A Barcában; CR, Bale, Messi, ...sokan, sokan, (köztük az élbojban Isco, Benzema) aztán nőjjmár-neymar!sonic írta:DavieS írta:Neymar eddig nem nagy eresztés,..oké, most ment a csapatba tudom, felfogtam, de én többet várnék még így pár meccs alatt a világ 3. legjobbjától sokak szerint( )
Akkor mostmar nem csak az lesz vitatema hogy melyik csapatnal jatszik a vilag legjobb jatekosa hanem az is hogy melyiknel jatszik a vilag harmadik legjobbja?
Az ilyen gúnynév tilos! R24
Csak elírtam.
ez ilyen egyszerű, de nagyszerű, csak jött magától. Amúgy nyilván még szezon elején nyugtatni a lelkiismereted, de a realitásokat nézve habfehér arany lesz. Nem rossz a barca gála 11-e, de egy részt a miénk erősebb, más részt, ahogy tegnap is írtam, a padotok gyenge, legkésőbb tavasszal elfáradtok. Mondjuk ősszel a könnyebb BL csoport mellettetek szól, de az egyáltalán nem elég az aranyhoz.francois írta:uh, nem tudom ezen mennyit gondolkodtál, de gyúrjál még egy kicsit rá, mert ez elég gyengus lett![]()
amugy grat balehez, jó vásár volt (az ára nem igazán érdekel). a második hely talán idén is meglehet