Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Death Note (2017)
En egyszeruen nem ertem, ha mar a Netflix hozzanyul egy ilyen brutal jo alapanyaghoz, akkor miert egy filmet keszitenek es nem egy sorozatot.. Engem nem zavart, hogy az egeszet mas iranybol kozelitettek meg es nem az animet akartak egy az egyben a filmvaszonra vinni, ezt elotte megtettek mar masok. Viszont ez a 100 perc egyszeruen semmire sem eleg. Kaptunk egy kozepes akcio filmet egy kis szerelmi szallal, de csavarok meg sakkjatszma sehol, igazi karakterizalas sehol. De nezzuk a dolog pozitiv oldalat, legalabb Ryuk jo lett.
En egyszeruen nem ertem, ha mar a Netflix hozzanyul egy ilyen brutal jo alapanyaghoz, akkor miert egy filmet keszitenek es nem egy sorozatot.. Engem nem zavart, hogy az egeszet mas iranybol kozelitettek meg es nem az animet akartak egy az egyben a filmvaszonra vinni, ezt elotte megtettek mar masok. Viszont ez a 100 perc egyszeruen semmire sem eleg. Kaptunk egy kozepes akcio filmet egy kis szerelmi szallal, de csavarok meg sakkjatszma sehol, igazi karakterizalas sehol. De nezzuk a dolog pozitiv oldalat, legalabb Ryuk jo lett.
Vagy a Brothers
- Bullet T
Yazid írta:Keresek egy filmet. Nem olyan régi, egy fekete iraki/afganisztáni hávorús veteránról szól aki már hazarért, de post traumás és képzelôdik otthon. Valami ilyesmi, segítsetek légyszíves.
American sniper esetleg?
Gondolom Magnóliát láttak páran innen, írjatok már pár sort róla, kíváncsi vagyok a véleményekre!

Abszolút.Remy írta:Na, zsír, örülök, hogy tetszett. Cruise egyik legnagyobb alakítása. Kár, hogy a szobrot nem kapta meg végül.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, zsír, örülök, hogy tetszett. Cruise egyik legnagyobb alakítása. Kár, hogy a szobrot nem kapta meg végül.Sierra írta: Born on the Fourth of July (1989)
8/10

MONSTER TRUCKS: Noha végtelenül kiszámítható, a cukiságfaktora miatt, egy élvezhető családi mozi kerekedett ki belőle.
DEATH NOTE: Az alapötlet jó, de annyira erőtlen és felesleges lett a feldolgozás, hogy arra nincsenek szavak. Kár érte...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
From Dusk Till Dawn (1996)
Gecc...
Igaz zseniális átmeneteket képez, csak kurvára nem számítottam rá, hogy a film a felénél átfordul egy tök más irányba.
Amúgy jókat nevettem rajta a második felében, az elsőben meg megvolt a kellő feszkó, színészi játékok is pazarok, kellemes időtöltés volt.
7/10
*
Born on the Fourth of July (1989)
Ez is vagy 5 éve várólistás, most söpröm ki ezeket a filmeket.
Ami azt illeti, ez eléggé lehangolt, szeretem az ilyen témájú filmeket. Tom Cruise fiatalon nekem nem túl szimpatikus színész.
Idősebben már jobban tetszettek a szerepei. Igazából túl sok mindent nem tudok írni, velős, igazi poszt-háborús dráma, nem lesz tőle jobb kedved.
8/10
Gecc...

7/10
*
Born on the Fourth of July (1989)
Ez is vagy 5 éve várólistás, most söpröm ki ezeket a filmeket.

8/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyers
Aki akar egy csontig hatoló, erős és mondanivalóval megáldott, groteszk horrort látni, annak látnia kell ezt a filmet. Elég komoly darab, nem az a fajta, ami csak karcolja a felszínt, ez durván belevág.
Látszik, hogy francia.
Aki akar egy csontig hatoló, erős és mondanivalóval megáldott, groteszk horrort látni, annak látnia kell ezt a filmet. Elég komoly darab, nem az a fajta, ami csak karcolja a felszínt, ez durván belevág.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The King of Comedy (1982)
Óriási film.
Vmiért azt hittem igaz történet, de nem.
Ami valódi benne, hogy Jerry Langford valójában egy tényleg híres amerikai komikus, Jerry Lewis, aki ráadásul alig több mint egy hete hunyt el.
Mindenesetre a sztori nekem nagyon bejött, a végén a kis csattanó, kellemes bő másfél órás szórakozás.
Robert De Niro, meg szimplán Robert De Niro.
Egyébként Scorsese-De Niro páros miatt ez is must see kategória volt nálam, nem is tudom mikor tehettem watchlistre, úgy 5 éve... de végre ezt is pótoltam!
8/10
Óriási film.

Mindenesetre a sztori nekem nagyon bejött, a végén a kis csattanó, kellemes bő másfél órás szórakozás.

Egyébként Scorsese-De Niro páros miatt ez is must see kategória volt nálam, nem is tudom mikor tehettem watchlistre, úgy 5 éve... de végre ezt is pótoltam!

8/10
The Conjuring 2
Hát ez a film...
Hazudnék, ha azt mondanám nem jól szórakoztam. Hazudnék, ha azt mondanám nem kötött le. Hazudnék, ha azt mondanám nem libabőröztem néhány jelenetnél, vagy hogy nem izgultam volna. Egyszerűen akármennyire racionális embernek tartom magam, az ilyen filmeknél félre tudom ezt rakni, csak nézem és próbálom beleélni magam.
De hogy mekkora marhaság ez a film, az elképesztő
És ez igaz történeten alapszik... ezt nem kommentálnám.
Főleg a film vége volt nagyon vicces. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!totál túlzásokba estek ezzel a sok sületlenséggel, amit kitaláltak, plusz ahogy kinyírják a """démont""" a végén (hát alapból hogy nézett ki a démon?
mint az óckúl szgépes játékokban)... hát azon már csak nevetni tudtam. 
Viszont a negatív dolgok ellenére élveztem a dolgot, szóval valahol a skála felére tudnám belőni a dolgot.
5/10
Hát ez a film...

Viszont a negatív dolgok ellenére élveztem a dolgot, szóval valahol a skála felére tudnám belőni a dolgot.
5/10
Keresek egy filmet. Nem olyan régi, egy fekete iraki/afganisztáni hávorús veteránról szól aki már hazarért, de post traumás és képzelôdik otthon. Valami ilyesmi, segítsetek légyszíves.

Nixon, JFK, Született július 4-én, Salvador, All the President's Men, J. Edgar, Iron Lady, This Is England (talán ez is idevehető), Frost/Nixon. Hirtelen ezek ugrottak be.H.E.H.E. írta:ajánljatok nekem kőkemény politikai thrillereket, vagy ha nem is politikai de komoly témáról szóló ütős filmet.
(egy példa monnyuk a münchen 2005-ből)
60-as, 70-es, 80-as évek jöhet bőven, a mai gagyit inkább hagyjuk.
Igen, nekem is ismerős volt, aztán beugrott, hogy az egyik Black Mirror részben volt a srác (amikor egész nap kb tekernek a szobabiciklinsonic írta:Ha jol gondolom akkor a foszereplo srac a black mirror egyik reszebol ismeros. Jolalakit.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Feher szalag.H.E.H.E. írta:ajánljatok nekem kőkemény politikai thrillereket, vagy ha nem is politikai de komoly témáról szóló ütős filmet.
thx pöcsök
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Neked mi lenne ütős, szörpös?H.E.H.E. írta:ajánljatok nekem kőkemény politikai thrillereket, vagy ha nem is politikai de komoly témáról szóló ütős filmet.
thx pöcsök
Ne ámíts...

Orvlövész
A Keselyű három napja
A Közellenség
Lángoló Missisisppi
Hetedik
Pelikán ügyirat
Malcolm X
Amikor a farok csóválja
Tizenkét dühös ember
A profi
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
ez talán nem politika inkább bürokráciáról szól: i daniel blake és nem is régi de számomra 2016 legjobb filmje volt.
ne nézz róla minta képeket meg talán előzetest se mert úgy talán hulladéknak néz ki. de nem véletlen a 7.9es imdb. mondjuk én keveslem.
ne nézz róla minta képeket meg talán előzetest se mert úgy talán hulladéknak néz ki. de nem véletlen a 7.9es imdb. mondjuk én keveslem.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ajánljatok nekem kőkemény politikai thrillereket, vagy ha nem is politikai de komoly témáról szóló ütős filmet.
thx pöcsök
thx pöcsök

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezt en is lattam nemreg. Tetszett. Hangulatos film. Bar a 9 pntot en nem adnam meg ra, mertszerintem annyira nem emlekezetes, de mufaj rajongoinak ajanlott.Sierra írta:Get out (2017)
Végre egy üdítő film napjainkból! Feszült, csattanós (én sokáig nem vágtam h mi is van pontosan), persze vannak benne klisék de kit érdekel, kurvára működik! Kb az elejétől fogva izgultam, csak ajánlani tudom.
9/10
Ha jol gondolom akkor a foszereplo srac a black mirror egyik reszebol ismeros. Jolalakit.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Namivan, csak nekem van most időm darálni a filmeket?
Nixon (1995)
Szinten évek óta várólistás, muszáj lenyomnom ezeket, amik évek óta csücsülnek a watchlisten.
Hát jó hosszú film, annyi biztos.
De összességében szerencsére nem unatkoztam rajta. A film második fele kifejezetten élvezhető. Sajnos néhol elvesztettem a fonalat, így egy-két dolgot nem értettem, utána kell majd olvasnom, de a lényeget azért sikerült leszűrnöm. Van még pár film a témával kapcsolatban (elsősorban Watergate botrányra gondolok), azokat is pótolni fogom, úgy tuti összeáll a kép.
Színészi játék mindenkitől kitűnő, Hopkins nagyot hoz, bár sztem kinézetre nem volt annyira jó választás, meg fura volt végig barna szemmel.
Zenék isteniek, végén meg is néztem ki a zeneszerző (John Williams
). Aki szereti az életrajzi filmeket, és a közelmúltbeli történelmi filmeket, azoknak mindenképp ajánlom.
ui: Azért Oliver Stone sosem lesz a kedvenc rendezőm, de le a kalappal előtte, nagyon érezte régen az ilyen jellegű filmeket.
8/10

Nixon (1995)
Szinten évek óta várólistás, muszáj lenyomnom ezeket, amik évek óta csücsülnek a watchlisten.
Hát jó hosszú film, annyi biztos.

Színészi játék mindenkitől kitűnő, Hopkins nagyot hoz, bár sztem kinézetre nem volt annyira jó választás, meg fura volt végig barna szemmel.

ui: Azért Oliver Stone sosem lesz a kedvenc rendezőm, de le a kalappal előtte, nagyon érezte régen az ilyen jellegű filmeket.
8/10
Unbreakable (2000)
Most már értem miért mondják sokan, hogy olyan jó film... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert ott a csattanó a végén
Egyébként tényleg nem rossz, én három részre osztottam: első része tetszik, kezdi felkelteni a néző figyelmét, nagyon jók a kameraállások, ügyesen oldották meg őket. Aztán a film második része sztem unalmas, eléggé leül a dolog, persze kiderül 1-2 dolog, és a film harmadik része ismét érdekes, a befejezés egész jó. A fényképezés nagyon jó, a kameraállások sokat dobtak a filmen, a zenék szintén, nagyon jó zenéket komponáltak benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a "szuperhősös" rész tetszett, de fura, hogy ennyire a filmvégén került csak sor rá. A csavar a végén nem volt rossz, bár nem véletlenül zárták elmegyógyintézetbe. 
7/10
Most már értem miért mondják sokan, hogy olyan jó film... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert ott a csattanó a végén

7/10
Gone Girl (2014)
Azt az elmebeteg hülye picsát.
Érdekes film, bár nem egészen értem a célját, a vége nagyon furcsa nekem. Van pár elvarratlan szál a film folyamán Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl most kajak azért megölte Barneyt, hogy hazamehessen csupa véresen? és vajon miért ragaszkodott mégis ennyire a férjéhez, amikor a film felénél azt narrálta, hogy bűnhődni fog (közben kiderült, hogy van halálbüntes). Szóval nekem kicsit homály a sztori, de egyébként tetszett a film. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon jól felépített sztori amúgy, fokozatosan tudunk meg mindent, aztán kb a film kicsit több mint felénél összeáll a kép, erre a végére teljesen összekuszálják a sztorit.
Annyi biztos, hogy Fincher még mindig tud!
8/10
Azt az elmebeteg hülye picsát.

8/10