Leginkább engem is a fizu dolog zavarna. Az átigazolási összeg különösebben nem (de...

), az szerintem beleférne lazán, jól áll a klub, sok eladás is volt, na meg Bale is mehetne, legkésőbb jövő nyáron...
De 18 évesen ha ilyen fizut kér, esetleg kap, az nagyon rossz üzenet a keret többségére nézve. Azért világbajnokok, többszörös BL-győztesek, posztjukon top-top játékosok keresnek fele ennyit sem, mint amennyit kérne. Nem kellene felborítani a működő fizetési struktúrát.
Nem tudom, hogy a játékosoknál van-e ilyen, de azt mondanám neki, hogy évi 8 nettó mondjuk, minden évben 10% emelés, x gólnál, BL, liga győzelemnél (pályára lépések függvényében) fixen még pár százezer emelés. Aztán ezek alapján, ha valóban király és berobban, tevékeny részese a sikereknek, akkor 2-3 év alatt majdnem eléri azt a fizut, amit elvárna alapból. Csak melózni is kell érte.
De megértem amit hehe ír, ráadásul esélye is van rá tojáshéjjal a seggén, hogy bebiztosítsa a jövőjét még akkor is, ha nem futja be azt a pályát, ami kinéz neki.