Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. augusztus 18., péntek 18:36

Anthony írta:Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.

Elvek? Ha hétfőn torrentezed le, akkor elveid vannak?
a hackerek alatt az előző részekre gondoltam amik szintén kijöttek korábban

és nem torrent, hbo / hbo go :) kicsit jobb élmény tv-ről azért tűéles képpel :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 18., péntek 18:29

Zenealbumoknál is utálom amikor egyesével csepegtetik ki és mire.odajutok fele akkorát nem üt az album..
Egyben jó meghallgatni és úgy ad egy egészet.
Ugyanez a helyzet a sorozatoknál is.
Attól mert te, vagy bárki ezt máshogy látja, nem biztos, hogy mi hülyék vagyunk, vagy nem.biztos, hogy mi vagyunk a hülyék..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:24

En csak vicceltem :mrgreen: felőlem akkor nézitek, amikor akarjátok. Úgyis meghal mindenki. Spoiler vege.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 18:20

reeed_ati írta:Én fél nap alatt ledarrálnám a gecibe.
És imádnám
Sokkal jobb szeretem.úgy.nézni a sorikat, ha.lehet darálni, ez a türelmes várakozás nem az én műfajom.
Mert hülye vagy vazze, utána várhatnád a következő ilyen sorozatot.
Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF?

Ha kijön egy fullos évad a Netflixen, akkor megnézem. Ha kijön egy új album(lol), akkor az összes számot meghallgatom, nem csak egyet. Ha megveszek egy könyvet végigolvasom. Pont annyit nézünk meg, amennyi van, a kifogás arra van, hogy miért nem nézed meg.
Mikor elkezdesz egy számodra új sorozatot, és bejön, akkor ledarálod az egészet, nem szórakozol
Nem "LOL-os" a kifogás, mert akkor ezek szerint nem érted, hogy miről pofázok. És meg is magyarázod a további írásoddal. Ha kijön egy új album, akkor az együttes először csak 1-2 zenét ad be neked, nem rád zúdítja az egész albumot. Ha megveszel egy könyvet, jelen esetben a trónok harcát, akkor azt felejeztenként olvasod végig, nem egyben az egészet.
Realista24 írta:Nem vagyunk egyformák, de te furcsa vagy
Nem vagyunk egyformák nyílván R, de ebben mi a furcsa? Mindenki megzabálna mindent egyszerre... Közben meg én alig várom a hétfőt, hogy láthassam már, addigra a többiek már le se fogják szarni... Szóval érted... :)
Anthony írta:Elvek? Ha hétfőn torrentezed le, akkor elveid vannak?
Elveim baszki, mert meg van egy menet ami megadja a feeling-et, nem az, hogy egy hét alatt lenyomom a 8 évadot. Mikor újrázom, akkor persze, hog megnézek egy évadot egy éjszaka alatt, de az új részek azok mások.

Na de mostmá' tényleg mindegy, vegyétek úgy, mintha meg sem szólaltam volna. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 18:20

El Sie7e írta:
Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF? :lol:

Ha kijön egy fullos évad a Netflixen, akkor megnézem. Ha kijön egy új album(lol), akkor az összes számot meghallgatom, nem csak egyet. Ha megveszek egy könyvet végigolvasom. Pont annyit nézünk meg, amennyi van, a kifogás arra van, hogy miért nem nézed meg.
Mikor elkezdesz egy számodra új sorozatot, és bejön, akkor ledarálod az egészet, nem szórakozol :D
de itt nem arról van szó h kijönne egy full évad, egyesével jönnek az új GOT részek, és azért mert egy-két idióta hacker (vagy épp egy béna katalán HBO-s) korábban nyilvánosságra hozza a kövi részt, attól még sokan a megszokott mederben szeretnék a sorozatot nézni, és nem rúgják fel azt. elvek.
És te nem nézheted hétfőn? Vagy nem értem. Aki hétfőn akarja, nézze hétfőn. Aki meg kedden, az nézze kedden. Szerintem senki nem kényszeríti azokat, akik hétfőn akarják nézni, hogy nézzék meg hamarabb.
Én megnéztem mert spoilereznek mindenhol, ott is ahol nem számítok rá.
Ti eltudjátok ezeket kerülni, örüljetek neki.
Nem fogom azért az internetet is kikapcsolni mert csak hétfőn jön hivatalosan.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:17

Anthony írta:Ezt a 6-os részt véletlenül elérhetővé tette a spanyol hbo.
Ah, koszi. Kemények :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 18:16

Ezt a 6-os részt véletlenül elérhetővé tette a spanyol hbo.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:10

Anthony írta:Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.

Nem a hekkerek fenyegetőztek es ezért inkabb eléjük mentek? Valami ilyesmit olvastam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 18., péntek 18:08

Kiadná a spanyol hbo azutolso évadot te meg várnál jövő őszig, zszepen pörgesd hétfőnként :lol: :lol: :lol:

:lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 18:07

Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. augusztus 18., péntek 18:05

Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF? :lol:

Mikor elkezdesz egy számodra új sorozatot, és bejön, akkor ledarálod az egészet, nem szórakozol :D
de itt nem arról van szó h kijönne egy full évad, egyesével jönnek az új GOT részek, és azért mert egy-két idióta hacker (vagy épp egy béna katalán HBO-s) korábban nyilvánosságra hozza a kövi részt, attól még sokan a megszokott mederben szeretnék a sorozatot nézni, és nem rúgják fel azt. elvek.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:04

M1Ö írta:
volt írta:Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.

De ez egy olyan gyenge kifogás. Én is azóta bele szaladhattam volna vagy 6x a spoilerekbe, mert face-en meg instán is fent vagyok, de valahogy mégis megoldottam. Na de tényleg, hagyjuk, ki hogy szereti. Csak van még 7 rész (sokaknak már csak 6) azt illene beosztani. Mert aztán kész, vége, vóóót nincs... Ha ma kijönne az évadzáró, meg holnap az utolsó szezon, akkor is ledarálnátok az egészet? Hát lelketek rajta, de többet érdemel ez a sorozat. :hmmm:
Nem vagyunk egyformák, de te furcsa vagy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 18:01

De ez mi? "Kifogás?" WTF? :lol:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 18., péntek 17:58

M1Ö írta:... Ha ma kijönne az évadzáró, meg holnap az utolsó szezon, akkor is ledarálnátok az egészet? Hát lelketek rajta, de többet érdemel ez a sorozat. :hmmm:
Én fél nap alatt ledarrálnám a gecibe. :mrgreen:
És imádnám :-@

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 17:53

volt írta:Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.

De ez egy olyan gyenge kifogás. Én is azóta bele szaladhattam volna vagy 6x a spoilerekbe, mert face-en meg instán is fent vagyok, de valahogy mégis megoldottam. Na de tényleg, hagyjuk, ki hogy szereti. Csak van még 7 rész (sokaknak már csak 6) azt illene beosztani. Mert aztán kész, vége, vóóót nincs... Ha ma kijönne az évadzáró, meg holnap az utolsó szezon, akkor is ledarálnátok az egészet? Hát lelketek rajta, de többet érdemel ez a sorozat. :hmmm:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 17:31

M1Ö írta:
volt írta:Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.
Ilyen alapon megnézhettem volna én is. Direkt kerültem itt a Madridomon is ezt a fórumot, csak feltűnő volt, hogy nagyon pörög. Gondoltam, hogy a trónok miatt. Facebook-ot meg mindenen átszaladhatsz ha nem akarod meglátni. Na mindegy. Én még semmit nem tudok a következő részről és sokkal jobb így, hogy várom, mintha már láttam volna.

Írtátok a könyvet is. Az azért "valamennyire" más. Majd ha vége lesz a sorozatnak, neki esek a könyvnek, aztán "magamévá teszem", mert ott minden a fantáziádon múlik. Csak másabb, mintha megnézed előre levetítve az egészet. :)
Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 17:21

volt írta:Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.
Ilyen alapon megnézhettem volna én is. Direkt kerültem itt a Madridomon is ezt a fórumot, csak feltűnő volt, hogy nagyon pörög. Gondoltam, hogy a trónok miatt. Facebook-ot meg mindenen átszaladhatsz ha nem akarod meglátni. Na mindegy. Én még semmit nem tudok a következő részről és sokkal jobb így, hogy várom, mintha már láttam volna.

Írtátok a könyvet is. Az azért "valamennyire" más. Majd ha vége lesz a sorozatnak, neki esek a könyvnek, aztán "magamévá teszem", mert ott minden a fantáziádon múlik. Csak másabb, mintha megnézed előre levetítve az egészet. :)

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 17:07

M1Ö írta:
Anthony írta:Hétfőn mért jobb?
Jobb, mert így van meg a hangulata és nem úgy, hogy bedarálok mindent egyszerre. Van aki érzi, van aki nem, de én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet hétfőig várni. :)
lordgabi írta: ...hétfő gyere.
Te vagy az én emberem! :sly: :)
kelemen.istvan írta:Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.
Nincs gond a kiszivárgott hírrel, csak mindenki ugrott rá, mint keselyű a dögre. :) Így nincs meg az az érzés. Lehet én vagyok túl "romantikus" de ez olyan, hogy nem küzdesz meg a csajodért, hanem inkább kifizeted :D Így nincs meg az, hogy húúú de várom már a következő részt, vajon mi lesz? Közben teóriákat gyártassz magadban, hogy vajon mi merre hány méter. Ezt mind kihagyod, e helyett bummm, már másnap megnézed a köv részt. A rendezők sem véletlen hagyják a végére a csattanókat. :)
Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 16:53

Anthony írta:Hétfőn mért jobb?
Jobb, mert így van meg a hangulata és nem úgy, hogy bedarálok mindent egyszerre. Van aki érzi, van aki nem, de én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet hétfőig várni. :)
lordgabi írta: ...hétfő gyere.
Te vagy az én emberem! :sly: :)
kelemen.istvan írta:Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.
Nincs gond a kiszivárgott hírrel, csak mindenki ugrott rá, mint keselyű a dögre. :) Így nincs meg az az érzés. Lehet én vagyok túl "romantikus" de ez olyan, hogy nem küzdesz meg a csajodért, hanem inkább kifizeted :D Így nincs meg az, hogy húúú de várom már a következő részt, vajon mi lesz? Közben teóriákat gyártassz magadban, hogy vajon mi merre hány méter. Ezt mind kihagyod, e helyett bummm, már másnap megnézed a köv részt. A rendezők sem véletlen hagyják a végére a csattanókat. :)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 18., péntek 16:50

GOT :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: