(Ha csupán vagy többnyire sportszakmai szempontból tették volna le Bale mellett a voksukat, tuti lenne B, olcsóbb terv, mivel az árából lenne lehetőség bőven, és talán nem túl nagy bátorság kijelenteni, hogy ezek közt találnánk jobbakat is.).
Tényleg nem kukacoskodásból, de kik (már aki a Real Madrid számára is "érdekes" lenne)?
Nem vagyok benne biztos, csak feltételezek, következtetek. Abból, amit Ancelotti nyilatkozott, abból, ahogy Ronaldo áll az új szerződéséhez, abból, ahogy a játékosok először elmondják, hogy minden új játékost örömmel fogadunk, de gyorsan hozzáteszik, hogy már így is nagyon erősek
Így van, Te is csak spekulálsz (ahogy mindenki más, köztük én is)!
Ancelottinak ugyan mit kellene a nyilvánosság előtt nyilatkozni; új edzőként, ilyen kerettel és ekkora költekezés után? Az üzleti politikáról (nyilván nem kell pluszban, fölöslegesen sulykolni és még inkább adni a lovat Levy alá, hogy még többet kérhessen a játékosért) és a Tottenham, illetve AVB feddő szavairól (tiszteletlenség más játékosáról ilyen nyíltan beszélni, stb.) nem is beszélve. 
A Ronaldo sztori meg szintén óriási talány és megint csak pusztán spekuláció (még akkor is ha nem elképzelhetetlen; de ugye hetekkel ezelőtt is szeptember elejére volt ütemezve az ügy lezárása), amíg az ellenkezője be nem bizonyosul, a többiek pedig nagyon okosan csöndbe maradnak (a már jelenlegi játékostársaikra figyelemmel és tisztelettel --> Di María, Özil helye is több, mint kétséges volt --> világos, hogy a hierarchiában előrébb állnak és kedvesebbek a fiúk számára, mint egy ismeretlen tag; plusz azért is mert egyáltalán nem kompetensek az ügyben), vagy épp üdvözlik a walesi érkezését; emellett abszolút igazuk van; jelenleg is erős csapatunk van (tény), de a walesivel csak erősebb lehetünk. Szerintem ezzel semmivel nem jutottunk előrébb!