TLDR vki mindig lesz

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 27., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 27., vasárnap 14:10
Az utolso reszhez: amig itt van Benzema ez nem kerdes a forum 90%-nak, akarmit csinal a francia.Steve írta:Nem tudom hány éve bosszantjuk egymást Hehitoval én 2005-ben kezdtem el fórumozni.
De amióta az eszemet tudom minden évben volt valami aktuális fazon akit Hehe gyomrozott.![]()
Az esetek 99%-ban azonosan szoktunk gondolkozni, de ezt Carvajal vs Danilo dolgot azóta nem tudtam megemészteni. Majd a szuperbrazil elment és maradt Carvajal azóta megállás nélkül csépelve van a spanyol.
Nyilván ő is hibázik, nyilván nem tökéletes, de ahogy többen leírták szezon eleje van.
A faszi meg minden csak nem fogalmatlan, bár talán ezt nem mondta senki.Szerintem baromi nagy értéke ő is a csapatnak.
Azt aláírom, hogy túlpörög néha és lesérül, ez van évente egyszer Marceloval is mégis a brazil a szememben top1 a posztján. Akkor már jobb ez, mint béla aki szart sem csinál és lesérül, vagy anno Robben aki a padon ülve lesérült
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 27., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 8:48
https://i.pinimg.com/736x/ff/ac/60/ffac ... e-meme.jpgRealista24 írta:Én még itt lennékH.E.H.E. írta: ha így állna hozzá mindenki akkor üres lenne a fórum.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 7:44
Én még itt lennékH.E.H.E. írta: ha így állna hozzá mindenki akkor üres lenne a fórum.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 26., szombat 23:41
ha így állna hozzá mindenki akkor üres lenne a fórum.Tottinho írta:Túlzásokba esel.H.E.H.E. írta:miért is?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. augusztus 26., szombat 23:25
Túlzásokba esel.H.E.H.E. írta:miért is?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 26., szombat 22:43
miért is?Tottinho írta:H.E.H.E. írta:nyilván sokan így reagáltak volna, de ez is mutatja, hogy a valódi énje kisebbségi komplexussal szenved.Kicsit pihenj (nem személyeskedésből).H.E.H.E. írta: hát hiába a hillbilly redneck családonbelülszaporodunk dolog nem tesz jót a genetikának, nem szabad ennyire belterjesen nyomni, mert akkor nem egy szép egészséges ember nő fel, hanem egy ilyen
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 26., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. augusztus 26., szombat 21:27
H.E.H.E. írta:nyilván sokan így reagáltak volna, de ez is mutatja, hogy a valódi énje kisebbségi komplexussal szenved.
Kicsit pihenj (nem személyeskedésből).H.E.H.E. írta: hát hiába a hillbilly redneck családonbelülszaporodunk dolog nem tesz jót a genetikának, nem szabad ennyire belterjesen nyomni, mert akkor nem egy szép egészséges ember nő fel, hanem egy ilyen
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 26., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 26., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 26., szombat 20:36
Fejberúgták, majd cinkelték, és odarúgtak még egy labdát még, amikor kergette a csillagokat, pillanatra leszált a lila köd, aztán a végén puszi-pacsi volt. Emberek ők is, nem volt ebben semmi extra.H.E.H.E. írta:hülyegyerek carvajalnál nem stimmel vmi, nem elég, hogy balfaszkodik rendszeresen a meccseken, idegileg sincs rendben:
https://www.youtube.com/watch?v=tW_pM8H28wo
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. augusztus 26., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 26., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 26., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 26., szombat 18:58
Otthon biztos megvonta az asszony a szexet.H.E.H.E. írta:hülyegyerek carvajalnál nem stimmel vmi, nem elég, hogy balfaszkodik rendszeresen a meccseken, idegileg sincs rendben:
https://www.youtube.com/watch?v=tW_pM8H28wo
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 26., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 26., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 26., szombat 18:52
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem