nzooli93 írta:Tescoba 50k feletti muszaki termekre 0 thm van. Vasarlokartyaval vehetsz barmit, arra van kamat igen, de ha 50k felett kerul egy muszaki cikk es te 10 honapig rendesen csuszas nelkul fizeted akkor semmi kamat nem megy ra. Annyit fizetsz mintha egybol venned meg. Nincs benne semmi atveres.
Én nem tudom pontosan hogy működnek feléjük a dolgok, mert szüleimtől volt meglepetés, de ez tuti így volt, ahogy írtam. Alapból furcsa volt az egész, hogy valamit "ingyen" kapsz. Kaptak egy kártyát (mondván, hogy ha megint hitelre akarnak vásárolni, akkor ezzel lehet) amiért alapból fizetni kellett. Volt rajta 300.000 forint (csak úgy a semmiből, amit még ma sem értek, mert csak egy monitort akartak venni) amit a későbbiekben le lehetett vásárolni. De vagy fizetni kellett utána, vagy egy bizonyos ideig levásárolni, arra már nem emlékszek. A lényeg, hogy mivel nem kellett semmi más, csak a monitor, úgyhogy bevonatták a kártyát és fizethettek azért is. Úgyhogy passz, mi így jártunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero