reeed_ati írta:Én fél nap alatt ledarrálnám a gecibe.
És imádnám
Sokkal jobb szeretem.úgy.nézni a sorikat, ha.lehet darálni, ez a türelmes várakozás nem az én műfajom.
Mert hülye vagy vazze, utána várhatnád a következő ilyen sorozatot.
Anthony írta:De ez mi? "Kifogás?" WTF?
Ha kijön egy fullos évad a Netflixen, akkor megnézem. Ha kijön egy új album(lol), akkor az összes számot meghallgatom, nem csak egyet. Ha megveszek egy könyvet végigolvasom. Pont annyit nézünk meg, amennyi van, a kifogás arra van, hogy miért nem nézed meg.
Mikor elkezdesz egy számodra új sorozatot, és bejön, akkor ledarálod az egészet, nem szórakozol
Nem "LOL-os" a kifogás, mert akkor ezek szerint nem érted, hogy miről pofázok. És meg is magyarázod a további írásoddal. Ha kijön egy új album, akkor az együttes először csak 1-2 zenét ad be neked, nem rád zúdítja az egész albumot. Ha megveszel egy könyvet, jelen esetben a trónok harcát, akkor azt felejeztenként olvasod végig, nem egyben az egészet.
Realista24 írta:Nem vagyunk egyformák, de te furcsa vagy
Nem vagyunk egyformák nyílván R, de ebben mi a furcsa? Mindenki megzabálna mindent egyszerre... Közben meg én alig várom a hétfőt, hogy láthassam már, addigra a többiek már le se fogják szarni... Szóval érted...
Anthony írta:Elvek? Ha hétfőn torrentezed le, akkor elveid vannak?
Elveim baszki, mert meg van egy menet ami megadja a feeling-et, nem az, hogy egy hét alatt lenyomom a 8 évadot. Mikor újrázom, akkor persze, hog megnézek egy évadot egy éjszaka alatt, de az új részek azok mások.
Na de mostmá' tényleg mindegy, vegyétek úgy, mintha meg sem szólaltam volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero