Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 4., szerda 0:15

Nekem a piros is, de a zöld nagyon pozitív csalódás volt. Rosszul voltam tőlük, de a zöldet imádtam. Viszont úgy érzem, hogy a naranccsal nem fogok megbarátkozni én sem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 0:10

pheco írta:Narancssárga mez mikor lesz bemutatva? A Juve elleni idegenbeli meccsre számítok, vagy esetleg van esély rá, hogy a bajnokságban már abban játszanak?
Van, de nem a Villareal ellen. Elég sok idegenbeli meccsünkön játszottunk pirosban vagy zöldben. A leginkább a sevillai meccsek ugranak be. Érdekes mód kétszer játszunk egymás után hazain a BL-ben így elég sokára esik a Juve elleni idegenbeli meccs, szóval szerintem majd a bajnokságban kapjuk az első hányingert ettől a színösszeállítástól. :angry:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 3., kedd 23:46

Narancssárga mez mikor lesz bemutatva? A Juve elleni idegenbeli meccsre számítok, vagy esetleg van esély rá, hogy a bajnokságban már abban játszanak?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:28

foci is elment egy olyan irányba aminek köszönhetően a dinamikus foci sokkal eredményesebb, 
A dinamikus játék nem zárja ki a többszöri labdaérintést,vagy a tudatos támadásépítést,ne aggy isten akár még 1-2 cselt is megengedve,és akkor nem kell nézni a sablont,mikor 2-3 huzasbol a kapu előtt vannak,a többit meg elintézi Ronaldo,esetleg Bale.
Ha ez lenne,akkor nincs szükség Iscokra,Marcelokra,esetleg Benzemara...hogy Modricot már meg se említsem...
Ha a csapat,nem tartja meg valamennyire a stilusjegyeit,akkor csak 1 lesz a sok közül,hiába a fehér mez,meg a legendás múlt..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:06

A szurkolói igényeket hozzá kellene igazítani a csapat elmúlt 7 éves teljesítményéhez. :lol:
Bár így is lejött pár db bajnoki cím, de úgy tűnik csak akkor ér valamit egy szezon ha BL-t nyertek...

Amúgy mi van Bale-el? Mert eddig semmilyen megerősítést nem láttam afelől, hogy érkezik. Csak az érkezésére utaló jelek vannak...

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:55

Galacticos írta:
dzsihad91 írta:elég tetszetős focit nyomtunk...n
amíg meg nem szereztük a nagyobb meccseken a vezetést és álltunk azonnal vissza. 11-12 bayern münchen, remember?
Pont ez az, hogy azon a Bayern elleni meccsen is jo focit jatszottunk addig mig vissza nem alltunk. Teljesen magunkra huztuk az ellenfelet es onnan mar csak a kontrakra epitettunk. Ezt a teljes visszaallast kellett volna harmadik evben kikuszobolnunk, e helyett viszont boldog - boldogtalan ellen CSAK ezt nyomattuk.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:50

Az ilyen fenenagy igényű szurkolók miatt, nem nyerünk évek óta szart se...felkéne már fogni, hogy nem Zidane-ok Figo-k játszanak itt, és a foci is elment egy olyan irányba aminek köszönhetően a dinamikus foci sokkal eredményesebb, mint a tökömön pörgetős labdatartós foci...igen 2011-12ben kurvajó focit nyomtunk gyors ellentámadásokkal, 10-15 másodperc alatt végigrohantuk a pályát és helyzetet alakítottuk ki,voltak hibák amik José miatt jöttek elő, ilyen például a vezetés utáni visszaállás, ezt kellett volna Carlonak kijavítani.Bale érkezése biztos, így nálunk lesz a világ 2 leggyorsabb szélsője,ezt kérem szépen ki kell használni.Az a baj ,hogy a Real szurkolók többsége, azt várja hogy nyerjünk és pörgessük a tökünkön a labdát...pedig láthatjuk milyen nehéz egy olyan csapatot összehozni amelyik szépen és eredményesen játszik: Barca 2009...Bayern 2013 és ennyi kész ...A dortmund szépen játszik, mégsem tudott tavaly egy kupát sem begyüjteni, az Arsenal évekig tetszetős focit nyomatott eredmény nélkül, José csapatai nem játszanak tetszetős focit (bár szerintem a kontra az egyik legszebb eleme a labdarúgásnak) de az eredmények mindig mindenhol jöttek.Szóval gratulálhatsz, de 2011-12 szerintem te sem károgtal ,hogy fujdeszarul játszunk a bayern meccsig...jó volt az, reméljük,hogy ez is jó de én azt látom, hogy a keretnek nemfekszik ez a labdatartós story, persze van még idő még csak 2 meccs ment le.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 2:44

ha neked a mourinho féle madrid látványos volt akkor csak gratulálni tudok. de komolyan. :)
ez a rossz irány? hogy nem ívelgetünk? hogy nem az a taktika hogy íveld cé 20 méteres körzetébe majd csak megoldja.
dzsihad91 írta:Ellenben nekem most az jön le ,hogy gyakorlatilag megpróbáljuk a barca játékát nyomatni
nekem közel sem ez jött le.
dzsihad91 írta:Ronaldo és Bale sebessége nem lesz kihasználva...
még itt sincs bale hivatalosan. de te ezt már biztosra tudod?
dzsihad91 írta:elég tetszetős focit nyomtunk...n
amíg meg nem szereztük a nagyobb meccseken a vezetést és álltunk azonnal vissza. 11-12 bayern münchen, remember?

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 1., vasárnap 1:50

Megmondom őszintén én nem tudom, hogy Ancelotti mit akar ebből az egészből kihozni...kicsit hajaz Guardiolára, hogy ennyire azért nem kéne belenyúlni, volt egy nagyon látványos kontrafocink, ráadásul a világ legjobban kontrázó csapata voltunk, a barcát csukott szemmel vertük már kis túlzással...az egyetlen, gondunk a felállt védelmekkel volt amit a középpálya megszilárdításával simán kilehetne küszöbölni.Ellenben nekem most az jön le ,hogy gyakorlatilag megpróbáljuk a barca játékát nyomatni (persze nem 1 az 1ben), na már most azt ugye senki nem gondolja komolyan,hogy mi tiki-takában leverjük katalánékat...ráadásul ,ha elkezdünk tiki-takázni, még sebezhetőbbek leszünk mert a legtöbb csapat ezt már levédekezi, Ronaldo és Bale sebessége nem lesz kihasználva...Bizok Carloban, de amit eddig látok az egy rossz irány...José kisiklott vagonját kéne csak visszarakni a sínre nem új vonatot építeni.Ha nincs a Mourinho vs játékosok ellentét, tavaly csúcsrajáratva max a bayern lehetett volna akadály nekünk, 2011-2012 remember? elég tetszetős focit nyomtunk...nem kell ez a labdatartós izé mert láthatóan kilövi a 2? legjobb játékosunk skilljeit...de ez még csak két meccs volt, bizzunk Ancelottiban.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 1., vasárnap 0:07

RMCF
Igazad van. Ha Mou el tudta volna magát fogadtatni, és be tudta volna építeni azokat az elemeket a csapatába, amiket be kellett volna, (itt főleg a középpálya átrendezésére, stabilabbá tételére gondolok) akkor most rendkívül erős lenne a Madrid.
Az ő kezében Bale egészen biztos, hogy egy fantasztikus játékossá válna, főleg abban a gyors támadófocit játszó csapatban.
(ihh de szar, a tvben cenzúrázzák a legújabb Rambo véres jeleneteit.. na ezért nézem oly ritkán foci kívül.. :D )
De sajnos, ez nem így lett. Köszönhetően Mou-nak is. Túl sokat akart. Nem bírt el a spanyol lapokkal (nem is lehet) és a Real Madrid, mint teher összenyomta. Megbukott, túl nagy harcot vállalt.
Kíváncsi leszek ebből a szempontból Ancelottira...

Én nem tudom.. lehet, hogy a mostani csapat nem feltétlenül jó irányba halad. A felkészülési meccsek kiválóan sikerültek, de aztán az első két bajnoki számomra csalódás. Egyszerűen az igazán fontos elemek nem működnek.
CRonaldo alaptétel ebben a csapatban. Az ő erősségeire építeni kell, nem tudom, hogy neki mennyire fog feküdni az a foci, amit Carlo szeretne. Egyelőre kevés a gól tőle, kevés a terület.. Nem tud annyira kibontakozni..
Pedig a barátságos meccseken azt láthattuk, hogy megy neki.. Hát nem tudom, lehet csak most így rossz passzban van a nyár végén.
Kicsit összevisszák a posztok még. Ami nem baj, hát még van idő, meg lehetőség variálni, ha így is behúzzák a meccseket a srácok, akkor nincs akkora para. Modric pl kicsit mélyen van, legutóbb nagyon egyedül volt, de ez szerintem változni fog. Isco a baloson mintha veszélyesebb lenne, bár középen is hasznos.. Özillel mi lesz?.. Nagy kérdés. Cronaldo pontosan hol fog játszani... Ez is az..
A jobboldal eleddig kicsit sovány, bár Di Maria múltkor jól mozgott. Hát.. ha jön Bale akkor ő tökéletesen bejátszhatja azt az oldalt, ha! feküdni fog neki egyáltalán ez a csapat...
Nem tudom.. sok a kérdőjel, nagyon képlékeny még ez a csapat, és igen, most erősebbnek mondanám a Juvét, csupán csak azért mert összeszokottabbak, meg úgy egyáltalán nem szeret a Madrid a Juve ellen játszani.
Viszont a keretek között úgy vélem, hogy komoly minőségbeli különbség van, és nem a Juve javára. Ott a 3 kp-s az öreg Pirlo, meg a Pogba-Vidal kettős ami igazán masszív. Most szereztek még 2 jó csatárt van egy egész pofás kis védelem, de összességében ezeken a területeken elmaradnak a Madridétól.
VISZONT
Pont ebből kifolyólag azt is könnyen eltudom képzelni, hogy 1 -2 Madridi klasszis megmozdulása ezt a csoportkörbeli párharcot a Real javára dönti el. Vagyis, nagyon szeretném. Ergo, izomból lenyomjuk őket :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 23:27

Peti:
Akkor lehettünk volna abszolút esélyesek,ha JM nem keveredik bele ezekbe a problémákba,és nyilván a játék is LÉP egy lépcsőt és a kezdeti deffenzívebb felállás(ami érhető és kell) kinyíltabb,bátrabb focit hoz,ehhez persze kellett volna a csapat is,de az nem állt mellé.
A real EGY DÖNTŐ dolog miatt van hátrább rangsorolva mint amit szeretnénk,a változatosság miatt,ami a szexben jó,a fociban rossz.Nálunk meg van még egy plusz feladat is,a média kielégítése is,méghozzá a maga kívánt módján.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsihad91

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 31., szombat 19:33

petiamadridista írta:
A sör meccs az mindig is sör meccs marad...következtetéseket nem nagyon lehet levonni belőle, mert hibája játszik valaki barátságos meccset egy jó csapat ellen, soha nemfog annyira teperni mint pl egy bl elődöntőben bárki ellen.
Én csak arra akartam kilyukadni ,hogy könnyen lehet ,hogy José-ék "bunkerfocija" amolyan nevető "4ikek" lesznek a végén lévén hogy a bayern,real,barca pakk ezt a labdatartós szart erőlteti.Persze nem feledkezek meg a juvéról meg a dortmundról sem...ez amolyan esélylatolgatás semmi sem biztos...
Ja persze, teljesen igazad van :)
Ez is előfordulhat.
Csak hát az elmúlt jó hat évben itt már annyi érdekes véleményt olvastam, aztán kb soha nem talált semmi sem így a szezon eleji latolgatásokból, hogy én már nagyon szkeptikus vagyok kvázi mindennel kapcsolatban. :D

Pl a BL csoporttal kapcsolatban sem vagyok teljesen kibékülve.
Simán előfordulhat,hogy csaka második hely lesz meg. Az is cinkesen.
A Juve összeszokott csapat, régóta együtt vannak, ez már a 3. évük aminek kb ugyanúgy mehetnek neki.
Nagyon nagy előny. El tudom képezelni, hgy rutinból lenyomják a Realt! És a Madrid max csak 1 pontot szerez ellenük.
Ráadásul Isztambulban sem lesz könnyű meccset játszani. Jó példa erre az áprilisi összecsapás.
Kemény lesz ez nagyon.
Igen szerintem is nehéz csoportunk van...Az első játéknapon fog szerintem eldőlni ,hogy viszonylag sima lesz vagy nyögvenyelős, ha nem hozzuk el isztambulból a 3 pontot 17ikén elég nyögve nyelős csoportkörnek nézünk elébe...

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 31., szombat 19:17

A sör meccs az mindig is sör meccs marad...következtetéseket nem nagyon lehet levonni belőle, mert hibája játszik valaki barátságos meccset egy jó csapat ellen, soha nemfog annyira teperni mint pl egy bl elődöntőben bárki ellen.
Én csak arra akartam kilyukadni ,hogy könnyen lehet ,hogy José-ék "bunkerfocija" amolyan nevető "4ikek" lesznek a végén lévén hogy a bayern,real,barca pakk ezt a labdatartós szart erőlteti.Persze nem feledkezek meg a juvéról meg a dortmundról sem...ez amolyan esélylatolgatás semmi sem biztos...
Ja persze, teljesen igazad van :)
Ez is előfordulhat.
Csak hát az elmúlt jó hat évben itt már annyi érdekes véleményt olvastam, aztán kb soha nem talált semmi sem így a szezon eleji latolgatásokból, hogy én már nagyon szkeptikus vagyok kvázi mindennel kapcsolatban. :D

Pl a BL csoporttal kapcsolatban sem vagyok teljesen kibékülve.
Simán előfordulhat,hogy csaka második hely lesz meg. Az is cinkesen.
A Juve összeszokott csapat, régóta együtt vannak, ez már a 3. évük aminek kb ugyanúgy mehetnek neki.
Nagyon nagy előny. El tudom képezelni, hgy rutinból lenyomják a Realt! És a Madrid max csak 1 pontot szerez ellenük.
Ráadásul Isztambulban sem lesz könnyű meccset játszani. Jó példa erre az áprilisi összecsapás.
Kemény lesz ez nagyon.

dzsihad91

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 31., szombat 19:11

Én csak arra akartam kilyukadni ,hogy könnyen lehet ,hogy José-ék "bunkerfocija" amolyan nevető "4ikek" lesznek a végén lévén hogy a bayern,real,barca pakk ezt a labdatartós szart erőlteti.Persze nem feledkezek meg a juvéról meg a dortmundról sem...ez amolyan esélylatolgatás semmi sem biztos... :mrgreen:

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 31., szombat 17:49

Nem tudom de én a chelseat tartom jelenleg a legnagyobb esélyesnek a bl-re...lehet arcoskodni, de Mourinho röhögve foglya kiejteni CR-éket, mert ismeri őket mint a tenyerét, a másik nagy fegyvere meg a tiki-taka ellenszere, így hogy a bayern is meg a barca is ezt a fost játszák (sőt szerintem mi is azt akarjuk,de akkor személyesen keresem meg ancelottit...) elég nagy ziccerbe kerül a Chelsea...csak lemásolják az elmúlt évek real-ját (balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...
Hát azért oda még a Chelsea-nek is sokat kell fejlődnie.
Eddig a bajnokságban nyertek, de olyan hű de jó meccseket nem játszottak.
A Bayernnél új szisztéma van, lehet, hogy késúbb Guardiolának lesz igaza. Anno a Barca sem működött tökéletesen az első 2 -3 hónapban.
Szóval, szerintem ezt még korai így kijelenteni.
Mindenesetre pl a Chelsea-t nem is olyan rég igen simán elintézte a Madrid.
Most, hogy barátságos meccsen.. hát.. attól még sima volt, és a pályán kvázi mindenki ott volt aki számított..

dzsihad91

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 31., szombat 17:45

madridronie írta:
(balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...
Hát nem tudom, a tegnapiak után, erre semmi esélyt nem látok, főleg Mourinhoval a padon elképzelhetetlen ez; ami pedig a londoniak esélyeit illeti; reméljük, hogy abban is kopírozni akarja a korábbi csapatát (Madrid) és az első regnálását a Chelseanél; akkor nagy baj nem lehet! :roll: :-* Nekem továbbra is ez a véleményem róla
José csak hozta a szokásosat; gyors kontragól, aztán busz leparkol, vacak helyzetkihasználás, végül annyira magukra húzzák az ellenfelet, hogy törvényszerű az utolsó percben bekapott gól és persze az elbukott tizi párbaj (mindezt most függetlenül a teljesen jogos, buta és tükörsima pirostól)! :-* Mint azt tegnap már mondtam; erős, masszív, kupaesélyes csapat lesz mindenhol a Chelsea, de a stabilabb védelmén kívül kb. mindenben gyengébb több fokkal, mint a volt Real Madridja!
Félre értettél...csapaton belüli balhékra értettem, kit érdekel ,hogy josé bírózik vagy elver egy újságírót,ha a játékosok megdöglenek érte és a csapatért...ha összehasonlítjuk Mourinho real-ját Mourinho mostani chelsea-jével,
egyben ctrl+c ctrl+v az egész, egyedül CR hiányzik+plussz ott ha tegnap nekiment volna guardiolának akkor is imádnák, bármit csinál imádják, mert a Chelsea-nél elég a trófea...Persze nálunk a nagy Real Madridnál ez nem elég, legyen balett meg triplázás...hahaha, nem azért írom mert szeretném ha José visszajönne, csak a mi elvárásaink már közel nem arányos a csapatunk elmúlt 7-8 évi teljesítményével.Mintha a fraditól várnánk a bl főtáblát...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 31., szombat 17:18

(balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...
Hát nem tudom, a tegnapiak után, erre semmi esélyt nem látok, főleg Mourinhoval a padon elképzelhetetlen ez; ami pedig a londoniak esélyeit illeti; reméljük, hogy abban is kopírozni akarja a korábbi csapatát (Madrid) és az első regnálását a Chelseanél; akkor nagy baj nem lehet! :roll: :-* Nekem továbbra is ez a véleményem róla
José csak hozta a szokásosat; gyors kontragól, aztán busz leparkol, vacak helyzetkihasználás, végül annyira magukra húzzák az ellenfelet, hogy törvényszerű az utolsó percben bekapott gól és persze az elbukott tizi párbaj (mindezt most függetlenül a teljesen jogos, buta és tükörsima pirostól)! :-* Mint azt tegnap már mondtam; erős, masszív, kupaesélyes csapat lesz mindenhol a Chelsea, de a stabilabb védelmén kívül kb. mindenben gyengébb több fokkal, mint a volt Real Madridja!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsihad91

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 31., szombat 16:49

Guardiolának jár a pacsi ,hogy abból az atom bayernből, amelyik szerintem 3-4 évig biztos uralhatta volna europát csinált egy barca b-t messi nélkül...erősek még mindig, de Guardiola ezzel a fossal amit guardiola erőltet kb visszasülyedtek Real-Barca szintre.Nem tudom de én a chelseat tartom jelenleg a legnagyobb esélyesnek a bl-re...lehet arcoskodni, de Mourinho röhögve foglya kiejteni CR-éket, mert ismeri őket mint a tenyerét, a másik nagy fegyvere meg a tiki-taka ellenszere, így hogy a bayern is meg a barca is ezt a fost játszák (sőt szerintem mi is azt akarjuk,de akkor személyesen keresem meg ancelottit...) elég nagy ziccerbe kerül a Chelsea...csak lemásolják az elmúlt évek real-ját (balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. augusztus 31., szombat 16:19

Hazardról kevés szó esett, pedig eléggé komplett játékos lett időközben a Chelseaben, töretlenül fejlődik eddig. Egyénileg nagyon veszélyes, összjátékot szintén érzi. Nekem nagyon tetszett tegnap a játéka, az első gólból is kivette a részét, a második meg egy kiváló egyéni megmozdulás volt, Lahm nyugodtan bedobhatta volna a húszast. Ha 2-3 évig hasonló ütemben fejlődik akkor bőven klasszis lesz belőle, Mourinhonak muszáj lesz kiaknáznia a képességeit.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 31., szombat 15:47

A Chelsea meg... tökéletesen illik bele Mourinho,fiatal csapat,isszák a szavait,kontrázni és bekkelni fognak minden nagy csapat ellen,ez ott bejön az embereknek,Madridban nem nagyon...
Ezért sem illett ő soha sem ide; az az ő igazi és egyetlen csapata; akik bekkelni ugyan talán jobban, sikeresebben tudnak majd, viszont a kontrajátékuk meg sem fogja közelíteni a José-féle Real Madridét (egyénileg kategóriákkal gyengébb emberek állnak jelenleg a rendelkezésére)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: