HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 23., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 23., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 23., szerda 14:11
6. résznél tartok:P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stan Lee cameo megvolt ? Ide is betrollkodott az öreg.Kerlon írta:Defenders s01e03
Kb. itt kezdődik a sorozat, az első két rész szimpla felvezetés volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stick nem szarozott, amikor meglépett.Biztos sokat nézte a Deadpoolt.
![]()
![]()
Amúgy ja, nagyjából egyetértek veled. Az első két rész felvezető volt, a második rész utolsó 15 perce már magasabb szintet pörgött. Stick egy kibaszott állat, vakon, lekötözve is elpicsázott mindenkit. A szereplők közötti kémia/ összhang az nagyon jó, főleg Dany és Luke között. A harcjelent is fasza volt, Elektra is visszatért, de ez ebben a világban nem számít nagy dolognak. Aki nézte a korábbi sorozatokat az Öszze tudja rakni a képet Alexandráról, és ha már Alexandra Sigourney nem erőlteti meg magát, de jól hozza a szerepét. Na akkor Alexandraról: nagy hatalma van ha még Madame Gao is behódol neki, elég jártas a harcművészetekben,Ő is nagyon öreg, többször meghalt és támadt fel. Ismeri Sticket is Kunlunt is. De azt nem jelenteném még ki, hogy is a Kéz egyik tagja.
Jó lesz ez.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 23., szerda 9:29
Király!Solari írta:1.evad 20.resz
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 23., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 23., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 22., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 22., kedd 19:04
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az olyan dolgok már nem is idegesítenek igazán, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már eleve ezzel az elhozunk egy mást aztán jól megmutatjuk és mindenki beszarik majd szállal nem értek egyet, és szerintem végtelenül amatőr, ha pedig már tényleg nem volt ötlet, akkor baszki ott egy sárkány, elrepülök vele, felkapok párat és cső, vagy megnézi magának, beszarik és cső... Nagyon kiborító volt,
elkapkodott, és ötlettelen, kiszámítható. Sokkal többet vártam.![]()
![]()
Remélem az utolsó rész kárpótol majd kicsit.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 22., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 22., kedd 16:45
H.E.H.E. írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyetértek. eddig olyan lassú vontatott és szar volt évadokon keresztül, hogy azt hittem zs-kategória meg nincs pénz. most meg kapkodom a fejem, egy részben legalább 3-4 résznyi anyag van, ha rendesen meg lenne ugye írva ez a szar.VanillaSky írta:GoT 7*06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hittem volna, hogy egy 6 évadon át követett sorozatnál - amiből összesen 8 rész van hátra - elgondolkodok a kaszán, pedig most nagyon erre hajlok. Egyszerűen rettenetes, bugyuta idiótaság.
a jóképűgyerek meg a sárkánykutyafejű 120 centis némber nyilván nem fognak összejönni, az a kézfogó a plátói beteljesületlen szerelem jele volt, nem lesz abból semmi.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 21., hétfő 22:18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyetértek. eddig olyan lassú vontatott és szar volt évadokon keresztül, hogy azt hittem zs-kategória meg nincs pénz. most meg kapkodom a fejem, egy részben legalább 3-4 résznyi anyag van, ha rendesen meg lenne ugye írva ez a szar.VanillaSky írta:GoT 7*06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hittem volna, hogy egy 6 évadon át követett sorozatnál - amiből összesen 8 rész van hátra - elgondolkodok a kaszán, pedig most nagyon erre hajlok. Egyszerűen rettenetes, bugyuta idiótaság.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 21., hétfő 22:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. augusztus 21., hétfő 1:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem tényleg terhes, de meg fog halni mielőtt megszülne.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor tuti csak ezzel akarja bolondítani Jaimet,
akin érzi, hogy bizalmatlanabb vele
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 20., vasárnap 15:39
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stan Lee cameo megvolt ? Ide is betrollkodott az öreg.Kerlon írta:Defenders s01e03
Kb. itt kezdődik a sorozat, az első két rész szimpla felvezetés volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stick nem szarozott, amikor meglépett.Biztos sokat nézte a Deadpoolt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. augusztus 20., vasárnap 15:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Attól, hogy végigolvassák rohadtul nem fogják kideríteni meg összerakni, hogy ki kicsoda.Kerlon írta:Milyen prófécia? Ezekkel sose vagyok tisztában.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon vajon felveszi majd a Targaryen nevet, ha végre Gilly és Sam végig olvassák azt a szart? Vagy marad Snow ház, első a nevén. Vagy Starkgaryen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 20., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 20., vasárnap 10:58
Ja, ezt vágtam, azt hittem, hogy más is van. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor tuti csak ezzel akarja bolondítani Jaimet,nzooli93 írta:Prófécia:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jóslatot már nem tudom melyik évadban említették,de röviden arról van szó, hogy anno egy jósnő megjósolta Cerseinek, hogy 3 gyermeke lesz, és mindegyiket túléli, vagyis látni fogja ,ahogy a saját gyermekei meghalnak. És még az is szerepelt a proféciában, hogy Cersei a saját testvére keze által fog meghalni. Röviden tömören ennyi.Kerlon írta:Milyen prófécia? Ezekkel sose vagyok tisztában.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon vajon felveszi majd a Targaryen nevet, ha végre Gilly és Sam végig olvassák azt a szart? Vagy marad Snow ház, első a nevén. Vagy Starkgaryen.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 20., vasárnap 10:41
Prófécia:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jóslatot már nem tudom melyik évadban említették,de röviden arról van szó, hogy anno egy jósnő megjósolta Cerseinek, hogy 3 gyermeke lesz, és mindegyiket túléli, vagyis látni fogja ,ahogy a saját gyermekei meghalnak. És még az is szerepelt a proféciában, hogy Cersei a saját testvére keze által fog meghalni. Röviden tömören ennyi.Kerlon írta:Milyen prófécia? Ezekkel sose vagyok tisztában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 20., vasárnap 9:54
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem