Ennyi pénzért, még jól is elsülhet.
Bizonyított játékos, sztm lehet majd rá számítani.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 28., hétfő 11:10
Ennyi pénzért, még jól is elsülhet.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 28., hétfő 9:32
De Hummels szintű védő irreális elvárás. Hummels a világ egyik legjobb védője, nem tudom hány csapat van ahol ő nem lenne kezdő. Nem tudom ki lenne reális szinten a mozdítható számukra, aki azt a szintet képviseli.Mickey írta:Hasonlóan vélekedem.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. augusztus 26., szombat 14:59
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. augusztus 26., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 26., szombat 0:34
Miért? Az Ajax-szal elég jó volt tavaly, EL döntő, épphogy lecsúsztak a bajnoki aranyról. És fele ilyen erős kerettel, mint amivel tavaly Tuchel csak bohóckodott a ligában, és akit egy újonc noname Lipcse is előzött. Sztem jól tették, hogy elküldték Tuchel, kevés volt a Dortmundhoz.wxyz írta:Bosz-Tuchel csere szintén.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. augusztus 25., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 25., péntek 21:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 25., péntek 21:02
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 25., péntek 20:57
Sokratis Bartra teljesen rendben vannak szerintem és a PSG-s fiatal néger is nagyon tehetséges elvileg. Toprak sem rossz játékos, a Leverkusen kapitánya volt. Szerintem rendben van ez.Mickey írta:Én a védelemmel nem vagyok kibékülve BVB nél.
Oda kellene sztm jobb megoldás, középre.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 25., péntek 20:29
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 25., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 25., péntek 12:08
Fuh de hülye vagyok, azt hittem valamiért, hogy BBeno a Münchenről beszél..Kerlon írta:A jövőre tekintve a Bayernbe van helye.
Szerintem is Dortmundba fog kikötni Dembelé helyét átveheti. Mindenki jól jár.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 25., péntek 12:01
A jövőre tekintve a Bayernbe van helye.palesz77 írta:BBeno írta:nehezen ha emery azt mondja neki hogy nincs helye a keretbenNem ismerem a keretüket, de ki van még ott? Ribéry beugrik, Coman is, de őt jobbszélsőként többet láttam játszani, szóval meglennének együtt is, mást meg nem tudok mondani.Kerlon írta:Főleg, hogy balszélsőt játszik ő is a legszívesebben.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 25., péntek 11:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 25., péntek 11:31
Ja nyilatkozott ilyet? Erről lemaradtam. De istenem, akkor mi a retekért igazolta le januárban?BBeno írta:nehezen ha emery azt mondja neki hogy nincs helye a keretben
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 25., péntek 11:17
Nincs bérelt helye az biztos. Elég jó teljesítményt kell hoznia, hogy bekerüljön a kezdőbe....Mickey írta:Ezek szerint nem lennének sokan Munchenben.
Jó hallani, hogy megvan James helye.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 25., péntek 11:10
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 25., péntek 11:03
Nem tudom ezt honnan veszed, de ha igaz akkor nagyon örülni fogok neki.ikarus93 írta:Draxler egyre közelebb a BM-hez.
Azért ha őt sikerülne megszereznie a BM-nek, az egy elég komoly erősítés lenne a bajoroknak.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 25., péntek 10:49
BBeno írta:nehezen ha emery azt mondja neki hogy nincs helye a keretben
Nem ismerem a keretüket, de ki van még ott? Ribéry beugrik, Coman is, de őt jobbszélsőként többet láttam játszani, szóval meglennének együtt is, mást meg nem tudok mondani.Kerlon írta:Főleg, hogy balszélsőt játszik ő is a legszívesebben.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem