így igazából csak közömbös.
igazi balfasz az esetek döntő többségében, de nem lehet mit tenni, alapember.
a fele kutya, a másik fele meg bot. azért nyilván a vébét behúzzuk, nem kérdés (ez is mutatja, mennyire nulla a mai fotball)Ha rajtad múlna az egész brazil válogatott itt játszana, Pato centerrel.![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem