gyorsan be is jelentettek messit

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 26., szombat 7:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 25., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 25., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. augusztus 25., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 25., péntek 13:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 24., csütörtök 17:57
Szóval épp velünk tárgyaltok a kölcsönről?COPE | Marcos Llorente iránt 35 csapat érdeklődik. Ebben benne van a Bilbaón kívül az összes spanyol elsőosztályú csapat is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 24., csütörtök 12:44
De egy év múlva már kiderül, hogy csak 1 szezonos játékos volt-e vagy sem.wZoLee7 írta:Hat a fizetes, es egy ev mulva sem lesz olcsobb
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 24., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 24., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 24., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:52
azért viccesek vagytok.dannen írta:akkor inkább fél év az az egy év, és sajnos a fórum nagy százaléka szó nélkül kifizetné a 180 millát. bár szerintem ők akár 300at is, azon az alapon, hogy nagy tehetség a srác.peto.isti írta:Szerintem nagyon jól csinálja a Monaco. Ki az a hülye aki 180 milliót ad egy olyan játékosért aki mögött eddig 1 év komoly teljesítmény van???![]()
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:51
Igen bár ha azt nézzük eddig olyan rohadt nagy lyuk nem keletkezett náluk, mert Mendy jó védő, de 60 millió euró...RealMadridFanatic írta:Nem is kifejezetten csak rá gondoltam, azért a fél csapatot eladják a nyáron kis túlzással. De Unico válasza alapján felkészültek erre, mondjuk ott egyébként is profinak tűnik a csapat menedzselése.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. augusztus 24., csütörtök 9:42
Szerintem nagyon jól csinálja a Monaco. Ki az a hülye aki 180 milliót ad egy olyan játékosért aki mögött eddig 1 év komoly teljesítmény van??? Simán tudják pótolni, ennyi pénzből, hosszú távon meg úgy sem maradna náluk, s ennél sokkal több pénzt nem igen tudnának kisajtolni 1 év múlva sem senkiből.RealMadridFanatic írta:Mai Mbappé:
Megvan az egyezség (), 150M euro + 1 játékos a Ben Arfa, Di Maria, Pastore, Krychowiak, Lucas Moura, Draxler sorból.
Tegnap olyat is olvastam (nem tudom, hogy itt volt-e), hogy valójában nem is Mbappé akar lépni, hanem a Monaco adná el mindenképpen ilyen magas áron. Háp-háp.
Mondjuk a Monaconál nem tudom mit szeretnének az elkövetkező idényekben, de annyira szétszedik így a csapatot, ami azért visszavetheti őket komolyabban is. Vagy nagyon bíznak a megfigyelőkben és már az pótlások minőségét is megfelelőnek érzik, nem tudom. Esetleg úgy vannak vele, hogy ez egy kifutott idény volt és most lehet a legtöbb zsetont kisajtolni a brigádból.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 24., csütörtök 9:33
Olyan jatekosaik vannak utanpotlasban, illetvr olyan fiatalokkal kotottek szerzodeseket, hogy behugyozol. A kovetkezo evekben folyamatosan lesznek ott tehetsegek, valamit nagyon eltalaltak ott most. Multkor felderitettem a terepet.RealMadridFanatic írta:Mai Mbappé:
Megvan az egyezség (), 150M euro + 1 játékos a Ben Arfa, Di Maria, Pastore, Krychowiak, Lucas Moura, Draxler sorból.
Tegnap olyat is olvastam (nem tudom, hogy itt volt-e), hogy valójában nem is Mbappé akar lépni, hanem a Monaco adná el mindenképpen ilyen magas áron. Háp-háp.
Mondjuk a Monaconál nem tudom mit szeretnének az elkövetkező idényekben, de annyira szétszedik így a csapatot, ami azért visszavetheti őket komolyabban is. Vagy nagyon bíznak a megfigyelőkben és már az pótlások minőségét is megfelelőnek érzik, nem tudom. Esetleg úgy vannak vele, hogy ez egy kifutott idény volt és most lehet a legtöbb zsetont kisajtolni a brigádból.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 24., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: megyerimarton » 2017. augusztus 23., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 23., szerda 21:40
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem