Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Soha nem törlik az olyan sárgákat, ahol volt rendesen kontakt, és kb azzal fellebbeznek, hogy nem ért sárgát. látványos műesések, kéz miatti sárgák, ahol nem ért kezet a labda, és ehhez hasonlóknál van értelme fellebbezni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ha tényleg marad a sárga és vele az eltiltás akkor a szövetség egy adag kaksi. Nem mintha enélkül nem az lenne, de ez most mind1 is.
A gólvonaltechnológia végül be lett erre a szezonra vezetve a ligában?

A gólvonaltechnológia végül be lett erre a szezonra vezetve a ligában?

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hogy nem törlik el? Simán csak túlugrotta a srácot, persze tudjuk Ramosról,hogy ez nem rajta múlott, mert szíve szerint lekönyökölte volna a getszibe az ellent.kodo írta:Közben Ramosnak maradt a sárgája.

Imádom, de rangidősként és úgy eleve a Real Madrid kapitányaként nem ártana levetkőznie az ilyesfajta dolgait, de mindannyian tudjuk,hogy ezt soha nem fogja megtenni, ennek ellenére így is imádom, és abszolút őt tartom a lehetőlegjobb KAPITÁNY-nak. Ilyennek kell lennie egy kapitánynak.

Az ő helyzetét is okosan kell kezelnie a klubnak. Idén még jót tenne neki egy kölcsön, de közben hosszabbítani is kéne vele.CS0ki írta:Egyébként a sok hosszabbítás közben jöhetne valami Marcos Llorrente kapcsán is, neki lejár jövőre a szerződése. Egész jó értéke lett az elmúlt évben, elétehetnénk igazán egy hosszabbítást.
Közben Ramosnak maradt a sárgája.
Egyébként a sok hosszabbítás közben jöhetne valami Marcos Llorrente kapcsán is, neki lejár jövőre a szerződése. Egész jó értéke lett az elmúlt évben, elétehetnénk igazán egy hosszabbítást.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ha nem jön, R24 se jöhet többetRealista24 írta:Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.

ez lesz a büntetése.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- BlancoMark
Ennyiert orultseg lenne. En a csapat teljesitmenyet es a kozeppalya golerzekenyseget latva, kezdek megbaratkozni a gondolattal hogy nem jon senki, foleg nem 180ert.
A Marca meg assa el magat, egyszer lehoztak hogy a mienk a gyerek, aztan meg hogy a PSG-e, most meg hogy meg nem dolt el.
A Marca meg assa el magat, egyszer lehoztak hogy a mienk a gyerek, aztan meg hogy a PSG-e, most meg hogy meg nem dolt el.

- RealMadridFanatic
Realista24 írta:Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.
Brace yourselves, August 31 is coming.

Összeáll a végén a kép. Perez apó nyilatkozata, hogy imádja az utolsó napos igazolásokat, elhalkul a Neymar-ügy és minden szólhat Mbappéról és a Realról az átigazolási időszak végén. #antijinx
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Én biztos vagyok benne, hogy csak 31-én dől el a sorsa, és akkor mi is ott leszünk az ajtóba. Hogy végül nálunk köt e ki, az nagy talány.
Hetekkel ezelőtt Mbappé ügyben csendet rendelt el a klub, és az addigi Zizou nyilatkozat, mely szerint még "bármi megtörténhet 31-ig", gyorsan átfordult "kész a keret"-be. Hogy ezzel az árat lehet a csökkenteni....nem hiszem. De az átigazolás még bejöhet.
Aztán lehet, hogy a psg még a héten lezárja. Azt gondolom, hogy Mbappé nálunk akar játszani továbbra is.
Hetekkel ezelőtt Mbappé ügyben csendet rendelt el a klub, és az addigi Zizou nyilatkozat, mely szerint még "bármi megtörténhet 31-ig", gyorsan átfordult "kész a keret"-be. Hogy ezzel az árat lehet a csökkenteni....nem hiszem. De az átigazolás még bejöhet.
Aztán lehet, hogy a psg még a héten lezárja. Azt gondolom, hogy Mbappé nálunk akar játszani továbbra is.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
nekem már mindegy mennyi, csak lássam már ahogy fehér mezben dekázik.Realista24 írta:Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Sajnos azon a meccsen is tobbet volt a foldon mint ahany csele volt. Jok a lefordulasai, nem is egy lassu srac de eddig sokat nem mutatott. A goljai 2v1ben tortentek.
Persze fantazia az van benne de jovore se lesz o meg kezdo szint.
Persze fantazia az van benne de jovore se lesz o meg kezdo szint.
Én nem értem mi ez a nagy pánikolás. A gyerek éppen most játszotta végig a legutóbbi meccsüket, lőtt két gólt. Előtte a leírások alapján inkább csak esett-kelt...Ha úgy fog teljesíteni, akkor játszani is fog épp eleget. A Flamengonak is lényeges a jó eredmény, nem csak bemutató meccseket játszanak. Az a két ember akit hoztak, meg így az adataik alapján...hát nem nagy konkurenciák. Van még bőven ideje játszani, fejlődni, nem biztos, hogy az lenne jó, ha agyba főbe nyomnék teljesítménytől függetlenül. Akár jót is tesz a gyereknek, hogy küzdenie kell, ne felejtse el, hogy nem kapja csak úgy meg a lehetőséget. Ha szerződés alapján kéne állandóan játszania, lehet nem feccölne bele annyi munkát.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De nem az lenne az észszerű, ha már akkora császár, hogy kihasználják a tehetségét, míg az övéké? Ha tényleg annyira jó, akkor ezzel kitolnak mindhárom féllel, magukkal is, a sráccal is, meg velünk is.Realista24 írta:Azért hoztak a nyakára két játékost, mert őt már nem a kerethez számolják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Jaja. Zsúnyiór valószínűleg a Perez féle "egy tornán láttam/hallottam róla és kell" filozófia újabb terméke. Emellett ha jól emlékszem a Barcát is legyőzte az árversenyben, revánsot adva NeymarértRealista24 írta:Ha jól rémlik, ZZ azt mondta, hogy azt sem tudja ki ez a fiúEl Unico írta:
Akármi van, én most úgy érzem és gondolom, hogy ekkora bizniszt nem kötünk csak úgy... ezt a fiatal suhancot szerintem alaposan felmérték, hogy van benne valami, Zizu döntése is kellett hozzá, tehát felmérte a terepet.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Csak az a baj, hogyha elkezdunk a jatekpercekkel szivozni es ezert a csapata nem fogadja el az ajanlatunkat, akkor Perezek lesznek az idiotak, hogy egy sima uzletet nem tudnak megkotni es lemaradunk a jovo egyik nagy sztarjarol.BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.
az hogy mas csapatnal mennyire koltik a penzt es mire az nem erdekel arra vernek el tobb mrd ot amire akarnak. megtehetik. de a Realnal elvarom a legnagyobb profizmust es hatekonyasagot. a vilag legnagyobb es legjobb klubja. es zavar ha valami nem ugy megy ahogy kellene.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jól rémlik, ZZ azt mondta, hogy azt sem tudja ki ez a fiúEl Unico írta:
Akármi van, én most úgy érzem és gondolom, hogy ekkora bizniszt nem kötünk csak úgy... ezt a fiatal suhancot szerintem alaposan felmérték, hogy van benne valami, Zizu döntése is kellett hozzá, tehát felmérte a terepet.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akármi van, én most úgy érzem és gondolom, hogy ekkora bizniszt nem kötünk csak úgy... ezt a fiatal suhancot szerintem alaposan felmérték, hogy van benne valami, Zizu döntése is kellett hozzá, tehát felmérte a terepet. Varane-t is kiszúrta, pedig a semmiből jött, sehol nem jegyezték, most pedig top védő, illetve szinte azonnal berobbant. Ez kell ide, Zizu a kulcs, a 45 millió meg 2015-ös árfolyamon (amikor a piac még nem robbant fel) kb aprópénz egy brazil tehetségért, akit azért megnéztek párszor. Ez az egész üzlet nem lehet melléfogás, ez a gyerek akkor lesz érdekes, ha Madridba kerül. Valószínűleg az alapok, a mentalitás a helyén van a gyereknél, 17 éves, csatár, szóval ha a kaput is érzi, akkor lesz keresnivalója Zidane csapatában. A jelenlegi helyzetében pedig egyáltalán nem lep meg, hogy visszaesett, és nem hallani róla. De szarom le, majd Madridba kerülve kiderül, mit tud.Odabokhettunk volna nekik opcioban 5-10 millat a jatekperceihez kötve. A pénzre nem mondtak volna nemet.
Mondjuk ha akkora penge lenne, nem tennék a padra egy percre sem hanem kiélveznek amíg a birtokukban van egy ekkora kincs, és büszkék lennének hogy ok neveltek ki adva így a világnak egy újabb szupersztart.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bezzeg a sejk, az profi.BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema