Távol áll tőlem a politika, híreket sem nézek, olvasni csak ritkán, de amikor meglátok egy ilyen véleményt,
mint ericcoé, hát lefordulok a székről.
Most pedig ránéz az okostelefonjára és látja, hogy itt az élet jobb, mint ott az 50 fokos melegben, ahol a többnejűségnek köszönhetően csak a gazdagoknak jut punszi.
Jah, valóban úgy néznek ki, mint akik dugni jöttek.
Ami 2015-ben volt, az semmi. Ha az igazi tömeg megindul, nincs az a kerítés, ami megállítsa őket
Mondd ezt azoknak, akiknek a telkén vonult át naponta több ezer ilyen csőcselék. Közöd nem volt az egészhez, de úgy osztod az észt, mintha átélted volna.
Amúgy aki azt hiszi, hogy a nyugat-európai politikusok nem tesznek semmit, az nem figyeli a híreket, vagy simán bedől az orosz propagandának. Rendszeresen vannak razziák, megfigyelések, a menekültek regisztrálása nagy erőkkel folyik jelenleg is, akit tudnak átszűrnek, elszállásolnak, ha úgy van, kiutasítanak.
Még jó, hogy vannak razziák, elvégre a rendőröknek is kell dolgozni. Regisztrálás? Láthatjuk, hogy faszán működik, csak a szerencsének köszönhető, hogy most 13-an haltak meg, nem 130-an. Ha bármit is tennének a politikusok, akkor meg lennének ezek előzve, nem utólag zárnának le városokat...félévente elkapnak egy arcot, remek munka. Azt is csak azért, mert balfa.z volt.
Aki a bezárkózás politkáját, a kollektív bűnösséget hirdeti, az az európai kultúra ellensége.
Akkor én ellenség vagyok, de kívánom, hogy fogadj te engedj be párat a városotokba, aki most még orvos, de fél év vagy egy múlva lehet, hogy aktiválják, ha más nem fenyegetéssel, bármivel. Hajrá. Legyél az európai kultúra nagykövete, néhány ilyen alakkal melletted. Én köszi, nem kérek belőle egy darabot sem.
Ok, majd ha neadjisten ismét orosz tankok fognak vonulni Budapesten, ne csodálkozzunk, ha a most leszart és lesajnált nyugat-európai országok hasonlóan reagálnak majd. Trianon előtt ugyanebbe a hibába estünk bele. Elég elolvasni Adytól a Nagyváradi Naplót. 100 év alatt semmit sem változtunk, semmit.
Neked biztos sokkal jobb lesz, ha arabok jönnek, robbanómellénnyel a testükre erősítve.