Példát mertem írni, szerintem nincs ezzel semmi baj, Benzema helyett odaírhattam volna Khedirat isMár kezdtem örülni ,hogy végre valaki aki egy érvelés során nem hozza fel a franciát, de nem, annyira unalmas már.De, hogy válaszoljak is, korábban a Manchester, az Inter és a Barca is le akarta igazolni Karimot, és akkoriban a Ferguson féle MU igencsak vonzó volt egy-egy játékosnak, de mégsem ment oda, mert bízott abban, hogy egyszer a Realban szerepelhet.

Amit meg írsz... lehet, hogy így volt, és én örülök ennek, mivel nekem is a francia a kedvenc játékosom a keretből. Mindenesetre míg a tavaly 23 éves Baleert egy barca érdeklődött (és egy Real valószínűleg nem), addig Benzemat 21 évesen kínáltuk meg egy ilyen szerződéssel, szóval picit fiatalabban érte a kiugrási lehetőség, nem biztos, hogy 23-24 vagy 25 évesen még mindig ránk várna. De rendben, én elfogadom amit írsz, csak szerintem ez sokkal inkább szól Bale ellen, mintsem arról, hogy mik történtek a múltjában, amit szerintem el lehet nézni, hiszen nem Barca mezben láttuk őt és nem nyalt senkit körbe a barcaból, ráadásul minket sem szidott soha. Mindössze egy tárgyalás folyt, aminek a komolysága biztos nem lehetett egyszintű a miénkkel. Katalán lapok... erről meg már nem csak a katalán lapok cikkeznek, hanem az egész világ. A lényeg h abból nem lett semmi, hogy a miénkből lesz-e valami, az hamarosan eldől.