Az első gól betett, úgyhogy erről lemaradtam. Hát ez mi?

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 21., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 21., hétfő 14:54
Nekem azért fura, hogy egy 26 éves elmúlt játékostól várnak "csodát" a barcánál. Vannak persze későn érő típusok, de a gyerek kvázi 24 évesen egy millióért váltott klubot, és ment egy portugál kiscsapatból egy francia kiscsapatba. Érdekes mindenesetre. De tény, hogy nem ő lenne az első, aki ennyi idősen lépett szintet, de mindenesetre elég ritka.Amúgy én szeretem az ilyen stílusú játékosokat, de nagy kérdés - mint minden kisebb csapattól jött játékosnál -, hogy mire menne komoly ellenfelek ellen. A Napoli ellen pl kifejezetten gyenge volt, anno a PSG ellen direkt figyeltem, 60 percig kb a mezőny talán legjobbja volt, aztán kipukkadt kicsit a végére, Ajax ellen most a 2 meccsen szintén oktatott, meglátjuk - ha jön. Tehetsége van az biztos, fejben meg ki tudja mennyire bivaly.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 21., hétfő 14:05
Aki így gondolta, azzal nem tudom mi lehetett... ha még azt mondják, hogy Ronaldinho jobb vagy ugyanolyan jó volt mint Zizu, akkor ok. De #noszőr Xavi... abban a rendszerben jó volt. Nem a legjobb de jó.RealMadridFanatic írta:De, Xavi egy nagyon jó, okos játékos volt, abban a Barcában az egyik legfontosabb láncszem, itt szerintem maximum annyi volt a vita tárgya (részemről biztosan), hogy a valaha volt legjobb középpályásként való aposztrofálása enyhén túlzó. A sikerkorszak idején egyesek Zidane mellé - elé helyezték, ami a szememben megint szentségtörés, de nyilván én madridistaként látom így.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 21., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 21., hétfő 13:48
Nincs neki kivásárlásija, Barca záradék sincs a szerződésében, de 40 körül vihető, megmondta az elnök is már nemrég. Így egyeztek meg vele ha jól tudom, és ők úgy tűnik be is tartják. Ezt a hírt már cáfolták többen is. Ez a nyár arra volt számomra jó, hogy kiderüljön, a L'Equipe a francia Daily Mail/Don Balón, ez is tőlük származik.RealMadridFanatic írta:Most olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Seri kivásárlási ára is csak július 15.-ig volt érvényben. Mondjuk nem arról volt szó korábban, hogy Franciaországban nincs ilyen? Vagy az csak a visszavásárlási záradékra vonatkozott?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 21., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 21., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 21., hétfő 13:16
Élőben egyszer, a többi az vagy összefoglaló vagy youtube. Annyi lejött belőle, hogy jól lát a pályán, gyorsan dönt és általában pontosan passzol.RealMadridFanatic írta:Igen, ezeket olvastam. Te láttad esetleg játszani? Csak a gagyi youtube videók maradtak, azok alapján nekem nem különösebben meggyőző.Seri-t amúgy az afrikai Xavi-nak tartják, maga a volt kapitány ajánlotta a Barca figyelmébe.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 21., hétfő 13:13
Igen, ezeket olvastam. Te láttad esetleg játszani? Csak a gagyi youtube videók maradtak, azok alapján nekem nem különösebben meggyőző.Seri-t amúgy az afrikai Xavi-nak tartják, maga a volt kapitány ajánlotta a Barca figyelmébe.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 21., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 21., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 21., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 21., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 21., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 21., hétfő 0:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 20., vasárnap 21:10
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 20., vasárnap 20:53
kibaszott finom kaják vannak barcelonábanEl Unico írta:Arda Turan nagyon nagy király volt az Atleticoban, hogy nem unta még meg, hogy ő csak egy padkoptató ott?!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 20., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 20., vasárnap 20:44
Sorrendben: a tizenegyeslúzer, a gyenge khedira másolat (lol), a tag akit már6x eladtak volna, a mindenhol csere hátvéd, egy tehetséges gyerek akit soakdszorra bacnak el, shakiráné, a tag akit már 6x raktak ki a keretbőlCsabi írta:barca padja: cilessen, andre gomes, turan, digne, denis, piké, vidal.
hát nem tudom gyerekek, de ez kurva gyászos.ebből kit fognak beállítani ha futni kell az eredmény után? időhúzó cserének is kevés némelyik.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 20., vasárnap 20:43
A kezdojukben is reg szerepelt ennyi kozepszer. Ha igy marad a keretuk, akkor tavasszal nagyon ki fog borulni a bili amikor bejon a kepbe a BL kieses szakasza.Csabi írta:barca padja: cilessen, andre gomes, turan, digne, denis, piké, vidal.
hát nem tudom gyerekek, de ez kurva gyászos.ebből kit fognak beállítani ha futni kell az eredmény után? időhúzó cserének is kevés némelyik.
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem