Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor az egesz profecia mar az elso evad masodik reszeben megbukott, mert akkor mondta el Cersei Catelynnek, hogy az elso gyereke, egy fekete haju fiu, meg csecsemo korban meghalt. https://www.youtube.com/watch?v=r6TnyFRK7R4 Szoval en siman el tudom kepzelni, hogy mar a kovetkezo reszben elvetel. 43 evesen, mert kb annyi lehet most, nem is lenne meglepo.kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cersei nem terhes. Vagy akkor az egész jóslata bukó, mármint, amit az ötödik évad elején mondott neki a boszorkány.

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
- nzooli93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!először én is arra gondoltam, hogy csak bekamuzza,hogy a testvére kitartson mellette,de ahogy fogta a hasát ,eléggé terhesnek tűnt. De a jóslat beugrott nekem is. Esetleg még arra tudok gondolni,hogy valahogy elvetél, és emiatt teljesen megőrül , sőt Jamie is könnyebben ellene fordul, ha nem lenne a közös gyerek.kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cersei nem terhes. Vagy akkor az egész jóslata bukó, mármint, amit az ötödik évad elején mondott neki a boszorkány.
Csak hát nem tudom mennyi idő tellik el, egyik részben hirtelen terhes lett, nem lepődnék meg ha 2 rész és már meg is születne

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoT
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából arra leszek kiváncsi, hogy mennyire lesz terhes Cersei amikor Királyvárba érnek Jonék. Mert gondolom nem 1 napnak kellene lennie a hajóútnak. Bár gondolom annyi lesz.ikarus93 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nevetségesen elrontották, az hogy 1 nap alatt ott van a holló Sárkánykőn na meg a sàrkányokkal ilyen hamar odaért, de tegyük fel a sárkânyok repülnek annyival mint egy Repülő, a holló akkor se fog odaérni pár óra alatt Sárkánykőre. Ez nagy hiba volt, a sorozatra nézve, de Euron is meg Jaime is ugyan ez.

- ikarus93
palesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem mondjuk az elég kiábrándító volt, hogy 1 nap alatt egy holló eljutott északról délre, és még vissza is ért onnan Dany a sárkányaival. Új szintre lépett a távolságok leszarása..Remy írta:Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.![]()
Tényleg parádés volt amúgy ezen kívül, bár az is vicces volt, hogy eddig soha nem követte a +2 sárkány Danyéket emlékeim szerint amikor mentek valahova, csatába se, most igen. Ott már várható volt, hogy egyiküktől könnyes búcsút veszünk.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nevetségesen elrontották, az hogy 1 nap alatt ott van a holló Sárkánykőn na meg a sàrkányokkal ilyen hamar odaért, de tegyük fel a sárkânyok repülnek annyival mint egy Repülő, a holló akkor se fog odaérni pár óra alatt Sárkánykőre. Ez nagy hiba volt, a sorozatra nézve, de Euron is meg Jaime is ugyan ez.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ebből kiderül, ki miért is nézi ezt a sorozatot.Remy írta:Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem mondjuk az elég kiábrándító volt, hogy 1 nap alatt egy holló eljutott északról délre, és még vissza is ért onnan Dany a sárkányaival. Új szintre lépett a távolságok leszarása..Remy írta:Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.

Tényleg parádés volt amúgy ezen kívül, bár az is vicces volt, hogy eddig soha nem követte a +2 sárkány Danyéket emlékeim szerint amikor mentek valahova, csatába se, most igen. Ott már várható volt, hogy egyiküktől könnyes búcsút veszünk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
The Defenders episode 1
7
7
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy elég sok sorozatot követek, mellette filmeket is néz az ember, a háztartás meg szalad, szóval az újrázás picit luxus így időben.M1Ö írta: De erre ott van az, hogy visszanézed. Én is visszanéztem már többször, hogy minden tiszta legyen. Attól még nem kell ledarálni.

Annyira meg nem vagyok nagy GoT fan, hogy prioritás legyen. Ha jobban beszippantott volna, akkor tuti találok időt a visszanézésre persze

- P. Krisz
Nem hiszem, Nikolaj Coster-Waldau azt mondta Októberben kezdik a forgatást. Jövő őszi premier reálisnak tűnik.és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De erre ott van az, hogy visszanézed. Én is visszanéztem már többször, hogy minden tiszta legyen. Attól még nem kell ledarálni.d.gergo írta:Intenzívebben megmarad bennem ha darálom. És még így is meg kell néznem egy season 1-6 recap videót, mielőtt belevágok ebbe
Hát akkor oda a "kielégülésem" de ilyen alapon ne is kezdjük el nézni, mert lehet már most a hozzászólás küldés után meghalok.reeed_ati írta:Mi van akkor, ha hétvégén mindketten feldobjuk a bakancsot?
Én úgy megyek el, hogy láttam ezt a kicseszett epic részt, te meg úgy, hogy vártál csak rá, holott minden adva volt, még a HD is..
Nyilván ökörség, ugyanúgy mint a tiéd, sztem engedjük el és jó szórakozást hozzá hétfőre..
Inkább vissza a GoT topicba.

Biztos ami biztos, nézd meg akkor az utolsó részt is az évadból, akko' má nem mindegy?és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra.
Nem tudom, hogy fogom kibirni, a Westworld lesz egy kis tűzoltás a nagy várakozás közepette.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikarus93
és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra.
Nem tudom, hogy fogom kibirni, a Westworld lesz egy kis tűzoltás a nagy várakozás közepette.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mi van akkor, ha hétvégén mindketten feldobjuk a bakancsot?M1Ö írta:
Nagyon meredek hasonlat, (NAGYON MEREDEK HASONLAT!!!) de ez kis (NAGY) túlzással olyan mintha azt mondanánk, hogy nem számít mi lesz 20 év múlva, én már holnap kíváncsi vagyok rá. És elpörög 20 éved 1 nap alatt...Nem akarok itt filizofálni, meg azt is megértem, hogy ahány ember annyi gondolkodás, csak nekem ez furcsa.
Én úgy megyek el, hogy láttam ezt a kicseszett epic részt, te meg úgy, hogy vártál csak rá, holott minden adva volt, még a HD is..

Nyilván ökörség, ugyanúgy mint a tiéd, sztem engedjük el és jó szórakozást hozzá hétfőre..

Inkább vissza a GoT topicba.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nagyobbat ütne, ha közben nem spoilereznék le. Ha lelövik a poént, akkor várhatok akár 1 évet is, nem fog akkorát ütni.M1Ö írta: De hogy lehet az, hogy nem üt nagyobbat (legyen az zene, film vagy bármi) hogy csak húúúzzák, húúúzák, aztán bummm, olyat kapsz, hogy le esik az állad. A Hehe féle nem normálisak hagyjanak a 2. osztályú poreszukkal...![]()
Így jobban meglepődök, még ha idő előtt is néztem, mintha hétfőn nézném úgy, hogy pár dolgot tudok már a részből előre.
Ezt már nagyon rég ellottek. Valar morghulisRealista24 írta:En csak vicceltemfelőlem akkor nézitek, amikor akarjátok. Úgyis meghal mindenki. Spoiler vege.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De hogy lehet az, hogy nem üt nagyobbat (legyen az zene, film vagy bármi) hogy csak húúúzzák, húúúzák, aztán bummm, olyat kapsz, hogy le esik az állad. A Hehe féle nem normálisak hagyjanak a 2. osztályú poreszukkal...reeed_ati írta:Zenealbumoknál is utálom amikor egyesével csepegtetik ki és mire.odajutok fele akkorát nem üt az album..
Egyben jó meghallgatni és úgy ad egy egészet.
Ugyanez a helyzet a sorozatoknál is.

Nagyon meredek hasonlat, (NAGYON MEREDEK HASONLAT!!!) de ez kis (NAGY) túlzással olyan mintha azt mondanánk, hogy nem számít mi lesz 20 év múlva, én már holnap kíváncsi vagyok rá. És elpörög 20 éved 1 nap alatt... Nem akarok itt filizofálni, meg azt is megértem, hogy ahány ember annyi gondolkodás, csak nekem ez furcsa.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ez most komoly? Egyben akartam megnézni az évadot, erre spoilerbe se teszel egy ilyet!!!Realista24 írta:Úgyis meghal mindenki.

Egyébként én sem nézem hétről hétre, a nagyobb spoilerekre vak vagyok, kifejlődik egy idő után ez a képessége az embernek. Egy hónap alatt jön ki kb egy évad részenként, aztán egy év pihi. Intenzívebben megmarad bennem ha darálom. És még így is meg kell néznem egy season 1-6 recap videót, mielőtt belevágok ebbe