Majd, ha szeptember 1-én ott lesz, akkor foglalkozunk vele.Tottinho írta:Nem tudom volt-e, már nem csak a liga oldalán van a keretben Achraf, hanem a hivatalos oldalon is szerepel. 19-es mez.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 22., kedd 12:24
Majd, ha szeptember 1-én ott lesz, akkor foglalkozunk vele.Tottinho írta:Nem tudom volt-e, már nem csak a liga oldalán van a keretben Achraf, hanem a hivatalos oldalon is szerepel. 19-es mez.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 22., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. augusztus 22., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 22., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 22., kedd 11:19
Ítélkezés? Ez egy fórum ahol véleményt alkothatunk hírekkel kapcsolatban. Nekem mindegy, hogy Te mit gondolsz, viszont én is azt gondolom amit akarok.donor írta:Azért gondoljunk már bele, hogy mi van, ha nekünk nem kellett idén? Mi van, ha Perez Bale eladásához kötötte az idei megvételét és ő meg nem kell senkinek magas áron egyébként csak jövőre számoltunk volna vele? Te ülnél a seggeden és vernéd a tamtamot, hogy ne adjanak el, nem kell a jó fizu, mert a Real Madrid azt mondta, talán jövőre megvennének, ha minden úgy alakul, ahogyan ők gondolják? Talán...Steve írta:Nos ha MBappe a világ legjobb csapata helyett az arabok olajpénzét választja és semmit nem jelentenek neki a tradíciók, akkor én azt is megértem. Egy kis fiatal bevándorló gyerek franciaországban. Lehet majd gizdáskodni és Párizs utcáit járni a Bentley-vel.
Viszont így akkor le is szarom őt. Sok sikert nem kívánok és remélem egy rosszabb szezon után a PSG veszi is az újabb aktuális sztárocskát ő meg megy a kukába.
Remélem a PSG meg bele esik az összevásárolt csapatok hibájába és a sok túlfizetett majom sosem fog megszakadni a mezért.
Sajnálom ha nem itt köt ki. Lett volna helye. Kellett volna és ZZ beépítette volna őt idővel ebben biztos vagyok. Ha pedig tényleg jó, akkor a legjobbak között, a világ legjobb csapatában fejlődhetett volna. Szerintem ő veszít többet. De ha ez kell neki, akkor el kell fogadni, biztosan meg van rá az oka.
Én mindig azt mondom, amíg nem tudjuk, hogy mi van pontosan a háttérben, már pedig sajnos nem is fogjuk megtudni, addig ne ítélkezzünk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 22., kedd 11:15
Próbálják kiokoskodni kölcsönszerződéssel.H.E.H.E. írta:beszarok ezen a psg-n, az oké, hogy 128 bappe (nyilván ez is necces már neymar után), de mi a fasznak viszik mellé 70-ért fabinhot?![]()
meddig lehet még feszíteni a húrt?
vagy akkor felejtsük el az FFP-t teljesen, mintha nem is lenne, aztán ereszdelahajam.
nyilván most a legjobb fiatal tehetséges focistának lenni, amíg nem jön valaki az uefából, fifából és nem basz le az asztalra egy fizetési sapka szerű dolgot. (nem fog, csak vakarózik az a sok buzi, meg jól él a semmiért.)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 22., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 22., kedd 10:13
Pont az ilyen talánokra vannak az előszerződések. Nem ez van a háttérben hanem a nyílvánvaló anyagiak. Nem kell túlkomplikálnidonor írta: Azért gondoljunk már bele, hogy mi van, ha nekünk nem kellett idén? Mi van, ha Perez Bale eladásához kötötte az idei megvételét és ő meg nem kell senkinek magas áron egyébként csak jövőre számoltunk volna vele? Te ülnél a seggeden és vernéd a tamtamot, hogy ne adjanak el, nem kell a jó fizu, mert a Real Madrid azt mondta, talán jövőre megvennének, ha minden úgy alakul, ahogyan ők gondolják? Talán...
Én mindig azt mondom, amíg nem tudjuk, hogy mi van pontosan a háttérben, már pedig sajnos nem is fogjuk megtudni, addig ne ítélkezzünk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 22., kedd 8:17
Azért gondoljunk már bele, hogy mi van, ha nekünk nem kellett idén? Mi van, ha Perez Bale eladásához kötötte az idei megvételét és ő meg nem kell senkinek magas áron egyébként csak jövőre számoltunk volna vele? Te ülnél a seggeden és vernéd a tamtamot, hogy ne adjanak el, nem kell a jó fizu, mert a Real Madrid azt mondta, talán jövőre megvennének, ha minden úgy alakul, ahogyan ők gondolják? Talán...Steve írta:Nos ha MBappe a világ legjobb csapata helyett az arabok olajpénzét választja és semmit nem jelentenek neki a tradíciók, akkor én azt is megértem. Egy kis fiatal bevándorló gyerek franciaországban. Lehet majd gizdáskodni és Párizs utcáit járni a Bentley-vel.
Viszont így akkor le is szarom őt. Sok sikert nem kívánok és remélem egy rosszabb szezon után a PSG veszi is az újabb aktuális sztárocskát ő meg megy a kukába.
Remélem a PSG meg bele esik az összevásárolt csapatok hibájába és a sok túlfizetett majom sosem fog megszakadni a mezért.
Sajnálom ha nem itt köt ki. Lett volna helye. Kellett volna és ZZ beépítette volna őt idővel ebben biztos vagyok. Ha pedig tényleg jó, akkor a legjobbak között, a világ legjobb csapatában fejlődhetett volna. Szerintem ő veszít többet. De ha ez kell neki, akkor el kell fogadni, biztosan meg van rá az oka.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 22., kedd 7:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 22., kedd 7:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 22., kedd 7:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 22., kedd 7:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 22., kedd 6:30
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. augusztus 22., kedd 0:15
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 22., kedd 0:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 22., kedd 0:08
Hagyjuk már.elmondom írta:128 millió font +lucas moura = mbappe. Órákon belül hivatalos.
Szerk. : fabinho leigazolasan is dolgoznak. Kettejük értéke meghaladja a 200 millió fontot!!!!
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 22., kedd 0:01
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 21., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 21., hétfő 22:51
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem