OFF
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: OFF
mauro silva helyére berakod essient, stam helyére meg maldinit, laudrup helyére meg ronaldinhot és egyetértek veled

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Németh Szilárd kedveli ezt.H.E.H.E. írta:az a jobbik már nem létezik, amelyik megoldotta volna.

Minden olyan lépés, amely valamelyest is hazánk érdekében a migráció ellen született, a Jobbik ötlete volt. Hogy ezt Takony Árpi médiája, meg Finkelstein bácsi gépezete hogyan kommunikálja, az már egy másik történet.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- H.E.H.E.
az a jobbik már nem létezik, amelyik megoldotta volna.
lehet szidni viktort a stadionért, a haveroknak való pénzek és lehetőségek elosztásáért, viszont migránskérdésben egyértelműen neki van jó álláspontja hálistennek, aztán nagynehezen európa is kezd ráérezni, hogy nem biztos, hogy a liberális, elfogadó út vezet a jövőbe, mert a vírus és az élősködő teljesen ránktelepszik és megfojt minket. pl most a héten az olaszoknál telt be a pohár.
meg lehet nézni londonban, párizsban mi megy már évek óta.
nyugat-európa elbukott, maguknak köszönhetik.
lehet szidni viktort a stadionért, a haveroknak való pénzek és lehetőségek elosztásáért, viszont migránskérdésben egyértelműen neki van jó álláspontja hálistennek, aztán nagynehezen európa is kezd ráérezni, hogy nem biztos, hogy a liberális, elfogadó út vezet a jövőbe, mert a vírus és az élősködő teljesen ránktelepszik és megfojt minket. pl most a héten az olaszoknál telt be a pohár.
erről beszélek, aki személyesen is átél ilyesmit, az nem mond ilyen barom faszságokat, hogy de hát ezek csak menekültek, egyem a szívüket meg a kicsi szájukat.(a feleségem, a kislányunkkal a hasában pár órával előtte volt ott, ahol végigsöpört az itteni elmeroggyant terrorista a kamionjával)
meg lehet nézni londonban, párizsban mi megy már évek óta.
nyugat-európa elbukott, maguknak köszönhetik.
így van, mindenkinek aki azt hiszi minden rendben van és van bármi esély, hogy asszimilálódjanak és tökéletes utópia lesz.De akkor általánosan gondoltad csak az embereknek írni ezek szerint.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Swineherd
Ő nem, majd az ellenbalos kurucpisták! Azok biztosan.ziro4vr írta:Pipitával én nem akarok semmilyen eszmecserébe belemenni a témában, de Vona nevén nekem is fennakadt a szemem...őő aztán rendet tesz..ahha.![]()
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Swineherd
Nem vagyok naprakész azzal kapcsolatban, hogyan is nevezik magukat manapság az elvbarátaid által tenyésztett élősködők.Pipita írta:Marcelo, Ronaldo, vagy Casillas volt az?![]()
Hogy mi a politikai megújhodás első lépése? El kell takarítani a púpos Merkelt.
De írhattam volna a hazánkban regnáló szemfényvesztő lókupecet is. Pénzért beenged bárkit, de a buta nyuggereknek szabadságharcol, meg végvári vitézkedik egy kicsit. A nagy honvédő.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt Debrecenbe nem lehet este kimenni az utcára a sok koszos cigány miatt akik terrorizálják a népet.
Bejönnek falurol és csak a balhét keresik, kés is van náluk. Ezeket ha nem szoritják vissza akkor csúnya világ lesz itt, és ez csak egy a sok probléma közül amit a Jobbik megoldhatna.
Nekünk a cigánykérdést kell megoldani sürgősen, hogy ne legyenek Olaszliszkák.
Bejönnek falurol és csak a balhét keresik, kés is van náluk. Ezeket ha nem szoritják vissza akkor csúnya világ lesz itt, és ez csak egy a sok probléma közül amit a Jobbik megoldhatna.
Nekünk a cigánykérdést kell megoldani sürgősen, hogy ne legyenek Olaszliszkák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. augusztus 17., csütörtök 21:50-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pipita kedvenckéi

Marcelo, Ronaldo, vagy Casillas volt az?

Steve-vel én is, na most zavart érzek az erőben.nem akarlak te tulok, pont hogy egyetértek veled.
Wat? Egész Európában rendet fog tenni Vona? Vona fogja megoldani a svéd másod-harmadgenerációs bevándorlók problémáit? Hát hogy jön ez most ide? Mit nem értek?Vona bácsi rendet fog itt tenni, csak kapja meg a hatalmat.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Sry. Azt hittem a lépkedjetek-többesszámban-tojáshéjakon mondatodból, hogy engem is belekeversz. Ezért írtam, hogy engem nem kell meggyőzni semmiről, mert abszolút megértem amiről írsz.H.E.H.E. írta:nem akarlak te tulok, pont hogy egyetértek veled.Szóval engem ne akarj meggyőzni semmiről.
(a feleségem, a kislányunkkal a hasában pár órával előtte volt ott, ahol végigsöpört az itteni elmeroggyant terrorista a kamionjával)
De akkor általánosan gondoltad csak az embereknek írni ezek szerint.
- ikarus93
Vona bácsi rendet fog itt tenni, csak kapja meg a hatalmat.
Nem vagyok jobbikos csak jobbos, de néha kellenek a radikális lépések ahhoz, hogy jobb legyen az országnak és ahogy a világ alakul kelleni fognak az erőskezű vezetők.
A liberalizmusnak leàldozóbban, a visszaélések miatt.
A sok afrikai megrohamozza európát, nekünk befellegzett.
Nem vagyok jobbikos csak jobbos, de néha kellenek a radikális lépések ahhoz, hogy jobb legyen az országnak és ahogy a világ alakul kelleni fognak az erőskezű vezetők.
A liberalizmusnak leàldozóbban, a visszaélések miatt.
A sok afrikai megrohamozza európát, nekünk befellegzett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. augusztus 17., csütörtök 21:36-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- H.E.H.E.
nem akarlak te tulok, pont hogy egyetértek veled.Szóval engem ne akarj meggyőzni semmiről.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Steve
Nézd szerintem rossz emberrel kezdesz el vitatkozni, mert én rohadtul nem pártolok semmilyen szélsőséget és kiver a víz a naplopó, élősködő bevándorlóktól is, akik csak visszaélnek a rendszerrel. Szerintem ebből többet látok mint Te nap mint nap. Az én adóm(ami legmagasabb egész Európában) megy nekik.H.E.H.E. írta:szinte egész biztos vagyok abban Steve, hogy te nem köpöd le a keresztet a templomon ott svédben vagy nem fogdosol kislányokat kisfiúkat a haverokkal egy péntek este...
unalmas és nevetséges már ez, hogy figyelni kell, nehogy megsértsünk, megbántsunk másokat, mások érzéseit, hogy meg kell válogatni a szavakat, közben meg egyrészt pont emiatt tart ott a világ, ahol.
lépkedjetek csak tovább tojáshéjon, nehogy bárkinek is baja essék véletlenül.
Szóval engem ne akarj meggyőzni semmiről.
Magamat annyiban hoztam fel példának, hogy lehetne így is. Nem könnyű- tényleg nem-, de lehet. Mint pozitív példát akartam állítani ennyi és igen én nem ezzel töltöm a napjaimat amit írtál.

Én a feleségem miatt kellett országot váltanom és én dolgozni akartam az első pillanattól.Soha nem csaltam és nem is akartam a másik ember dolgait.Sikeres és szép életem van köszönhetően a munkának.
Amit mondani akartam az az, hogy nem mindenki ilyen beállítottságú. Más nem akar dolgozni, sem beilleszkedni. Ezeket a politikusoknak kell szigorral munkára fogni, vagy nem beengedni/ megszűrni.
Ennek nyoma sincs sajnos.
Annyit akartam írni, hogy az sem segít, ha Pipita ilyeneket linkel és uszít téged, aminek értelmes beszélgetés nem lesz a vége..
Ennyit akartam hozzátenni.
Abszolút egyetértek. Akkor ezek szerint én is önző vagyok.lehet mindenki önző, hogy a saját és családja életét fontosabbnak tartsa másokénál.
Én senkit nem ítélek el elsőre, amíg rá nem szolgál, de hülyére ne akarjanak venni. Én így látom.
Szigor kell és kontroll, de a háborúkban nem hiszek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2017. augusztus 17., csütörtök 21:30-kor.
- H.E.H.E.
ja oké
amúgy sztem nem született még meg az a politikus generáció, aki a jelenlegi helyzetet megoldja...

amúgy sztem nem született még meg az a politikus generáció, aki a jelenlegi helyzetet megoldja...
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Swineherd
Hehe, a mindenféle gyülevész hordák a rasszisták, nem te. Bocs, ha nem voltam egyértelmű.
Mi egyetértünk.
Mi egyetértünk.
- H.E.H.E.
szinte egész biztos vagyok abban Steve, hogy te nem köpöd le a keresztet a templomon ott svédben vagy nem fogdosol kislányokat kisfiúkat a haverokkal egy péntek este...
unalmas és nevetséges már ez, hogy figyelni kell, nehogy megsértsünk, megbántsunk másokat, mások érzéseit, hogy meg kell válogatni a szavakat, közben meg egyrészt pont emiatt tart ott a világ, ahol.
Swine: én nem akarok senki más lenni, csak magyar. hagyjanak nyugodtan békében élni és gyarapodni.
egészen addig semmi bajom senkivel - bőrszín, vallás, tökmindegy, lehet felőlem 3 szeme 8 karja akár és hívhatják póknak is -, amíg másokat, köztük engem nem zavar a szuverenitásomban és az életemben.
ha már itt tartunk, se a cigányok, se a migránsok, se bizonyos egyéb csoportok ezt nem képesek megtenni.
ha ez a rassziszmus, akkor az vagyok, de úgy gondolom, ennyire azért lehetek önző. lehet mindenki önző, hogy a saját és családja életét fontosabbnak tartsa másokénál.
Swine: én nem akarok senki más lenni, csak magyar. hagyjanak nyugodtan békében élni és gyarapodni.
egészen addig semmi bajom senkivel - bőrszín, vallás, tökmindegy, lehet felőlem 3 szeme 8 karja akár és hívhatják póknak is -, amíg másokat, köztük engem nem zavar a szuverenitásomban és az életemben.
ha már itt tartunk, se a cigányok, se a migránsok, se bizonyos egyéb csoportok ezt nem képesek megtenni.
ha ez a rassziszmus, akkor az vagyok, de úgy gondolom, ennyire azért lehetek önző. lehet mindenki önző, hogy a saját és családja életét fontosabbnak tartsa másokénál.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Swineherd
Aki a rasszista ösztönlények pártján áll, az ne nevezze magát európainak.
Az európai politikusok pedig nem fogják megoldani a dolgot. Egészen más fogja megoldani.
Zárójelben még annyit, hogy tegnap ópályiban az ómigránsok majdnem csináltak egy újabb Olaszliszkát. Ők is Pipita kedvenckéi közé tartoznak.
Az európai politikusok pedig nem fogják megoldani a dolgot. Egészen más fogja megoldani.
Zárójelben még annyit, hogy tegnap ópályiban az ómigránsok majdnem csináltak egy újabb Olaszliszkát. Ők is Pipita kedvenckéi közé tartoznak.
- Steve
Tudom sajnos.rashidm írta:A legnagyobb baj Steve ez: dolgozni nem akar, a társadalomba nem akar beilleszkedni. Legalábbis jórészük tuti nem.Steve írta:Kontrollálni és beregisztrálni kell mindenkit. Mindenkinek kell rendelkeznie személyivel utána pedig munkát biztosítani nekik és be kell illeszkedjenek a társadalomba.
Ez az európai politikusok feladata, hogy megoldják. Nem az átlag ember kell bármilyen szinten is megigya a levét.
Nehéz kérdés? Igen.
Ha úgy nézzük én magam is bevándorló vagyok, szóval ha valaki tudja miről beszél én az vagyok.
Rohadtul nem könnyű a nulláról kezdeni egy másik országban és beilleszkedni. Nekem jól sikerült, de nehéz volt.
Viszont ez nem lehet mentség arra, hogy emberek vissza akarjanak élni az európai országok bizalmával.
Szóval nincs más út senkinek sem, de ezt egyedül az európai politikusok tudják betartatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A legnagyobb baj Steve ez: dolgozni nem akar, a társadalomba nem akar beilleszkedni. Legalábbis jórészük tuti nem.Steve írta:Kontrollálni és beregisztrálni kell mindenkit. Mindenkinek kell rendelkeznie személyivel utána pedig munkát biztosítani nekik és be kell illeszkedjenek a társadalomba.
- Steve
Mondjuk ez qvára uszítás amit csinálsz Pipita!
Rohadtul kaphatnád Te is most a figyelmeztetést.
Azért hagy legyen már joga Hehének azt gondolni, amit akar.
Kontrollálni és beregisztrálni kell mindenkit. Mindenkinek kell rendelkeznie személyivel utána pedig munkát biztosítani nekik és be kell illeszkedjenek a társadalomba.
Ez kell legyen a cél, ez a jó mindenkinek. Ehhez képest nyilván emberek menekülnek, egy részük valóban a háború elől, egy részük viszont gazdasági menekült. Egy nagyon apró rész pedig elborult agyú és radikális.
Nem kell senkit megölni, nem kell embereket meghurcolni, de törekedni kell az őrültek kiszűrésére. Ha ezt teoretikusan mindenki betartaná sem tudod 100%-ig megállítani a bolondokat, pláne nem a második generációs már Európában radikalizálódott degeneráltakat.
Ehhez képest az európai politikusok skérdés mit tesznek? Eddig ezt nem tudták mérsékelni? háát..Ha pedig ez a helyzet engedhesse már meg bárki is magának, hogy nem tapsol ehhez.
Nem kell ehhez szélsőségesnek lenni semelyik irányba.
Rohadtul kaphatnád Te is most a figyelmeztetést.
Azért hagy legyen már joga Hehének azt gondolni, amit akar.
Kontrollálni és beregisztrálni kell mindenkit. Mindenkinek kell rendelkeznie személyivel utána pedig munkát biztosítani nekik és be kell illeszkedjenek a társadalomba.
Ez kell legyen a cél, ez a jó mindenkinek. Ehhez képest nyilván emberek menekülnek, egy részük valóban a háború elől, egy részük viszont gazdasági menekült. Egy nagyon apró rész pedig elborult agyú és radikális.
Nem kell senkit megölni, nem kell embereket meghurcolni, de törekedni kell az őrültek kiszűrésére. Ha ezt teoretikusan mindenki betartaná sem tudod 100%-ig megállítani a bolondokat, pláne nem a második generációs már Európában radikalizálódott degeneráltakat.
Ehhez képest az európai politikusok skérdés mit tesznek? Eddig ezt nem tudták mérsékelni? háát..Ha pedig ez a helyzet engedhesse már meg bárki is magának, hogy nem tapsol ehhez.

Nem kell ehhez szélsőségesnek lenni semelyik irányba.

- H.E.H.E.
biztos csak trollkodsz, kérdés neked is mennyi kell még, hogy megvilágosodj.Pipita írta:[MOD]vagy ők vagy mi
I.
vagy mindenki, aki tolerálja ezt, hogy odajön egy párszázezer, pármillió ember, amit mi felépítettünk, és nem akar beilleszkedni, nem fogadja el a helyi szokásokat és hagyományokat, annak kívánom, hogy fogadjon be párat.
nyilván geci dolog olyat kívánni, hogy majd akkor mondjátok ezt a nagy liberális toleráns dumát, amikor valamelyikőtök lányát/fiát rontja meg egy ilyen, de ez a realitás.
nyilván azért a jó nagy része életerős férfi ezeknek, akik jönnek, mert az asszonyaik otthon harcolnak a jobb hazáért....
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan