d.gergo írta:Intenzívebben megmarad bennem ha darálom. És még így is meg kell néznem egy season 1-6 recap videót, mielőtt belevágok ebbe
De erre ott van az, hogy visszanézed. Én is visszanéztem már többször, hogy minden tiszta legyen. Attól még nem kell ledarálni.
reeed_ati írta:Mi van akkor, ha hétvégén mindketten feldobjuk a bakancsot?
Én úgy megyek el, hogy láttam ezt a kicseszett epic részt, te meg úgy, hogy vártál csak rá, holott minden adva volt, még a HD is..
Nyilván ökörség, ugyanúgy mint a tiéd, sztem engedjük el és jó szórakozást hozzá hétfőre..
Inkább vissza a GoT topicba.
Hát akkor oda a "kielégülésem" de ilyen alapon ne is kezdjük el nézni, mert lehet már most a hozzászólás küldés után meghalok.

A példám meredek volt, de ez konkrétan hülyeség... Még ha amúgy nem is az, mert tényleg beadhatjuk a kulcsot bármikor.

Na de ez már tényleg 6x túl van gondolva, nézze mindenki úgy, ahogy a kedve tartja, nekem meg ja, remélem meg lesz a szórakozásom hétfőn a résszel.
és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra.
Nem tudom, hogy fogom kibirni, a Westworld lesz egy kis tűzoltás a nagy várakozás közepette.
Biztos ami biztos, nézd meg akkor az utolsó részt is az évadból, akko' má nem mindegy?

Egyszer élünk, de akkor nagyon

Na, tényleg ez volt az utolsó hsz-em a témában, nem g***zek...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero