Bezzeg a sejk, az profi.BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 23., szerda 1:08
Bezzeg a sejk, az profi.BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 22., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 22., kedd 22:29
Ugy legalább biztosítva lenne neki a lehetőség a fejlodesre. Ha nincs ilyen opció akkor még az esély sincs meg neki a fejlődésre. Remélem atjon mire gondolok.VanillaSky írta:45 millió után még tök jó lett volna egy 10 milliós opciós bónusz egy eddig sehol nem jegyzett játékosért.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 22., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 22., kedd 21:46
45 millió után még tök jó lett volna egy 10 milliós opciós bónusz egy eddig sehol nem jegyzett játékosért.Odabokhettunk volna nekik opcioban 5-10 millat a jatekperceihez kötve. A pénzre nem mondtak volna nemet.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 22., kedd 21:30
Odabokhettunk volna nekik opcioban 5-10 millat a jatekperceihez kötve. A pénzre nem mondtak volna nemet.Nem egy szerencses szituacio mert nyilvan a csapata mar nem szamol vele, leszarjak hogy fejlodik-e vagy sem, tobb penzt mar ugysem kapnak erte, szoval nem meglepo ha nem fog annyit jatszani.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 22., kedd 21:20
van mibol valasztaniCOPE- More than 35 teams across the Europe are interested in Marcos Llorente.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 22., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. augusztus 22., kedd 17:55
Amikor a kirakatból eladsz egy szép medencét, de még nem viszik el, mert gyalog vannak, kiraksz egy másikat, hátha azt is elviszik. Kb ennyibe nézik már a játékost, ha kell az eredmény, jön, ha nem játszik az akiből pénz lehetM1Ö írta:Először is itt van ez, másodszor, amit írtak a többiek, hogy a mai klasszisok holtartottak 17-18 évesen. Harmadszor meg ha annyira jó lenne, akkor minek hoznak a nyakára még 2 (!!!) riválist?Kerlon írta:Ha annyira qumma jó, akkor ne sírjon, hanem focizon.Gondolom ha annyira bútítana, akkor mögé hoznának embert és nem elé. De ha azt a kettőt sem fogja "lenyomni", akkor mit fog csinálni a Realban ahol sanszos, hogy a világ legjobbjai lesznek a konkurenciái...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 22., kedd 17:23
Azért hoztak a nyakára két játékost, mert őt már nem a kerethez számolják.M1Ö írta:Először is itt van ez, másodszor, amit írtak a többiek, hogy a mai klasszisok holtartottak 17-18 évesen. Harmadszor meg ha annyira jó lenne, akkor minek hoznak a nyakára még 2 (!!!) riválist?Kerlon írta:Ha annyira qumma jó, akkor ne sírjon, hanem focizon.Gondolom ha annyira bútítana, akkor mögé hoznának embert és nem elé. De ha azt a kettőt sem fogja "lenyomni", akkor mit fog csinálni a Realban ahol sanszos, hogy a világ legjobbjai lesznek a konkurenciái...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 22., kedd 17:06
Először is itt van ez, másodszor, amit írtak a többiek, hogy a mai klasszisok holtartottak 17-18 évesen. Harmadszor meg ha annyira jó lenne, akkor minek hoznak a nyakára még 2 (!!!) riválist?Kerlon írta:Ha annyira qumma jó, akkor ne sírjon, hanem focizon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 22., kedd 15:07
Én is hasonlót várok már, de nekem mind1 hogy CR vagy Benzema a csatár ezzel a kp-valpheco írta:Modric Kova Kroos
----Ase-------Isco
----------Ce---------
Egy ilyen felallast nagyon megneznek egy kisebb meccsen. Kerdes Ronaldo mennyire birna egyedul a vedokkel. Egyedul miatta tudom azt mondani, hogy kellhet a csapatba Benz
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 22., kedd 15:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 22., kedd 14:55
Kerlon írta:Én amit látok, hogy az ügynöke már most kifogást keres mindenben. Jól indul. Ha annyira qumma jó, akkor ne sírjon, hanem focizon.wZoLee7 írta:Olvasva a Viniciusos hirt, hat nem tudom mennyire rugtuk sajat magunkat tokon. Ket jatekost vittek a posztjara abbol a penzbol amit tolunk kaptak, ezert most alig jatszik. Amint lehet elkell hozni az utanpotlas csapatba, ha nem lesz belole semmi akkor mind1, hogy hol reked meg, itt vagy ott. Legalabb az is kiderulne, hogy elszallna e a sajat korosztalyaban csak mert 45 milla volt
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 22., kedd 14:49
Tudatosan írtam amit írtam.rashidm írta:Örülök, hogy odaírtad "lenne". Csak a ha meg lenne nem játszik. Nem ide jön, engedd el. Én legalábbis elengedtem. Legrosszabb esetben átállnék valami 4-3-2-1-es vagy ahhoz hasonló felállásba.kodo írta:kellene valami éhes arc előre, tökéletes lenne Mbappe mert ő még fiatal is mellé.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 22., kedd 14:37
Én amit látok, hogy az ügynöke már most kifogást keres mindenben. Jól indul. Ha annyira qumma jó, akkor ne sírjon, hanem focizon.wZoLee7 írta:Olvasva a Viniciusos hirt, hat nem tudom mennyire rugtuk sajat magunkat tokon. Ket jatekost vittek a posztjara abbol a penzbol amit tolunk kaptak, ezert most alig jatszik. Amint lehet elkell hozni az utanpotlas csapatba, ha nem lesz belole semmi akkor mind1, hogy hol reked meg, itt vagy ott. Legalabb az is kiderulne, hogy elszallna e a sajat korosztalyaban csak mert 45 milla volt
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 22., kedd 14:36
Örülök, hogy odaírtad "lenne". Csak a ha meg lenne nem játszik. Nem ide jön, engedd el. Én legalábbis elengedtem. Legrosszabb esetben átállnék valami 4-3-2-1-es vagy ahhoz hasonló felállásba.kodo írta:kellene valami éhes arc előre, tökéletes lenne Mbappe mert ő még fiatal is mellé.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 22., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 22., kedd 14:23
hagyjálmár békén, én focistákról beszélek.Mickey írta:Lucas Vasqezt kihagytad, róla se feledkezz meg ha már a támadó szekció került szóba.
![]()
esetleg Mayoral
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 22., kedd 14:21
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem