Volt korábban olyan hír is, hogy Neymar fontolgatja a pert, mert a Barca nem fizet hűségbónusztrashidm írta:Az megvan, hogy állítólag Neymart perli a Barca, mert szerződést szegett?Az kiabál a legjobban, akinek ég a háza...

HozzászólásSzerző: torjack » 2017. augusztus 22., kedd 17:36
Volt korábban olyan hír is, hogy Neymar fontolgatja a pert, mert a Barca nem fizet hűségbónusztrashidm írta:Az megvan, hogy állítólag Neymart perli a Barca, mert szerződést szegett?Az kiabál a legjobban, akinek ég a háza...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 22., kedd 17:27
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 22., kedd 13:10
Ha mi nyilatkoztuk volna én is ezt mondom, de ezt a Dortmund ügyvezető igazgatója mondta, neki nincs oka miattunk hazudni..Realista24 írta:Jó, hát Neymar is csak 18 millió volt, én tudom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 22., kedd 13:03
Jó, hát Neymar is csak 18 millió volt, én tudom.palesz77 írta:Az a 150 nem 150 elvileg, Watzke nyilatkozta a napokban, hogy a sajtó többet ír, mint amit ők kérnek. De jó lenne végre már lezárni az egész ügyet, remélem azért ilyen helyzetből sikerül elhoznunk Dembélét..Realista24 írta:Az volt már, hogy a Barca ultimátumot kapott, szombatig vagy kifizetik a 150 milliót, vagy nincs üzlet.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 22., kedd 12:57
Az a 150 nem 150 elvileg, Watzke nyilatkozta a napokban, hogy a sajtó többet ír, mint amit ők kérnek. De jó lenne végre már lezárni az egész ügyet, remélem azért ilyen helyzetből sikerül elhoznunk Dembélét..Realista24 írta:Az volt már, hogy a Barca ultimátumot kapott, szombatig vagy kifizetik a 150 milliót, vagy nincs üzlet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 22., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 22., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 22., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 22., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 21., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 21., hétfő 14:54
Nekem azért fura, hogy egy 26 éves elmúlt játékostól várnak "csodát" a barcánál. Vannak persze későn érő típusok, de a gyerek kvázi 24 évesen egy millióért váltott klubot, és ment egy portugál kiscsapatból egy francia kiscsapatba. Érdekes mindenesetre. De tény, hogy nem ő lenne az első, aki ennyi idősen lépett szintet, de mindenesetre elég ritka.Amúgy én szeretem az ilyen stílusú játékosokat, de nagy kérdés - mint minden kisebb csapattól jött játékosnál -, hogy mire menne komoly ellenfelek ellen. A Napoli ellen pl kifejezetten gyenge volt, anno a PSG ellen direkt figyeltem, 60 percig kb a mezőny talán legjobbja volt, aztán kipukkadt kicsit a végére, Ajax ellen most a 2 meccsen szintén oktatott, meglátjuk - ha jön. Tehetsége van az biztos, fejben meg ki tudja mennyire bivaly.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 21., hétfő 14:05
Aki így gondolta, azzal nem tudom mi lehetett... ha még azt mondják, hogy Ronaldinho jobb vagy ugyanolyan jó volt mint Zizu, akkor ok. De #noszőr Xavi... abban a rendszerben jó volt. Nem a legjobb de jó.RealMadridFanatic írta:De, Xavi egy nagyon jó, okos játékos volt, abban a Barcában az egyik legfontosabb láncszem, itt szerintem maximum annyi volt a vita tárgya (részemről biztosan), hogy a valaha volt legjobb középpályásként való aposztrofálása enyhén túlzó. A sikerkorszak idején egyesek Zidane mellé - elé helyezték, ami a szememben megint szentségtörés, de nyilván én madridistaként látom így.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 21., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 21., hétfő 13:48
Nincs neki kivásárlásija, Barca záradék sincs a szerződésében, de 40 körül vihető, megmondta az elnök is már nemrég. Így egyeztek meg vele ha jól tudom, és ők úgy tűnik be is tartják. Ezt a hírt már cáfolták többen is. Ez a nyár arra volt számomra jó, hogy kiderüljön, a L'Equipe a francia Daily Mail/Don Balón, ez is tőlük származik.RealMadridFanatic írta:Most olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Seri kivásárlási ára is csak július 15.-ig volt érvényben. Mondjuk nem arról volt szó korábban, hogy Franciaországban nincs ilyen? Vagy az csak a visszavásárlási záradékra vonatkozott?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 21., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 21., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 21., hétfő 13:16
Élőben egyszer, a többi az vagy összefoglaló vagy youtube. Annyi lejött belőle, hogy jól lát a pályán, gyorsan dönt és általában pontosan passzol.RealMadridFanatic írta:Igen, ezeket olvastam. Te láttad esetleg játszani? Csak a gagyi youtube videók maradtak, azok alapján nekem nem különösebben meggyőző.Seri-t amúgy az afrikai Xavi-nak tartják, maga a volt kapitány ajánlotta a Barca figyelmébe.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 21., hétfő 13:13
Igen, ezeket olvastam. Te láttad esetleg játszani? Csak a gagyi youtube videók maradtak, azok alapján nekem nem különösebben meggyőző.Seri-t amúgy az afrikai Xavi-nak tartják, maga a volt kapitány ajánlotta a Barca figyelmébe.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 21., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 21., hétfő 13:09
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem