1 én nem Benzemáztam
2 ha Te belekötsz egy játékosba, hogy nem hajt eleget, akkor jó hogy rá fogják vágni hogy a Te védenced se hajt... stb. Saját magad dobod fel legtöbbször a labdát, mert ugyan azt a dolgot egyiknek elnézed másiknak nem.
PEACE!
Itt kezdődnek a bajok, amikor csak olvastok, de nem értitek miről van szó. Vagy a másik verzió, hogy beleokoskodtok egy másik fél által folytatott vitába.
Valaki felhozta Özilt, hogy ment volna a Barcába is, leírtam, hogy ez meg is látszik rajta. Erre jössz az épületes baromsággal. Bár, ha szerinted abban kimerül a madridizmus, hogy ki mit mutat a pályán, akkor igazad van. De a madridizmus, a Real Madrid nem csak a pályán elért eredményekről szól.
Ismétlem magam; az meg egyszerűen szánalmas, ha valaki szóba kerül, leírom róla a véleményem, akkor azt kapom a pofámba, hogy Karim sem hajt, Karim is kurvázik, Karim is gyorsan vezet, Karim is pózol, Karim is lesen van, Karim sem veri meg a védőjét egy az egyben, Karim így, Karim úgy...de érvekkel védeni az adott játékost, az már nagyon keveseknek megy.
Mindezt úgy, hogy soha, de soha nem írtam, hogy Karim tökéletes, tévedhetetlen, világlegjobbja.