rashidm írta:wZoLee7 írta:Olvasva a Viniciusos hirt, hat nem tudom mennyire rugtuk sajat magunkat tokon. Ket jatekost vittek a posztjara abbol a penzbol amit tolunk kaptak, ezert most alig jatszik. Amint lehet elkell hozni az utanpotlas csapatba, ha nem lesz belole semmi akkor mind1, hogy hol reked meg, itt vagy ott. Legalabb az is kiderulne, hogy elszallna e a sajat korosztalyaban csak mert 45 milla volt
Hát sztem vele eléggé mellélőttünk. De majd elválik. 18 évesen azonnal el kell hozni és a Castilla-ba rakni. Vagy első osztályú csapathoz kölcsönbe adni.
a hétvégén az ő duplájával nyert a flamengo, nem értem mi a baj.
az ember ott is hülyeséget állít, hogy céronaldo rögtön 18 évesen meghatározó lett a mu-ban, pár meccs után már nem is lehetett kihagyni. aztán az a világ egyik legerősebb bajnoksága.
ronaldo messze a legjobb játékos volt a psv-ben, akkoriban az is ha nem is szűk elit, de top csapat volt európában. aztán 19-20 évesen már barcelona és a világ legjobbja volt, aranylabda, minden.
messi ennyi idősen már alapember volt és a legjobbak közt volt a pályán mindig.
tehát ha vinicius olyan tehetséges, akkor nem lehet arra hivatkozni, hogy de még csak 17 éves.
vagy itt van bappe, 18 éves.
nyilván nem lesz a gyerekből az új ronaldo, de sztem stabil kezdő se itt nálunk, de hátha, még az is lehet, hogy nő és erősödik még tovább 2-3 évig, aztán bármi lehet belőle.
még nőne egy 10 centit és robbanékony, gyors lenne, technikai tudás mellett, akkor lehet belőle elitcsatár.