Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 19., szombat 23:19

ikarus93 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nevetségesen elrontották, az hogy 1 nap alatt ott van a holló Sárkánykőn na meg a sàrkányokkal ilyen hamar odaért, de tegyük fel a sárkânyok repülnek annyival mint egy Repülő, a holló akkor se fog odaérni pár óra alatt Sárkánykőre. Ez nagy hiba volt, a sorozatra nézve, de Euron is meg Jaime is ugyan ez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából arra leszek kiváncsi, hogy mennyire lesz terhes Cersei amikor Királyvárba érnek Jonék. Mert gondolom nem 1 napnak kellene lennie a hajóútnak. Bár gondolom annyi lesz. :lol:

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 19., szombat 22:48

palesz77 írta:
Remy írta:Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem mondjuk az elég kiábrándító volt, hogy 1 nap alatt egy holló eljutott északról délre, és még vissza is ért onnan Dany a sárkányaival. Új szintre lépett a távolságok leszarása.. :lol:

Tényleg parádés volt amúgy ezen kívül, bár az is vicces volt, hogy eddig soha nem követte a +2 sárkány Danyéket emlékeim szerint amikor mentek valahova, csatába se, most igen. Ott már várható volt, hogy egyiküktől könnyes búcsút veszünk.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nevetségesen elrontották, az hogy 1 nap alatt ott van a holló Sárkánykőn na meg a sàrkányokkal ilyen hamar odaért, de tegyük fel a sárkânyok repülnek annyival mint egy Repülő, a holló akkor se fog odaérni pár óra alatt Sárkánykőre. Ez nagy hiba volt, a sorozatra nézve, de Euron is meg Jaime is ugyan ez.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 19., szombat 21:56

Remy írta:Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.
Ebből kiderül, ki miért is nézi ezt a sorozatot. :D
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 19., szombat 21:09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem mondjuk az elég kiábrándító volt, hogy 1 nap alatt egy holló eljutott északról délre, és még vissza is ért onnan Dany a sárkányaival. Új szintre lépett a távolságok leszarása.. :lol:

Tényleg parádés volt amúgy ezen kívül, bár az is vicces volt, hogy eddig soha nem követte a +2 sárkány Danyéket emlékeim szerint amikor mentek valahova, csatába se, most igen. Ott már várható volt, hogy egyiküktől könnyes búcsút veszünk.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 19., szombat 20:58

Na, újráztam a GoT 7x6-ot. Nálam az egész sorozatot nézve a legjobbak között van ez a rész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 19., szombat 15:12

The Defenders episode 1
7
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 19., szombat 11:49

ViktoR4 írta::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aki még nem látta a 6. részt, az ne nézze meg.

ViktoR4
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2017. augusztus 19., szombat 11:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. augusztus 18., péntek 20:57

M1Ö írta: De erre ott van az, hogy visszanézed. Én is visszanéztem már többször, hogy minden tiszta legyen. Attól még nem kell ledarálni.
Az a baj, hogy elég sok sorozatot követek, mellette filmeket is néz az ember, a háztartás meg szalad, szóval az újrázás picit luxus így időben. :mrgreen:

Annyira meg nem vagyok nagy GoT fan, hogy prioritás legyen. Ha jobban beszippantott volna, akkor tuti találok időt a visszanézésre persze :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 18., péntek 19:20

és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra
Nem hiszem, Nikolaj Coster-Waldau azt mondta Októberben kezdik a forgatást. Jövő őszi premier reálisnak tűnik.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 19:20

d.gergo írta:Intenzívebben megmarad bennem ha darálom. És még így is meg kell néznem egy season 1-6 recap videót, mielőtt belevágok ebbe
De erre ott van az, hogy visszanézed. Én is visszanéztem már többször, hogy minden tiszta legyen. Attól még nem kell ledarálni.
reeed_ati írta:Mi van akkor, ha hétvégén mindketten feldobjuk a bakancsot?
Én úgy megyek el, hogy láttam ezt a kicseszett epic részt, te meg úgy, hogy vártál csak rá, holott minden adva volt, még a HD is..

Nyilván ökörség, ugyanúgy mint a tiéd, sztem engedjük el és jó szórakozást hozzá hétfőre..
Inkább vissza a GoT topicba.
Hát akkor oda a "kielégülésem" de ilyen alapon ne is kezdjük el nézni, mert lehet már most a hozzászólás küldés után meghalok. :roll: :lol: A példám meredek volt, de ez konkrétan hülyeség... Még ha amúgy nem is az, mert tényleg beadhatjuk a kulcsot bármikor. :mrgreen: Na de ez már tényleg 6x túl van gondolva, nézze mindenki úgy, ahogy a kedve tartja, nekem meg ja, remélem meg lesz a szórakozásom hétfőn a résszel. B-)
és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra.
Nem tudom, hogy fogom kibirni, a Westworld lesz egy kis tűzoltás a nagy várakozás közepette.
Biztos ami biztos, nézd meg akkor az utolsó részt is az évadból, akko' má nem mindegy? :mrgreen: Egyszer élünk, de akkor nagyon :lol: Na, tényleg ez volt az utolsó hsz-em a témában, nem g***zek... :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 18., péntek 19:15

és feltehetőleg 2 évet várhatunk majd az új évadra.
Nem tudom, hogy fogom kibirni, a Westworld lesz egy kis tűzoltás a nagy várakozás közepette.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 18., péntek 19:06

M1Ö írta:
Nagyon meredek hasonlat, (NAGYON MEREDEK HASONLAT!!!) de ez kis (NAGY) túlzással olyan mintha azt mondanánk, hogy nem számít mi lesz 20 év múlva, én már holnap kíváncsi vagyok rá. És elpörög 20 éved 1 nap alatt...Nem akarok itt filizofálni, meg azt is megértem, hogy ahány ember annyi gondolkodás, csak nekem ez furcsa. :)
Mi van akkor, ha hétvégén mindketten feldobjuk a bakancsot?
Én úgy megyek el, hogy láttam ezt a kicseszett epic részt, te meg úgy, hogy vártál csak rá, holott minden adva volt, még a HD is.. :mrgreen:

Nyilván ökörség, ugyanúgy mint a tiéd, sztem engedjük el és jó szórakozást hozzá hétfőre.. :)
Inkább vissza a GoT topicba. :D

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 18., péntek 19:03

M1Ö írta: De hogy lehet az, hogy nem üt nagyobbat (legyen az zene, film vagy bármi) hogy csak húúúzzák, húúúzák, aztán bummm, olyat kapsz, hogy le esik az állad. A Hehe féle nem normálisak hagyjanak a 2. osztályú poreszukkal... :lol:
Nagyobbat ütne, ha közben nem spoilereznék le. Ha lelövik a poént, akkor várhatok akár 1 évet is, nem fog akkorát ütni.
Így jobban meglepődök, még ha idő előtt is néztem, mintha hétfőn nézném úgy, hogy pár dolgot tudok már a részből előre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 18., péntek 18:52

Realista24 írta:En csak vicceltem :mrgreen: felőlem akkor nézitek, amikor akarjátok. Úgyis meghal mindenki. Spoiler vege.
Ezt már nagyon rég ellottek. Valar morghulis
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 18:51

reeed_ati írta:Zenealbumoknál is utálom amikor egyesével csepegtetik ki és mire.odajutok fele akkorát nem üt az album..
Egyben jó meghallgatni és úgy ad egy egészet.
Ugyanez a helyzet a sorozatoknál is.
De hogy lehet az, hogy nem üt nagyobbat (legyen az zene, film vagy bármi) hogy csak húúúzzák, húúúzák, aztán bummm, olyat kapsz, hogy le esik az állad. A Hehe féle nem normálisak hagyjanak a 2. osztályú poreszukkal... :lol:

Nagyon meredek hasonlat, (NAGYON MEREDEK HASONLAT!!!) de ez kis (NAGY) túlzással olyan mintha azt mondanánk, hogy nem számít mi lesz 20 év múlva, én már holnap kíváncsi vagyok rá. És elpörög 20 éved 1 nap alatt... Nem akarok itt filizofálni, meg azt is megértem, hogy ahány ember annyi gondolkodás, csak nekem ez furcsa. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. augusztus 18., péntek 18:44

Realista24 írta:Úgyis meghal mindenki.
Ez most komoly? Egyben akartam megnézni az évadot, erre spoilerbe se teszel egy ilyet!!! :vivo:

:lol:

Egyébként én sem nézem hétről hétre, a nagyobb spoilerekre vak vagyok, kifejlődik egy idő után ez a képessége az embernek. Egy hónap alatt jön ki kb egy évad részenként, aztán egy év pihi. Intenzívebben megmarad bennem ha darálom. És még így is meg kell néznem egy season 1-6 recap videót, mielőtt belevágok ebbe :mrgreen:

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. augusztus 18., péntek 18:36

Anthony írta:Nem volt semmi hacker. A spanyol hbo elérhetővé tette.

Elvek? Ha hétfőn torrentezed le, akkor elveid vannak?
a hackerek alatt az előző részekre gondoltam amik szintén kijöttek korábban

és nem torrent, hbo / hbo go :) kicsit jobb élmény tv-ről azért tűéles képpel :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 18., péntek 18:29

Zenealbumoknál is utálom amikor egyesével csepegtetik ki és mire.odajutok fele akkorát nem üt az album..
Egyben jó meghallgatni és úgy ad egy egészet.
Ugyanez a helyzet a sorozatoknál is.
Attól mert te, vagy bárki ezt máshogy látja, nem biztos, hogy mi hülyék vagyunk, vagy nem.biztos, hogy mi vagyunk a hülyék..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 18:24

En csak vicceltem :mrgreen: felőlem akkor nézitek, amikor akarjátok. Úgyis meghal mindenki. Spoiler vege.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: