vicces... főleg hogy te írod le utána:Valaki felhozta Özilt, hogy ment volna a Barcába is, leírtam, hogy ez meg is látszik rajta. Erre jössz az épületes baromsággal. Bár, ha szerinted abban kimerül a madridizmus, hogy ki mit mutat a pályán, akkor igazad van. De a madridizmus, a Real Madrid nem csak a pályán elért eredményekről szól.
Karim sem hajt, Karim is kurvázik, Karim is gyorsan vezet, Karim is pózol, Karim is lesen van, Karim sem veri meg a védőjét egy az egyben, Karim így, Karim úgy...de érvekkel védeni az adott játékost, az már nagyon keveseknek megy.
Ezek pl szerinted mind hozzá tartoznak a madridizmushoz, nem hajt, kurvázik (még ha nagykorú lenne az illető akivel), törvényeket nem betartani... de engem ezek nem is érdekelnek, mivel az ő munkájuk a pályán folyik, így igen, nekem ott számít a legjobban hogy mutassa meg hogy tiszteli a RM-t és kihajtja a belét is érte, ha már nem megy a játék.
Leírom sokadjára is, egyiket sem támadtam illetve védtem, a te kettős mércédről volt szó... egyikben a szálkát észreveszed és szidod érte, másikat meg véded mikor ugyan azt teszi. És még mindig nem abban a témában szóltam hozzád, amiben más.. talán használd azt amit leírsz és ne csak olvass hanem értelmezz is.
A stílus... én is fiatal vagyok de megválogatom a szavaimat ;)