RealMadridFanatic írta:Most olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Seri kivásárlási ára is csak július 15.-ig volt érvényben. Mondjuk nem arról volt szó korábban, hogy Franciaországban nincs ilyen? Vagy az csak a visszavásárlási záradékra vonatkozott?
Nincs neki kivásárlásija, Barca záradék sincs a szerződésében, de 40 körül vihető, megmondta az elnök is már nemrég. Így egyeztek meg vele ha jól tudom, és ők úgy tűnik be is tartják. Ezt a hírt már cáfolták többen is. Ez a nyár arra volt számomra jó, hogy kiderüljön, a L'Equipe a francia Daily Mail/Don Balón, ez is tőlük származik.
Amúgy én szeretem az ilyen stílusú játékosokat, de nagy kérdés - mint minden kisebb csapattól jött játékosnál -, hogy mire menne komoly ellenfelek ellen. A Napoli ellen pl kifejezetten gyenge volt, anno a PSG ellen direkt figyeltem, 60 percig kb a mezőny talán legjobbja volt, aztán kipukkadt kicsit a végére, Ajax ellen most a 2 meccsen szintén oktatott, meglátjuk - ha jön. Tehetsége van az biztos, fejben meg ki tudja mennyire bivaly. Nagy kérdés azért, hogy egy Barcában is meg meri-e csinálni azt, ami miatt most jó játékosnak tartják. Messze van Xavitól nyilván, Verratti is nagyobb erősítés lett volna, de én azért örülnék ha jönne, legalább olyan profilú játékosokkal próbálkozunk, akik illenek is a csapatba, és hiányoznak a keretből. Még ha ő nagyon zsákbamacska is lenne, és ha be is jön, akkor se lesz top5 szint szerintem.