Láttam már jobb első hsz-t is...Amúgy én szakadtam rajta

De azért remélem, hogy a bayernesek is összedobnak egy hasonlót a BL-elődöntő kapcsán.

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 31., szombat 20:55
Láttam már jobb első hsz-t is...Amúgy én szakadtam rajta
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 31., szombat 20:48
Jó is, mert a Bilbao ellen nem férnek bele Iker bizonytalanságai. Sztem vasárnap is vért fog hugyozni a csapat.holnap is López kezd. ne hogy aztán ancselottit is kipaterolja iker.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 31., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 31., szombat 17:56
ez nem hangzik olyan magabiztos nyilatkozatnak már. korábban mintha mondta volna, hogy itt akar maradni, függetlenül az érkezőktől. most már mintha bizonytalan lenne az egész és fontolóra venné a távozás lehetőségét.MorataMartin írta:Di Maria: "Nem tudom, hol fogok játszani a jövőhéten. Van egy ajánlatom Angliából és egy Franciaországból, így ki tudja."
nem fél az öreg.Carlo azt mondta, hogy Iker meg fogja kapni idén a lehetőséget, de holnap is López kezd.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 31., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: JerseyBoy » 2013. augusztus 31., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 31., szombat 17:00
Ha már Kaká; az AS is 15 millát ír kikiáltási árként és a hírek szerint nem fogják ingyen elengedni; a pletykák szerint 4 csapat érdeklődik iránta komolyabban 2 angol (MU., Arsenal) és 2 olasz (Milán és egy másik meg nem nevezett)! Kíváncsi leszek, hogy mi lesz végül vele.A Marca szerint 18 millió euróról 15 millió euróra csökkentettük az árát Kaká-nak, a Milan viszont 8 millió eurónál többet nem szándékozik adni, a 10 millió eurós fizetése helyett 6 millió eurót tudnának biztosítani Kaká-nak amit valószínűleg el is fogadna.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 31., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 31., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 16:17
Azon akadtam ki, hogy azt írtad, hogy Karim nem a madridizmus megtestesítője, vagy azon, hogy egy olyan vitába, ahol meg sem lett említve, ezzel példálózol?Nem te szidsz x, y, z -t mert nem madridista, nem a madridizmus megtestesítője... aztán mikor ráfogják a kedvencedre hogy ő sem az, akkor kiakadsz. De persze hogy ezzel jönnek, mert igaz. Te is tudod ezt, de ott nem számít neked...
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 31., szombat 16:13
Realista24 írta:Szidtam én valaki gyorshajtásért? Kurvázásért? Azért mert berúgott előző éjjel? Real Madrid játékosról van szó. Nem. Akkor miről beszélsz?
Majd ha lesznek tényeid, akkor reagálj, mert már unalmas.
Realista24 írta: Egy dolgot hoztam fel most Özil ellen, mégpedig azt, hogy aláírt volna a Barcának is, és ez meglátszik rajta. Ebből egyenesen következik, hogy Benzema a szar.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 31., szombat 16:11
Tényleg nem kukacoskodásból, de kik (már aki a Real Madrid számára is "érdekes" lenne)?(Ha csupán vagy többnyire sportszakmai szempontból tették volna le Bale mellett a voksukat, tuti lenne B, olcsóbb terv, mivel az árából lenne lehetőség bőven, és talán nem túl nagy bátorság kijelenteni, hogy ezek közt találnánk jobbakat is.).
Így van, Te is csak spekulálsz (ahogy mindenki más, köztük én is)! Ancelottinak ugyan mit kellene a nyilvánosság előtt nyilatkozni; új edzőként, ilyen kerettel és ekkora költekezés után? Az üzleti politikáról (nyilván nem kell pluszban, fölöslegesen sulykolni és még inkább adni a lovat Levy alá, hogy még többet kérhessen a játékosért) és a Tottenham, illetve AVB feddő szavairól (tiszteletlenség más játékosáról ilyen nyíltan beszélni, stb.) nem is beszélve.Nem vagyok benne biztos, csak feltételezek, következtetek. Abból, amit Ancelotti nyilatkozott, abból, ahogy Ronaldo áll az új szerződéséhez, abból, ahogy a játékosok először elmondják, hogy minden új játékost örömmel fogadunk, de gyorsan hozzáteszik, hogy már így is nagyon erősek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 16:10
Galactico GarethSzintén a Marca szerint a Real Madrid elkezdte a Gareth Bale sálakat árusítani, van egy kép is, két csávó virít a sállal.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 31., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 15:53
Tényeket meg keresd vissza az előző hszből, ott idéztem tőled párat... (kis segítség: ku :cens:zás, szabályok kihágása...stb)
Szidtam én valaki gyorshajtásért? Kurvázásért? Azért mert berúgott előző éjjel? Real Madrid játékosról van szó. Nem. Akkor miről beszélsz?egyikben a szálkát észreveszed és szidod érte, másikat meg véded mikor ugyan azt teszi.
Mivel én reagáltam primrose írására, amire te írtál, így előbb neked kéne megérteni, hogy én mit írok, nem pedig fordítva.Az lehet hogy érted amit írsz, de hogy azt nem tudod értelmezni amit más vagyis jelen esetben én írok.
Egy dolgot hoztam fel most Özil ellen, mégpedig azt, hogy aláírt volna a Barcának is, és ez meglátszik rajta. Ebből egyenesen következik, hogy Benzema a szar.hogy miként vélekedsz egyes játékosokról.
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 31., szombat 15:48
Realista24 írta:Az a vicces, hogy nem érted, amit írok.vicces... főleg hogy te írod le utána:
Tényeket kérek.egyikben a szálkát észreveszed és szidod érte, másikat meg véded mikor ugyan azt teszi.
Kettőnk közül én értem, hogy mit írok.És még mindig nem abban a témában szóltam hozzád, amiben más.. talán használd azt amit leírsz és ne csak olvass hanem értelmezz is.
viszont a körülmények nem ugyanazok.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 31., szombat 15:46
Nem vagyok benne biztos, csak feltételezek, következtetek. Abból, amit Ancelotti nyilatkozott, abból, ahogy Ronaldo áll az új szerződéséhez, abból, ahogy a játékosok először elmondják, hogy minden új játékost örömmel fogadunk, de gyorsan hozzáteszik, hogy már így is nagyon erősek és legfőképpen abból, abból ahogy a vezetőség áll a dologhoz (Ha csupán vagy többnyire sportszakmai szempontból tették volna le Bale mellett a voksukat, tuti lenne B, olcsóbb terv, mivel az árából lenne lehetőség bőven, és talán nem túl nagy bátorság kijelenteni, hogy ezek közt találnánk jobbakat is.).a különbség ott van kettőnk között, hogy Te az arányokban is nagyon biztos vagy én meg lehet naivitásból is, de nem merek ilyen kijelentésekbe bocsátkozni
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 31., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 31., szombat 15:41
viszont a körülmények nem ugyanazok.weeni írta:egyikben a szálkát észreveszed és szidod érte, másikat meg véded mikor ugyan azt teszi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 15:31
Az a vicces, hogy nem érted, amit írok.vicces... főleg hogy te írod le utána:
Tényeket kérek.egyikben a szálkát észreveszed és szidod érte, másikat meg véded mikor ugyan azt teszi.
Kettőnk közül én értem, hogy mit írok.És még mindig nem abban a témában szóltam hozzád, amiben más.. talán használd azt amit leírsz és ne csak olvass hanem értelmezz is.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem