+1Kerlon írta:Howard Ebb lesz az bíró kedden, szóval tuti megbosszulja, hogy kivertük a kedvenc csapatát.![]()
Basszus, megint megelőztél. xD
Ezt akartam írni, szóról-szóra...

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 28., vasárnap 13:32
+1Kerlon írta:Howard Ebb lesz az bíró kedden, szóval tuti megbosszulja, hogy kivertük a kedvenc csapatát.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 13:17
Santillana is játszott hetesben asszem...Milyen legendás játékosok hordták Juanitón, Butraguenón, Raúlon és Cristiano Ronaldón kívül a 7-es mezt?
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 28., vasárnap 13:01
Ráadásul a BVB szerintem képes lesz gólt/gólokat rúgni Madridban. Ha rúgnak 2 gólt, akkor nekünk már abban a pillanatban 6 gól kell. Az nem lesz meg. Egy gólra biztos, hogy jók lesznek, és utána nekünk rezeg a léc, mint a kurva élet. Ez itt a fő baj.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 28., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 28., vasárnap 12:27
Remy írta:Egyre jobban bízok a csapatban
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 28., vasárnap 11:57
Lehet, hogy nem lesznek jobbak, de ha a tavalyi arcunkat mutatjuk, + ráteszünk egy lapáttal, akkor megcsinálhatjuk. Egyre jobban bízok a csapatban. Az utolsó esély.hehe írta: a fizika törvényeit meg még senki sem győzte le.
kedira nem lesz gyorsabb, özilnek nem nő hirtelen normális jobb lába, dm-nek agya, higuainnak meg futballtudása, labdaérzéke.
ettől függetlenül vért ivott játékosokat akarok látni 90 percig, nem érdekel.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 28., vasárnap 11:54
madridronie írta:Na a video már megvan, de itt lenne az ideje végre egyszer ennek megfelelően is teljesíteni!Mensaje motivacional de los jugadores del Real MadridNekem baromi elegem van már az ígéretekből, a magasztos szavakból; én bizonyítékot akarok a pályán!!!
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 28., vasárnap 11:40
Na a video már megvan, de itt lenne az ideje végre egyszer ennek megfelelően is teljesíteni!Mensaje motivacional de los jugadores del Real Madrid
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 28., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 28., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 28., vasárnap 11:12
Eddig én is ebben a tudatban voltam. De ha megy José akár jöhet is. :-)nmate írta:Jupp most nem vonul vissza? Csak trollkodott, vagy mi? Mert én eddig nagyon is úgy tudtam, felhagy az edzősködéssel.
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 28., vasárnap 11:08
Menj haza beckham,részeg vagy! :Đbeckham96 írta:Khedira egy tanár, a csapat legjobbja, az a munka amit itt csinál felbecsülhetetlen, elképesztő mit dolgozik, ő a csapat motorja, ő viszi előre a csapatot a góljaival, gólpasszaival...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 28., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 28., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 28., vasárnap 11:02
Khedira egy tanár, a csapat legjobbja, az a munka amit itt csinál felbecsülhetetlen, elképesztő mit dolgozik, ő a csapat motorja, ő viszi előre a csapatot a góljaival, gólpasszaival...BBeno írta:tegnap egy olyat álmodtam hogy 5-1re vezetünk a dortmund ellen majd khedira a 90+-ban félpályáról hazagurítja a bogyót, természetesen röviden, reus lecsap rá. 5-2 és továbbmegy a bvb. olyan mocsok idegesen keltem fel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 28., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 28., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. április 28., vasárnap 10:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 28., vasárnap 10:20
hát sztem is mostanság inkább be kéne vetni valami búzával, még azzal is jobban járunk....beckham96 írta:Ricardo Carvalho: " Kedden az összes Real Madrid játékos felszántja majd a pályát a továbbjutásért! "
ÁMEN!
Ezt nagyon szeretném látni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem