Na a video már megvan, de itt lenne az ideje végre egyszer ennek megfelelően is teljesíteni!Mensaje motivacional de los jugadores del Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 28., vasárnap 11:40
Na a video már megvan, de itt lenne az ideje végre egyszer ennek megfelelően is teljesíteni!Mensaje motivacional de los jugadores del Real Madrid
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 28., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 28., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 28., vasárnap 11:12
Eddig én is ebben a tudatban voltam. De ha megy José akár jöhet is. :-)nmate írta:Jupp most nem vonul vissza? Csak trollkodott, vagy mi? Mert én eddig nagyon is úgy tudtam, felhagy az edzősködéssel.
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 28., vasárnap 11:08
Menj haza beckham,részeg vagy! :Đbeckham96 írta:Khedira egy tanár, a csapat legjobbja, az a munka amit itt csinál felbecsülhetetlen, elképesztő mit dolgozik, ő a csapat motorja, ő viszi előre a csapatot a góljaival, gólpasszaival...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 28., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 28., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 28., vasárnap 11:02
Khedira egy tanár, a csapat legjobbja, az a munka amit itt csinál felbecsülhetetlen, elképesztő mit dolgozik, ő a csapat motorja, ő viszi előre a csapatot a góljaival, gólpasszaival...BBeno írta:tegnap egy olyat álmodtam hogy 5-1re vezetünk a dortmund ellen majd khedira a 90+-ban félpályáról hazagurítja a bogyót, természetesen röviden, reus lecsap rá. 5-2 és továbbmegy a bvb. olyan mocsok idegesen keltem fel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 28., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 28., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. április 28., vasárnap 10:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 28., vasárnap 10:20
hát sztem is mostanság inkább be kéne vetni valami búzával, még azzal is jobban járunk....beckham96 írta:Ricardo Carvalho: " Kedden az összes Real Madrid játékos felszántja majd a pályát a továbbjutásért! "
ÁMEN!
Ezt nagyon szeretném látni.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 28., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. április 27., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 22:17
off:morientes írta:Lehet hogy vitte is volna,csak az a baj hogy a hírek szerint nem feltétlen ő dönt az igazolásokról,ezért is lépne a francia média szerint.Ancelottinak ha annyira kellett volna Kaká, akkor már nyáron elvitte volna a PSG-be, szerintem. Én azt gondolom, ha folynak az egyeztetések a színfalak mögött Ancelotti (vagy az ügynöke) és Perez közt, akkor úgyis felvázolja, hogy mik az elképzelései, kiket látna szívesen az új csapatában.. És egyáltalán nem biztos, hogy Kaká köztük van.
Leonardo a sportigazgató,ő meg állítólag teszi amit az arab úriember mond...
Off:Number küldök má' egy ékezetes klaviatúrát Ámerikába
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 27., szombat 22:08
Lehet hogy vitte is volna,csak az a baj hogy a hírek szerint nem feltétlen ő dönt az igazolásokról,ezért is lépne a francia média szerint.Ancelottinak ha annyira kellett volna Kaká, akkor már nyáron elvitte volna a PSG-be, szerintem. Én azt gondolom, ha folynak az egyeztetések a színfalak mögött Ancelotti (vagy az ügynöke) és Perez közt, akkor úgyis felvázolja, hogy mik az elképzelései, kiket látna szívesen az új csapatában.. És egyáltalán nem biztos, hogy Kaká köztük van.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 27., szombat 21:43
Én lehet tévedésben vagyok,bár nem mondtam hogy bekkel,hanem azt hogy beszari,és hogy ezen tulajdonságai azok aminek a feléért már itt fogköveket hörög ki magából a fórum nagyja.Sokan tévhitben vannak szerintem Ancelottival kapcsolatban, miszerint védekező focit nyomat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 27., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. április 27., szombat 21:27
Gondolhatod, hogy nem fog a 80. percben beküldeni 4 támadót 2 gólos előnynél.. Lehozta a sárga lapos Jankulovskit, meg 92. percben Seedorf helyére bement Favalli.. De Gilardino is pályára lépett, ő biztos védő. Na mindegy, ez meddő vita. :-)R.M.C.F írta:Corleone írta:Ancelottinak ha annyira kellett volna Kaká, akkor már nyáron elvitte volna a PSG-be, szerintem. Én azt gondolom, ha folynak az egyeztetések a színfalak mögött Ancelotti (vagy az ügynöke) és Perez közt, akkor úgyis felvázolja, hogy mik az elképzelései, kiket látna szívesen az új csapatában.. És egyáltalán nem biztos, hogy Kaká köztük van.
MIndegy kiket akar mert Carlo az a fajta edző aki ha vezet egy tétmeccsen akkor lehozza az összes támadót és védőket visz be helyettük....és így nyert a milannal Bl-t.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem