Ezt leszamitva a keret rendben van. Jobb keretunk van mint barki masnak. Csatarsorba elferne a verfrissites de amig a BBC ittvan addig erre szerintemnincs realis esely. Addig ennek kell drukkolni.

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 20., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 20., vasárnap 11:49
Felesleges.volt írta:Mayoral ismét nincs a keretben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 20., vasárnap 11:19
Biztos, hogy ez a foci trendje? Ha a PSGből indulok ki, akkor igen, vagy ha a Cityből. Lehet, hogy beleáll a Barca is, kényszerhelyzetben vannak.Chris írta:Van igazság ebben a mbappés (managingmadridos) cikkben, de azért ezek olyan magyarázkodások. Ha egy-két év múlva visszatérünk rá, akkor tudunk okosabbak lenni. Mind az összeget, mint Mbappé teljesítményét illetően. A szokásosnál talán nagyobb spekulációnak tűnhet a 200 milliós befektetés, de a foci trendjeit nézve tökéletesen ésszerűnek is lehetnek akár nevezni.
A csapatösszhangot írom alá leginkább. Viszont a benzemás résszel meg nem értek egyet. Nézve Mbappé játékát inkább CR-t vagy Balet szoríthatná inkább ki. Tulajdonképpen tud ő klasszikus befejező is lenni, de sokszor indul a szélről lendületből. Nem hiszem, hogy vele labdákért visszalépegetős taktikai játékot kéne játszatni, amikor ennyi lendület meg gólérzékenység van benne.
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 20., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 20., vasárnap 11:03
Nem is nagyon fog beférni, szerintem kölcsön lesz adva. Nekem még mindig nagyon-nagyon furcsa, hogy megszabadultak két befejezőtől a nyáron és senki nem jött. Abban bízhat Zidane, hogy a középpálya pótolja Morata góljait? De van az a helyzet, amikor betömörülő csapatok ellen vagy utolsó percekben kell az utolsó ember gólérzékenysége. Végül is télen is jöhet valaki. Szerintem nem ártana egy tapasztalt befejező a padra.Mayoral ismét nincs a keretben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 20., vasárnap 10:59
Nagyon meglepő.volt írta:Mayoral ismét nincs a keretben.
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 20., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 20., vasárnap 9:16
Pont most hallgatom az uj teljes terjedelmet (digisport futball podcast). Ok is errol beszelnek a resz elejen, hogy mennyire lebecsulik az emberek Zidane munkajat.chronic írta:Egy szót ismétel velünk kapcsolatban hatszor. Az egyszerűséget. Egyszerűek vagyunk. Ennyi, Zizou is egyszerű, a világ legjobb kp-ja is egyszerű.
Jaj istenem vigye már el a digi sport a spanyol focit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 20., vasárnap 8:59
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 19., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 19., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. augusztus 19., szombat 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 19., szombat 21:21
Na. Mindjart vege a napnakRealista24 írta:Ma is hivatalos lesz!H.E.H.E. írta:bappe 180 psg, 18 fizu évente ma hivatalos lesz elvileg.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 19., szombat 17:14
El se kellett volna olvasnom, egy elfogult Barca drukker. Megértem, hogy nála a katalánok az atyaúristen, de a Madridhoz egy jó szava nem volt, pedig amit ZZ és a Madrid véghez vitt az elmúlt 2 évbe, az megsüvegelendő, még egy elfogult Barcásnak is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 19., szombat 17:10
Ja igen, Xavi az all time best, mikor 10ből 8 passza alibi volt. Én nem vitatom a képességeit, mert a maga módján ő is klasszis volt, de akkor egy Kroos mégis mi? Mert ugye kb ők töltik be az azonos szerepeket.H.E.H.E. írta:neki biztos xavi a virtuóz
Nem azzal van a baj, mi maximum (pfff máximumH.E.H.E. írta:nem értem amúgy az a pártízezer madridista miért nézi a mai napig a gagyi tévés közvetítéseket, amikor már hd streamen tökéletesen elérhető minden
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 19., szombat 16:54
neki biztos xavi a virtuózHát ez mégis mi az Atyaúristen?Az EGYSZERŰSÉG tökéletessége... Hát menjenek már a büdös faszomba, már bocsánat...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 19., szombat 16:39
Még csak Zidane-ig sem kell elmenni....BlancoMark írta:A Zidaneos kerdesnel mennyire elojon belole a Barca drukker, aki keptelen elismerni a Madridot.
Hát ez mégis mi az Atyaúristen?Az egyszerűség tökéletessége, plusz Isco zsenialitása.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 19., szombat 14:26
Egy szoval sem irtam hasonlot sem...Egy edzot sem utalok jobban mint guardiolat, a szememben o egy nagyon tulertekelt valaki...Realista24 írta:Bezzeg Guardiola zseni volt nulla tapasztalattal. Zidane meg szerencsés.wZoLee7 írta:Az egyertelmu h Norbi Barca drukker, sosem volt titok, de en nem vartam egyebkent sem h az aktualis bajnokrol fognak beszelni. Viszont az uj igazolasainkat rendesen lehuzta, maga ala csinalna ha a barcanal lennenek ezek a jatekosok
ZZ s resszel reszben egyet ertek. Azt adom, hogy nulla edzoi tapasztalattal egy ilyent hozni nem csak tudas kerdese, eleinte en is gondoltam, h h inkabb a jatekosokkal alkotott kapcsolata es nem strategiai repertoarjanak koszonhetoek a sikerek. Viszont mostanra latszik h ez egy remekul felepitett csapat lett, ami az o erdeme, a szerepek, a mozgasok stb.
A masik amit ZZ is elismert, az o helye sem orokre szol, eleg egy rossz szezon es mennie kell majd
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 19., szombat 13:30
Pontosan ezt akartam írni én is.Bezzeg Guardiola zseni volt nulla tapasztalattal. Zidane meg szerencsés.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 19., szombat 13:29
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem