H.E.H.E. írta:Kezdek hozzászokni, hogy aki a nyár elején 99%, hogy hozzánk igazol, arra valamelyik arab úgy is rálicitál.
magyarul csak az fog itt játszani a jövőben a normális, épkézláb játékosok közül, akinek tényleg az álma a real madrid és akár ingyen is játszana itt.
namost ismerve a mai kisköcsögöket - tisztelet a kivételnek - nem nagyon van ilyen
kinevelni szűk elitet casillas óta nem tudtunk.
tehát ez nem járható út.
megvenni a legnagyobb tehetségeket ezek szerint megint csak nem tudjuk.
most, hogy a topon vagyunk, nagyon észnél kell lenni, hogy ez így is maradjon.
nyilván lehet mondani, hogy de hát ez a real madrid, mindig is nagyok voltunk, de most nagyon nagyot változott a piac, sztem az arabok, kínaiak most fognak felbátorodni igazán....
Kb ez a véleményem nekem is. Kérdés az, hogy melyik játékosnál, melyik fiatalnál mondjuk ki azt hogy elég, valahogy nekünk is ki kell gazdálkodni a magasabb fizukat, mert senkit sem tudunk majd elcsábítani. Úgy néz ki nem Mbappé lesz az. Vagy reménykedhetünk, hogy sok Asensio, Varane, stb. üzletet fogunk még kötni, de a kisebb klubbok is alkalmazkodni fognak az új árakhoz, és a noname tehetésges is 40-50-be fognak kerülni (Vinicius pl.). Ezen a nyáron Kovacic sem csak 30 lenne már, hanem minimum a duplája.
füst írta:Nem mintha nem lenne ideje még a Realban játszani amúgy. Bőven lesz alkalma 22-3 évesen is jönni meg még utána is, ha nem torpan meg a fejlődésben és tényleg ez az álma.
A PSG-ből csak akkr tudjuk őt leigazolni, ha ott megbukik. Ha jól fog neki menni, nincs az az Isten. Lásd. Verratti.
Kerlon írta:Mond már meg, hogy a PSG miért rakott volna le csak úgy 180+20 millát. Szerintem elindult a puhatolózás a részünkről, megjelentek az első hírek, aztán lépett közbe a City. Akkor kezdett el felfelé menni az ára, a fizetési igénye és stb. Emlékeim szerint még 135 millióért bónuszokkal jött volna és ezután jöttek az arabok.
Kb az elsz, amit írtál. Volt eg yharadik fél is. De ez a lényegen nem változtat.