![]()
![]()
![]()
elég sokáig tart![]()
![]()
Eléggé nevetséges is,úgyhogy úgy kellett visszatámogatni a géphez,mert hasonló állapotban voltam:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 9qHsLO8HDQ
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 22:47
![]()
![]()
![]()
elég sokáig tart![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 31., szombat 22:40
R.M.C.F írta:Kicsit elmegyek röhögni,pár perc és jövök.....addig cső.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 31., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 20:35
nmate írta:De ki ez az Eriksen?14 milkacsoki azért elég sok egy Ajaxos arcért. Az a csapat már rég nem a régi, annyi ellenállást sem tanúsítottak ellenünk, mint a Granada.
Holland bajnokság is vicc, 1-2 csapat MB1 szint, nem több.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 31., szombat 20:32
Akkor nekem nem üzened.hehe írta:a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 31., szombat 20:30
Jaja, mázlija volt, hogy Kroos megsérült. Addig Mülleré volt a jobbos. Egyébként Robben jó spíler, de az a forma volt eddig aki elvisz a célegyenesig egy csapatot, hogy a célegyenesben elbuktassa azt. Lásd 2010 vb, 2012-es bl döntő. Heynckes viszont kihozta belőle a maximumot, így csodák csodájára a lúzerből tavaly májusban hős lett.Annyira húzóember, hogy tavaly az utolsó 2 hónap kivételével még alapember sem volt
Eto'o kapcsán tegnap a BL topicban már kifejtettem a véleményem, lényeg, hogy a rajongói nem az eszéért szeretik.dzsihad91 írta:Eto'o egy régebbi nyilatkozata(2005):
"Inkább árulnék földimogyorót a falumban, minthogy valaha is egy olyan szánalmas csapat játékosa legyek, mint a Chelsea."
...elfogyott a mogyoró?
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 31., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 31., szombat 19:20
Hát jó, akkor mind1, ha te így látod...Le van írva, hogy szinte mindenben jobb. Minek írjak le egyenként mindent?
Leírtam, nekem nincs kedvem erről vitázni
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 31., szombat 19:17
Le van írva, hogy szinte mindenben jobb. Minek írjak le egyenként mindent?petiamadridista írta:Hát én azthittem, hogy kicsit komolyabb választ kapok.
Annyira húzóember, hogy tavaly az utolsó 2 hónap kivételével még alapember sem voltpetiamadridista írta:Robben a világ egyik, ha nem a legjobb csapatának húzóembere..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 31., szombat 19:03
Hát én azthittem, hogy kicsit komolyabb választ kapok.Vajon miért? Iszonyat nehéz kérdésmert szinte a játék minden egyes elemében jobb Bale, mint Robben
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 31., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 31., szombat 18:58
Vajon miért? Iszonyat nehéz kérdéspetiamadridista írta:Miért?Teljesen más kategória a kettő! De hiába beszélek , úgyhogy hagyom is az egészt
Nem kötekedésből, csak úgy kérdezem.
Elég gyanús nekem, hogy ilyen olcsón csak az utolsó napokban kelt el. Lehet igazad leszhehe írta:a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 31., szombat 18:41
a sok eriksenimádónak és újdonsült divatdrukkernek üzenném, hogy az ember egy zéró.Hú, ne is mondd. Nyár elején, amikor szóba került a dán neve (én már akkor is mondtam, hogy örülnék neki), azt gondoltam, hogy ha 20-25 körül el tudjuk hozni, akkor már jól járunk. De ez a 13,5...Szerintem pár hét alatt vissza fogja hozni az árát.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 31., szombat 18:02
Hú, ne is mondd. Nyár elején, amikor szóba került a dán neve (én már akkor is mondtam, hogy örülnék neki), azt gondoltam, hogy ha 20-25 körül el tudjuk hozni, akkor már jól járunk. De ez a 13,5...Kerlon írta:transfermarkt szerint 13,5 millió eurójába fájt Eriksen a Spursnek. Hát ez elég nagy üzlet szerintem a számukra...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 31., szombat 16:05
Miért?Teljesen más kategória a kettő! De hiába beszélek , úgyhogy hagyom is az egészt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 15:50
Erikssen nem szélső. Amúgy Dembelé lesz Paulinho helyett vagy mellett, de inkább egymás alternatívái, ahogy Capoué és Sandro.ozil91 írta:----Paulinho----**************----
Lamela---Sigurđsson----Eriksen
------------Soldado---------------
deeeeemn nigga![]()
![]()
nekem *************** tetszikEddig is csipáztam a Spurs-t, de így hogy Lamela meg Eriksen odamentek így főleg figyelemmel követem majd őket. (PES-ben jól fejlődtek, aztán "megszerettem" őket
![]()
)
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 31., szombat 15:27
Mennyien vannak elől arra a pár posztra most?? Eléggé nagy ott is a tömörülés nem? Kíváncsi leszek hogy variál majd AVB.'shutterisland írta:ha ebből a 4 játékosból csak 2 váltja be a hozzá fűzött reményeket, már akkor sem boltolt rosszul a spurs, viszont ha soldado hoz egy jó gólmutatót, eriksen és lamela tovább fejlődnek, és paulinho is jól integrálódik, akkor óriási biznisz volt ez a 4 ember 1 árán.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 31., szombat 14:05
Teljesen más kategória a kettő! De hiába beszélek , úgyhogy hagyom is az egésztlegendary írta:Azért Bale például semmivel se jobb játékos mint mondjuk Robben.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem