a hackerek alatt az előző részekre gondoltam amik szintén kijöttek korábbanAnthony írta:Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.
Elvek? Ha hétfőn torrentezed le, akkor elveid vannak?
és nem torrent, hbo / hbo go

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. augusztus 18., péntek 18:36
a hackerek alatt az előző részekre gondoltam amik szintén kijöttek korábbanAnthony írta:Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 18., péntek 18:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 18:20
Mert hülye vagy vazze, utána várhatnád a következő ilyen sorozatot.reeed_ati írta:Én fél nap alatt ledarrálnám a gecibe.
És imádnám
Sokkal jobb szeretem.úgy.nézni a sorikat, ha.lehet darálni, ez a türelmes várakozás nem az én műfajom.
Nem "LOL-os" a kifogás, mert akkor ezek szerint nem érted, hogy miről pofázok. És meg is magyarázod a további írásoddal. Ha kijön egy új album, akkor az együttes először csak 1-2 zenét ad be neked, nem rád zúdítja az egész albumot. Ha megveszel egy könyvet, jelen esetben a trónok harcát, akkor azt felejeztenként olvasod végig, nem egyben az egészet.Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF?
Ha kijön egy fullos évad a Netflixen, akkor megnézem. Ha kijön egy új album(lol), akkor az összes számot meghallgatom, nem csak egyet. Ha megveszek egy könyvet végigolvasom. Pont annyit nézünk meg, amennyi van, a kifogás arra van, hogy miért nem nézed meg.
Mikor elkezdesz egy számodra új sorozatot, és bejön, akkor ledarálod az egészet, nem szórakozol
Nem vagyunk egyformák nyílván R, de ebben mi a furcsa? Mindenki megzabálna mindent egyszerre... Közben meg én alig várom a hétfőt, hogy láthassam már, addigra a többiek már le se fogják szarni... Szóval érted...Realista24 írta:Nem vagyunk egyformák, de te furcsa vagy
Elveim baszki, mert meg van egy menet ami megadja a feeling-et, nem az, hogy egy hét alatt lenyomom a 8 évadot. Mikor újrázom, akkor persze, hog megnézek egy évadot egy éjszaka alatt, de az új részek azok mások.Anthony írta:Elvek? Ha hétfőn torrentezed le, akkor elveid vannak?
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 18:20
És te nem nézheted hétfőn? Vagy nem értem. Aki hétfőn akarja, nézze hétfőn. Aki meg kedden, az nézze kedden. Szerintem senki nem kényszeríti azokat, akik hétfőn akarják nézni, hogy nézzék meg hamarabb.El Sie7e írta:de itt nem arról van szó h kijönne egy full évad, egyesével jönnek az új GOT részek, és azért mert egy-két idióta hacker (vagy épp egy béna katalán HBO-s) korábban nyilvánosságra hozza a kövi részt, attól még sokan a megszokott mederben szeretnék a sorozatot nézni, és nem rúgják fel azt. elvek.Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF?![]()
Ha kijön egy fullos évad a Netflixen, akkor megnézem. Ha kijön egy új album(lol), akkor az összes számot meghallgatom, nem csak egyet. Ha megveszek egy könyvet végigolvasom. Pont annyit nézünk meg, amennyi van, a kifogás arra van, hogy miért nem nézed meg.
Mikor elkezdesz egy számodra új sorozatot, és bejön, akkor ledarálod az egészet, nem szórakozol
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:17
Ah, koszi. KeményekAnthony írta:Ezt a 6-os részt véletlenül elérhetővé tette a spanyol hbo.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:10
Nem a hekkerek fenyegetőztek es ezért inkabb eléjük mentek? Valami ilyesmit olvastam.Anthony írta:Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 18., péntek 18:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 18:07
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. augusztus 18., péntek 18:05
de itt nem arról van szó h kijönne egy full évad, egyesével jönnek az új GOT részek, és azért mert egy-két idióta hacker (vagy épp egy béna katalán HBO-s) korábban nyilvánosságra hozza a kövi részt, attól még sokan a megszokott mederben szeretnék a sorozatot nézni, és nem rúgják fel azt. elvek.Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:04
Nem vagyunk egyformák, de te furcsa vagyM1Ö írta:volt írta:Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.
De ez egy olyan gyenge kifogás. Én is azóta bele szaladhattam volna vagy 6x a spoilerekbe, mert face-en meg instán is fent vagyok, de valahogy mégis megoldottam. Na de tényleg, hagyjuk, ki hogy szereti. Csak van még 7 rész (sokaknak már csak 6) azt illene beosztani. Mert aztán kész, vége, vóóót nincs... Ha ma kijönne az évadzáró, meg holnap az utolsó szezon, akkor is ledarálnátok az egészet? Hát lelketek rajta, de többet érdemel ez a sorozat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 18:01
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 18., péntek 17:58
Én fél nap alatt ledarrálnám a gecibe.M1Ö írta:... Ha ma kijönne az évadzáró, meg holnap az utolsó szezon, akkor is ledarálnátok az egészet? Hát lelketek rajta, de többet érdemel ez a sorozat.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 17:53
volt írta:Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 17:31
Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.M1Ö írta:Ilyen alapon megnézhettem volna én is. Direkt kerültem itt a Madridomon is ezt a fórumot, csak feltűnő volt, hogy nagyon pörög. Gondoltam, hogy a trónok miatt. Facebook-ot meg mindenen átszaladhatsz ha nem akarod meglátni. Na mindegy. Én még semmit nem tudok a következő részről és sokkal jobb így, hogy várom, mintha már láttam volna.volt írta:Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.
Írtátok a könyvet is. Az azért "valamennyire" más. Majd ha vége lesz a sorozatnak, neki esek a könyvnek, aztán "magamévá teszem", mert ott minden a fantáziádon múlik. Csak másabb, mintha megnézed előre levetítve az egészet.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 17:21
Ilyen alapon megnézhettem volna én is. Direkt kerültem itt a Madridomon is ezt a fórumot, csak feltűnő volt, hogy nagyon pörög. Gondoltam, hogy a trónok miatt. Facebook-ot meg mindenen átszaladhatsz ha nem akarod meglátni. Na mindegy. Én még semmit nem tudok a következő részről és sokkal jobb így, hogy várom, mintha már láttam volna.volt írta:Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 17:07
Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.M1Ö írta:Jobb, mert így van meg a hangulata és nem úgy, hogy bedarálok mindent egyszerre. Van aki érzi, van aki nem, de én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet hétfőig várni.Anthony írta:Hétfőn mért jobb?
Te vagy az én emberem!lordgabi írta: ...hétfő gyere.![]()
Nincs gond a kiszivárgott hírrel, csak mindenki ugrott rá, mint keselyű a dögre.kelemen.istvan írta:Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.Így nincs meg az az érzés. Lehet én vagyok túl "romantikus" de ez olyan, hogy nem küzdesz meg a csajodért, hanem inkább kifizeted
Így nincs meg az, hogy húúú de várom már a következő részt, vajon mi lesz? Közben teóriákat gyártassz magadban, hogy vajon mi merre hány méter. Ezt mind kihagyod, e helyett bummm, már másnap megnézed a köv részt. A rendezők sem véletlen hagyják a végére a csattanókat.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 16:53
Jobb, mert így van meg a hangulata és nem úgy, hogy bedarálok mindent egyszerre. Van aki érzi, van aki nem, de én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet hétfőig várni.Anthony írta:Hétfőn mért jobb?
Te vagy az én emberem!lordgabi írta: ...hétfő gyere.
Nincs gond a kiszivárgott hírrel, csak mindenki ugrott rá, mint keselyű a dögre.kelemen.istvan írta:Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 18., péntek 16:50
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem