Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 18., péntek 15:56

Amúgy fent vna már jó minőségben és magyar felirat is van hozzá, de ti várjatok becsülettel hétfőig a kalózkodással. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. augusztus 18., péntek 15:12

Anthony írta:
M1Ö írta:Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal? :) Nem tudjátok mi a jó basszus... :/
Hétfőn mért jobb? :lol:
Közbe ha nem laksz egy barlangban elspoilereznek mindent. És most aztán van mit elspoilerezni, nem egy filler rész.
Én még egybe sem futottam bele, GoT legnagyobb magyar oldala sem foglalkozik a résszel, aki hozzászólásban megemlít egy spoilert is, bannolják, ismerőseim sem raktak ki semmit, csak egy ember, hogy honnan lehet beszerezni hamarabb az új rész, itt is csend van :ike: ...hétfő gyere. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 18., péntek 15:05

M1Ö írta:Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal? :) Nem tudjátok mi a jó basszus... :/
Hétfőn mért jobb? :lol:
Közbe ha nem laksz egy barlangban elspoilereznek mindent. És most aztán van mit elspoilerezni, nem egy filler rész.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 18., péntek 14:34

Realista24 írta: de hogy mennyire el vannak nyújtva a dolgok, és jelenetek...elkezdtem tekergetni. :/
Feszültségkeltés. :shifty: :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 18., péntek 14:29

Hát várni szar az biztos. Amúgy féltem, hogy belefutok a spoilerekbe. Így is sok okos teóriakent adja elő azt amit a kiszivargott forgató könyvben olvasott. Agyrakot kapok tőlük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 18., péntek 14:25

Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal? :) Nem tudjátok mi a jó basszus... :/
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 18., péntek 14:22

Nézem a negyedik évadot az Americansból, nem rossz, de hogy mennyire el vannak nyújtva a dolgok, és jelenetek...elkezdtem tekergetni. :/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 18., péntek 14:20

Marvel's The Punisher — Teaser.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 18., péntek 13:59

h3x0r: Ez a mondat az első évadban is elhangzott. Pont a minap láttam a jelenetet. :)

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 18., péntek 13:32

h3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.
Akkor meg is van a sorozat zárójelenete. :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 18., péntek 12:54

h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor lehet gyereke ha Jon Snow akasztja be neki. :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 18., péntek 9:04

peti_madrid írta:
h3x0r írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg az elso evadban, amikor Khal Drogo haldoklott, akkor egy boszorkany segitsegevel nem tudom milyen fekete magiat hasznalva probalta megmenteni a ferjet, de nem sikerult, sőt, el is vetelt. Mintha a magia resze lett volna, hogy soha tobbet nem lehet gyermeke, de mar nem emlekszem pontosan. Ezek utan szulettek meg a sarkanyai, amit az egyetlen gyermekeinek tekint.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En is igy tudtam, hogy az a kuruzslas betett neki azzal a boszorkannyal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. augusztus 18., péntek 0:23

h3x0r írta:
Drake írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem? :hmmm: Vagy netán Drogo dorongja átrendezte odabent? :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg az elso evadban, amikor Khal Drogo haldoklott, akkor egy boszorkany segitsegevel nem tudom milyen fekete magiat hasznalva probalta megmenteni a ferjet, de nem sikerult, sőt, el is vetelt. Mintha a magia resze lett volna, hogy soha tobbet nem lehet gyermeke, de mar nem emlekszem pontosan. Ezek utan szulettek meg a sarkanyai, amit az egyetlen gyermekeinek tekint.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En is igy tudtam, hogy az a kuruzslas betett neki azzal a boszorkannyal.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 17., csütörtök 23:55

GoT 7x6
reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na most walkerekből csak ennyi van??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miutan az ejkiraly barkit atvaltoztathat white walkerre, peldaul ott volt korabban az a csecsemo, ezert fogalmunk sincs, hogy osszesen hanyan lehetnek. Akik mellette voltak, azok csak a lovas tabornokai, rajtuk kivul a harcmezon is tobb egyszeru white walker van a sok elohalott kozott. Craster (Gilly apja/ferje) azert rendesen termelt az ejkiralynak. Azt nem tudjuk, hogy pontosan hany csecsemot adott oda, de a kicsi Sam volt pont a szazadik gyermeke.
ikarus93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vittek magukkal obszidiánt, mindenkinél volt, de a Wightokat meg lehet ölni sima karddal,tűzzel is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sima karddal pont hogy nem lehet oket megolni, csak sarkanyuveggel, valyriai acellal, tuzzel vagy sarkanytuzzel. A white walkereknel a sima tuz mar nem mukodik, de a sarkanytuz igen.

Amikor a Vereb Gendry porolykalapacsaval az egyiket fejbe vagta, a fel koponyajat levitte, de nem tudta megolni. (az 1:06:01-es verzioban 44:12-nel) Mikor ujra ra tamadt, akkor mar inkabb a jeget utotte, hogy beleessen a vizbe. Majd o is elokapott egy sarkanyuveget a zsebebol, amivel mar jutott is valamire.

Drake írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem? :hmmm: Vagy netán Drogo dorongja átrendezte odabent? :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 17., csütörtök 21:10

6. Részben volt egy sokat mondható történés, ami szerintem Azor Ahai beigazolodasa :
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://68.media.tumblr.com/ab1352a732f ... zj_540.gif

Gondolom ez jelzi, hogy másodszor is feltamadt Jon most a jegben.
K

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2017. augusztus 17., csütörtök 19:46

Még mindig GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többször is elhangzott a 6.részben,hogy Daenerysnek nem lehet gyereke...Valami történt a korábbi évadokban vele ami nem ugrik be hirtelen nekem? :hmmm: Vagy netán Drogo dorongja átrendezte odabent? :mrgreen:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:48

Anthony írta:
GOT 7x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek bányászták mint az agyatlanok az obszidiánt, akkor mért nem olyan fegyverekkel mentek a falon túlra he?
Lesz még itt Deny-Jon smároltunk, fúúj pillanat :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vittek magukkal obszidiánt, mindenkinél volt, de a Wightokat meg lehet ölni sima karddal,tűzzel is.
Nyilván ennek a nagy bányászásnak akkor lesz majd meg az eredménye, mikor eljön a Battle for the Dawn (Mások vs Emberek) az utolsó évadban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:36

Got76
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy írod bánysszák a dragon glasst, de az csak a walkerek ellen kell, ha jól vágom?, az élőhalottak simán megölhetőek.

Na most walkerekből csak ennyi van??
Mert akkor elég lett vna 3nyílvessző, meg egy Ramsay Bolton és vége is a.másoknak. :mrgreen: :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:33

Anthony írta:
GOT 7x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek bányászták mint az agyatlanok az obszidiánt, akkor mért nem olyan fegyverekkel mentek a falon túlra he?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vitték Gendryt, gondolom nem volt aki megkovácsolja őket nagy gyorsban :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 17., csütörtök 12:31

GOT 7x06
Lesz még itt Deny-Jon smároltunk, fúúj pillanat :lol:

Vissza: